2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Amin canım inşallah

İnşallah tutunur miniğim. Zaman cok zor geciyo duramadm canm. Normal gebelik testi yaptm ben
kaset testte cikmamasi çok çok normal canım boşuna üzme kendini suan heyecanını sabrisizligini anlıyorum ben de kendime söz verdiğim halde 9.gunde yapmış silik çıkınca kimyasal olduğunu düşünüp kendimi boşuna üzmüştüm. Hayırlısı ve sağlıklı ise olsun inşallah ben hep öyle dua ettim inşallah seninki de öyle olacak

Aminn canm. Sende dua eder misin benm için. İnsan ister istemez üzülüyorda

Aminn canm. Sende dua eder misin benm için. İnsan ister istemez üzülüyorda
üzülmen çok doğal canım benim de ilk transferim tutmadı ben de üzülmüştüm ama şuan bunun için çok erken daha bebeğin yeni yeni tutunuyor idrarda çıkmaması çok normal. zamanını bekle direkt kan ver hakkında hayırlısı neyse o olsun ben bekleyen,isteyen herkes için dua ediyorum ederim tabi ki

Allah yardımcınız olsun inşallah sizlerde bana dua edin inşallah
Allahım yar ve yardımcımız olsunn inşallah hepimiz biran önce sağlıklı sıhhatli bebeklere anne olalım ve birbirimizden başkasının anlamayacağı o hormon yüklemelerinin verdiği etkileri,acılarımızı,hüzünlü günlerimizi tebessümle hatırlayalım..
rabbim gönlünüze göre versin inşallah bu aylarda öyle güzel haberler aldık ki umut oldu bizlere

Kızlar selam, dün lekelenmem oldu ve bugün adetim başladı çok şükür. Hemen kontrole gittim. E2 ve progestan değerim güzel çıktı rahim kontrolü de güzel geçti. Çarşamba estrofem e başlayacağım. 26 mayıs da kontrol e çağırdı ve o gün neupogen 30luk yapılacağı söylendi. 31 mayıs da tahmini transfer günü olarak planlandı. Transfer günü de tractocile diye 3 tane serum alacakmışım. Size sorum 26 mayıs kontrol için geç değil mi 16. Günüme geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…