• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Beni arayan numarada açmıyo genel bi hat sanırım artık yarın aradıklarında sorucam. Çok soru soruyorum ama yumurtam çarşamba günü toplandı yani bugün 5. Gün ve kanamam başladı şu an adet mi oldum acaba erken değil mi daha bir bilgin var mı 😭
Merhaba, merak etmeyin erken değil. Ben de 5. Gün adet olmuştum doktor normal demişti.

Bence değerin normal canım inşallah hiç bir sıkıntı olmayacak hayırlı olsun sakin ve huzurlu bir hamilelik geçir bebeğinde sakin olsun ❤️Allah kucağına almayı nasip etsin
AMin inşallah🙏Haklısın valla ama bana çekerse sakin olması pek mümkün değil gibi😄🙈çok teşekkür ederim😊🥰

2 saat önce transfer oldum , hemen kalkıp idrarınızı yapabilirsiniz dediler , hemen kaldırdılar , sonrasında istirahat vs yaptırmadan eve gönderdiler 1 saat de yol geldim 🙄 normal mi bu şekilde mi oluyor transfer olan arkadaşlarım ?
Bende aynen böyle oldum canım çok sıkıştığım için dayanamadım ama embiryolok hemşireler bunu önerdiklerini söylediler idrari yapmamızı bekliyorlar 10 dk bile durmadan kalktım 2 defa hemde üstüne 2 saat yolculuk yaptım bende çok şükür bebeğim benimle korkma

Kızlar bugün test sonucum 751 çıkmış😍iki günde artışı iyi sanıyorum iki katı diye biliyorum. Sizce bu değerler normal mi kızlar? Yani normal gebeliklerde bu değerler mi çıkar? 1000 li rakamlar hatırlıyorum sanki ondan merak ettim. Bir de şimdi ne olacak? Kan vermeye devam mı edicem? Yoksa kese için bir gün mü verecekler? Kese ne zaman görünüyordu? Allahım hiçbirşey bilmiyormuşum🙈ve bu endişe hiç bitmiyormuş🙈🤗inşallah şöyle rahat rahat geçirdiğimiz günleri de görürüz😊🙏
Hayırlısı olsun canım rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🧿

Bende aynen böyle oldum canım çok sıkıştığım için dayanamadım ama embiryolok hemşireler bunu önerdiklerini söylediler idrari yapmamızı bekliyorlar 10 dk bile durmadan kalktım 2 defa hemde üstüne 2 saat yolculuk yaptım bende çok şükür bebeğim benimle korkma
Yüreğime su serptin valla
Allah razı olsun
İnşallah bende böyle güzel bi sonuca varırım 🤲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️ Ne muradın varsa versin

Yüreğime su serptin valla
Allah razı olsun
İnşallah bende böyle güzel bi sonuca varırım 🤲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️ Ne muradın varsa versin
Amin canım benim Allah'ım hepimizin ne muradı varsa nasip etsin inşallah içini rahat tut herşey Allah'tan kendine dikkat et sağlıkla Güzel haberlerini bekliyoruz 💚🙏🧿

2 saat önce transfer oldum , hemen kalkıp idrarınızı yapabilirsiniz dediler , hemen kaldırdılar , sonrasında istirahat vs yaptırmadan eve gönderdiler 1 saat de yol geldim 🙄 normal mi bu şekilde mi oluyor transfer olan arkadaşlarım ?
Canım benim de öyle oldu. Her yerde değişiyor ama benim merkezde asla çok sıkışık transfere girmezsin ve çıkar çıkmaz tuvaletini yapabilirsin dediler. Zaten istirahat edecek bir yer bile yok. Ben de hep tedirgin olmuşumdur bu durumdan ama şu an pozitif sonucu aldım. Demekki bişey olmuyormuş :) inşallah sağlıkla devam eder senin de benim de bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bırakmazlar annelerini :)
Hayırlısı olsun canım rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🧿
Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah. Hepimizin inşallah:)

Kızlar bu arada doktorumla konuştum tekrar test istemedi. Haftaya çarşamba keseyi görmeye gel dedi :) çok rahatladım. İnşallah bu şekilde güzel güzel devam ederiz :) Hepinize teşekkür ederim. Dualarım sizinle:)

Canım benim de öyle oldu. Her yerde değişiyor ama benim merkezde asla çok sıkışık transfere girmezsin ve çıkar çıkmaz tuvaletini yapabilirsin dediler. Zaten istirahat edecek bir yer bile yok. Ben de hep tedirgin olmuşumdur bu durumdan ama şu an pozitif sonucu aldım. Demekki bişey olmuyormuş :) inşallah sağlıkla devam eder senin de benim de bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bırakmazlar annelerini :)

Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah. Hepimizin inşallah:)

Kızlar bu arada doktorumla konuştum tekrar test istemedi. Haftaya çarşamba keseyi görmeye gel dedi :) çok rahatladım. İnşallah bu şekilde güzel güzel devam ederiz :) Hepinize teşekkür ederim. Dualarım sizinle:)
Ben ilk testi 14. Gün yapmıştım 612 çıkmıştı bidaha yapmana gerek yok dediler 1 hafta sonra keseye gitmemi söylediler ben dayanamadım 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 5080 çıkmıştı insan rahat edemiyor malesef

Back