2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba, merak etmeyin erken değil. Ben de 5. Gün adet olmuştum doktor normal demişti.

Bence değerin normal canım inşallah hiç bir sıkıntı olmayacak hayırlı olsun sakin ve huzurlu bir hamilelik geçir bebeğinde sakin olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
AMin inşallahHaklısın valla ama bana çekerse sakin olması pek mümkün değil gibiçok teşekkür ederim

Bende aynen böyle oldum canım çok sıkıştığım için dayanamadım ama embiryolok hemşireler bunu önerdiklerini söylediler idrari yapmamızı bekliyorlar 10 dk bile durmadan kalktım 2 defa hemde üstüne 2 saat yolculuk yaptım bende çok şükür bebeğim benimle korkma

Hayırlısı olsun canım rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Yüreğime su serptin valla
Allah razı olsun
İnşallah bende böyle güzel bi sonuca varırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ne muradın varsa versin

Yüreğime su serptin valla
Allah razı olsun
İnşallah bende böyle güzel bi sonuca varırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ne muradın varsa versin
Amin canım benim Allah'ım hepimizin ne muradı varsa nasip etsin inşallah içini rahat tut herşey Allah'tan kendine dikkat et sağlıkla Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım benim de öyle oldu. Her yerde değişiyor ama benim merkezde asla çok sıkışık transfere girmezsin ve çıkar çıkmaz tuvaletini yapabilirsin dediler. Zaten istirahat edecek bir yer bile yok. Ben de hep tedirgin olmuşumdur bu durumdan ama şu an pozitif sonucu aldım. Demekki bişey olmuyormuş :) inşallah sağlıkla devam eder senin de benim de bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bırakmazlar annelerini :)
Hayırlısı olsun canım rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah. Hepimizin inşallah:)

Kızlar bu arada doktorumla konuştum tekrar test istemedi. Haftaya çarşamba keseyi görmeye gel dedi :) çok rahatladım. İnşallah bu şekilde güzel güzel devam ederiz :) Hepinize teşekkür ederim. Dualarım sizinle:)

Ben ilk testi 14. Gün yapmıştım 612 çıkmıştı bidaha yapmana gerek yok dediler 1 hafta sonra keseye gitmemi söylediler ben dayanamadım 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 5080 çıkmıştı insan rahat edemiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…