- 19 Ağustos 2020
- 21
- 37
- 8
- 35
Merhaba, merak etmeyin erken değil. Ben de 5. Gün adet olmuştum doktor normal demişti.Beni arayan numarada açmıyo genel bi hat sanırım artık yarın aradıklarında sorucam. Çok soru soruyorum ama yumurtam çarşamba günü toplandı yani bugün 5. Gün ve kanamam başladı şu an adet mi oldum acaba erken değil mi daha bir bilgin var mı
AMin inşallahBence değerin normal canım inşallah hiç bir sıkıntı olmayacak hayırlı olsun sakin ve huzurlu bir hamilelik geçir bebeğinde sakin olsunAllah kucağına almayı nasip etsin
Fazla durmamışsın iyi canım bende öle yapıcam saçla uğraşırsam vakit geçerAynen ama belirti felan yok .d normal bir günümdeymisim gibi .d
Duş dün aldim liflendim çıktım sacla felan ugrasmadim
Canım benim bı önceki islemimde transferim 5. Gün oldu adet olmadım o arada ama taze transfer olacağım için birçok ilaç içiyordum. Senin durumun farklı, dondurulmuş embriyo transferi yapan arkadaşlar cevap verirlerse öğreniriz.
Allah razı olsun canımAmin inşallah hepimiz çok teşekkür ederim
Amin canım inşallahDarısı isteyen bekleyen herkesin başına hepimizin yüzü gülsün inşallah
Teşekkür ederim canım yaa içim rahatladı vallaMerhaba, merak etmeyin erken değil. Ben de 5. Gün adet olmuştum doktor normal demişti.
İnşallah canımAllah razı olsun canımAmin inşallah hepimiz çok teşekkür ederim
Amin canım inşallahDarısı isteyen bekleyen herkesin başına hepimizin yüzü gülsün inşallah
Saca girersem min 40 dkFazla durmamışsın iyi canım bende öle yapıcam saçla uğraşırsam vakit geçer
Bende aynen böyle oldum canım çok sıkıştığım için dayanamadım ama embiryolok hemşireler bunu önerdiklerini söylediler idrari yapmamızı bekliyorlar 10 dk bile durmadan kalktım 2 defa hemde üstüne 2 saat yolculuk yaptım bende çok şükür bebeğim benimle korkma2 saat önce transfer oldum , hemen kalkıp idrarınızı yapabilirsiniz dediler , hemen kaldırdılar , sonrasında istirahat vs yaptırmadan eve gönderdiler 1 saat de yol geldimnormal mi bu şekilde mi oluyor transfer olan arkadaşlarım ?
Hayırlısı olsun canım rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün test sonucum 751 çıkmışiki günde artışı iyi sanıyorum iki katı diye biliyorum. Sizce bu değerler normal mi kızlar? Yani normal gebeliklerde bu değerler mi çıkar? 1000 li rakamlar hatırlıyorum sanki ondan merak ettim. Bir de şimdi ne olacak? Kan vermeye devam mı edicem? Yoksa kese için bir gün mü verecekler? Kese ne zaman görünüyordu? Allahım hiçbirşey bilmiyormuşum ve bu endişe hiç bitmiyormuş inşallah şöyle rahat rahat geçirdiğimiz günleri de görürüz
Yüreğime su serptin vallaBende aynen böyle oldum canım çok sıkıştığım için dayanamadım ama embiryolok hemşireler bunu önerdiklerini söylediler idrari yapmamızı bekliyorlar 10 dk bile durmadan kalktım 2 defa hemde üstüne 2 saat yolculuk yaptım bende çok şükür bebeğim benimle korkma
Amin canım benim Allah'ım hepimizin ne muradı varsa nasip etsin inşallah içini rahat tut herşey Allah'tan kendine dikkat et sağlıkla Güzel haberlerini bekliyoruzYüreğime su serptin valla
Allah razı olsun
İnşallah bende böyle güzel bi sonuca varırımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ne muradın varsa versin
Canım göğüslernde hasasiyetlik varmı arada sızlama oluyo bendeSaca girersem min 40 dkinsan girince ayrilamiyor sudan
Canım benim de öyle oldu. Her yerde değişiyor ama benim merkezde asla çok sıkışık transfere girmezsin ve çıkar çıkmaz tuvaletini yapabilirsin dediler. Zaten istirahat edecek bir yer bile yok. Ben de hep tedirgin olmuşumdur bu durumdan ama şu an pozitif sonucu aldım. Demekki bişey olmuyormuş :) inşallah sağlıkla devam eder senin de benim de bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bırakmazlar annelerini :)2 saat önce transfer oldum , hemen kalkıp idrarınızı yapabilirsiniz dediler , hemen kaldırdılar , sonrasında istirahat vs yaptırmadan eve gönderdiler 1 saat de yol geldimnormal mi bu şekilde mi oluyor transfer olan arkadaşlarım ?
Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah. Hepimizin inşallah:)Hayırlısı olsun canım rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben ilk testi 14. Gün yapmıştım 612 çıkmıştı bidaha yapmana gerek yok dediler 1 hafta sonra keseye gitmemi söylediler ben dayanamadım 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 5080 çıkmıştı insan rahat edemiyor malesefCanım benim de öyle oldu. Her yerde değişiyor ama benim merkezde asla çok sıkışık transfere girmezsin ve çıkar çıkmaz tuvaletini yapabilirsin dediler. Zaten istirahat edecek bir yer bile yok. Ben de hep tedirgin olmuşumdur bu durumdan ama şu an pozitif sonucu aldım. Demekki bişey olmuyormuş :) inşallah sağlıkla devam eder senin de benim de bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bırakmazlar annelerini :)
Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah. Hepimizin inşallah:)
Kızlar bu arada doktorumla konuştum tekrar test istemedi. Haftaya çarşamba keseyi görmeye gel dedi :) çok rahatladım. İnşallah bu şekilde güzel güzel devam ederiz :) Hepinize teşekkür ederim. Dualarım sizinle:)
Onu zaten estrofem yapiyordu o sayilmazC
Canım göğüslernde hasasiyetlik varmı arada sızlama oluyo bende
Hadi bekliyoruz güzel haberleri, sımsıkı tutunsun miniğin inşallahYarın 12 gibi transferim var umarım sıkı sıkı tutunur miniğim çook amiinDua edin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?