• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Bende sigara içiyorum azalttığımı sanıyorum ama meğer çokta azaltmamışım.. kesinlikle stres olma lütfen sakin olmaya çalış. Yoğunluk olabilir döneceklerdir kendi hemşirene sor pazar günü aramıyorlar mı diye yazabilirsin özel mi?
Aradılar canım, 7 yumurta döllenmiş, gelişim durumunu yarın haber vericekler. Çok şükür, boşuna telaş yapmışım. Sigara konusu tehlikeli, ben yumurta geliştirme sürecinde bırakamadım, sadece azalttım, hafiflerinden 5-6 tane içtim. Tam bitirmeden söndürdüm. Ama transferden sonra içmeyeceğim. Geçen transferde içmedim, içinde bir bebek adayı olduğunu bilince artık içemiyor insan.

Aradılar canım, 7 yumurta döllenmiş, gelişim durumunu yarın haber vericekler. Çok şükür, boşuna telaş yapmışım. Sigara konusu tehlikeli, ben yumurta geliştirme sürecinde bırakamadım, sadece azalttım, hafiflerinden 5-6 tane içtim. Tam bitirmeden söndürdüm. Ama transferden sonra içmeyeceğim. Geçen transferde içmedim, içinde bir bebek adayı olduğunu bilince artık içemiyor insan.
Bende bugünden sonra içmemeye çalışcam inşallah.. ah keşke kökten bitirebilsek..

Bende bugünden sonra içmemeye çalışcam inşallah.. ah keşke kökten bitirebilsek..
zor ve stresli bir süreç, bir paket içerdim eskiden, ilk tüp bebek denemem Mart ayındaydı, o zamandan beri 5-6 tane içiyorum, transferden teste kadar içmemiştim, negatifi görünce ilk işim yine sigara içmek oldu. 1 tane 4ab transfer edilmişti, iyi kalite bir embriyoydu ama tutmadı malesef. Başka da kalmamıştı, sonraki ay kendimiz denedik yine olmadı. Bu ay yeniden başladık işte tüp bebeğe, şimdi embriyolar gelişirse Çarşamba günü 2 tane taze transfer olacağım. Eğer kalan olursa onları da dondurtacağım. Şu an yığınla ilaç kullanıyorum, progestan iğneyi geçen sefer kalçadan iğneyle olmuştum ama aile hekimliği kapalı olduğu için kullanamıyorum, acillerde de covidden korkuyorum. O yüzden onun yerine doktorum karından yapılanını verdi evde kendimiz yapabilelim diye, sabah akşam 1 er tane. Durumlarımız şu an çok benzer, bakalım süreçlerimiz de benzer mi olacak, hayırlı güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah. Buradan bilgilendiririz birbirimizi.

Gonal F de otomatik cnm, kendin ayarlıyorsun. Bunda malesef istenilen kadar çekmek lazım, işte o çekme meselesini çözemedim, illa dışarı fışkırıyor..
Canım ben de bir keresinde ilacın tamamını şırıngadan kaçırmış tecrübeli biri olarak dışarı taşırmamanın yolunu öğrendim😄✌️Öncelikle şişenin içindeki basıçtan kaynaklanıyor. Hızlı çekmemek gerek. Yavaş çekmek gerek. Ve iğne yukarı doğru şişe aşağı doğru bakacak şekilde çekersen basınç daha az oluyor iğne içinden daha rahat çıkıyor. Tabi öyle de sıvıyı almak için biraz oynatmak gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir🙈😄kolay gelsin.
Kızlar sigara konusunda muzdarip biri olarak naçizane tecrübelerimi paylaşmak istedim. Lütfen yanlış anlamayın sadece fikrimi söylemek isterim. 20 yıl sigara içtim. Yumurta rezervim az olduğu için tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurtalıklarıma zarar verdiğini bildiğim ve negatif sonuç aldığım halde bırakamadım. Son tedaviden önce doktorum bir ameliyat önerdi ve bu süreçte sigarayı da bıraksan dedi. Şu meşhur ilacı kullan dedi. Sigara bırakmak için reklam olmasın vermiyim adını. Ve ben sigarayı bıraktım. Şu an 6. Ayın içindeyim. 3 ay önce ameliyatımı oldum ve 30 nisanda transfer oldu. Tevafukmudur bilinmez tabi ama ilk kan testim 312🤗 devam eder inşallah gebeliğim ama etmezse de sigaraya başlamam. Sigara yerine ilaca tekrar başlarım tekrar denerim. Ama bence tamamen kurtuldum gibi. Bu bebek olayının bence sigarayla ilgisi var. Şu an transfer aşamasında bu ilacı kullanamazsınız ama belki bu yazıyı okuyan olur, transfere kadar zamanı olan olur onlara yarar diye yazmak istedim. İnşallah bebişleriniz size tutunur ve siz de sgara içmezsiniz🙏Amacım sizi dha da strese sokmak değil stres hepsinden zararlı nolur stres olmayın ama azaltabildğiniz kadar azaltın😊güzel anneler iniallah allah bir an önce kucağımızı doldursun🙏😍

Merhaba arkadaşlar transfer icin adetle mi başladınız ilaçlara onun öncesinde brş şey kullanılıyor mu bana doktorum herhangi bir şey vermedi adetle gel denildi sadece bazıları dpgum kontrol ilacı kullanıyor ama benim doktorum vermedi normal mi bir de hangi iğne ve ilaçları kullanıyorsunuz standart mı yoksa kişiye duruma göre değişiyor mu ilaçlar cevaplarsanız sevinirim

Back