2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

2 adet Dönemi dinlenme oldu benim. Bu sürede ilaç kullanmadım. 2. Adetin 3. Günü cycloprogynova adlı ilacın beyaz renk olan tabletlerini günde 3 kez içmeye başladım. 12 gün içip kontrole gidicem. Sonrasında transfer günü belirlenecek. Takip ettiğim kadarıyla çoğu arkadaşa adetle estrofem ısımli ilaca başladılar benim farklı nedense. Tedaviniz hayırlı olsun

Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun insalalh tarsferiniz pozitif sonuçlanır bakalım bana ne verecek diyorum genel olarak hep estrofem kullanıyorlar 2.tüp bebek fakat ilk transfer insalalh Allah izin verirse

Kızlar sağlık ocakları kapalı, Progestan iğnenizi nasıl yaptırıyorsunuz? Ben prolutex göbekten sabah ve akşam oluyorum evde, ama acaba eksik mi kalıyor?

Merhaba kızlar. Bugün 12 tane 5. Gün emnriyom dondurulcak 2 tane de 6. Güne bakılacakmış. Ancak aklıma takılan birşey var o an heyecandan sormak aklıma gelmedi. Ben gelecek içinde embriyolardan dondurulsun istiyorum şu an rahim dinlendirme sürecindeyim hazirandantransfer yapılacak ancak bana hiç sormadılar ayrı dondurulması gerekmiyor mu hepsini beraber dondururlarsa transferde çözülünce birini koyacaklar diğerleri ziyan mı olcak. Kafam çok karıştı

Canım, çok teşekkür ederim bunu paylaştığın için. Yanlış anlamak ne demek bizleri düşündüğün için oturmuş yazmış, emek vermişsin. Yeneceğiz bu konuyu inşallah

Bu benim de merak ettiğim bir konu, bir de dondurma için ücret ödüyoruz ya her biri için ayrı ayrı mı ödeyeceğiz? Bilen varsa bizi bu iki konuda aydınlatabilir mi?

Her biri için ayrı değil canım hepsi için bir miktar ödüyorsun. Bize eğer saklamak isterseniz embriyo dondurmak için 2550 tl ödiceksiniz birde yıllık bakım ücretleri olucak dediler. Rahim dinlendirme için de 1500 tl aldılar. Sormadılar bide bebeklerim ziyan olursa diye korktum. Acaba transferden sonra mı gelecek için saklanacaklar tekrar donduruluyor

Hepsini beraber dondurmazlar heralde canım, bir seferde ne kadarı transfer edecekse ona göre gruplar diye düşünüyorum. Seni arayan numarayı geri arayıp sor istersen aklın kalmasın sonra.

Kızlar bugün test sonucum 751 çıkmışiki günde artışı iyi sanıyorum iki katı diye biliyorum. Sizce bu değerler normal mi kızlar? Yani normal gebeliklerde bu değerler mi çıkar? 1000 li rakamlar hatırlıyorum sanki ondan merak ettim. Bir de şimdi ne olacak? Kan vermeye devam mı edicem? Yoksa kese için bir gün mü verecekler? Kese ne zaman görünüyordu? Allahım hiçbirşey bilmiyormuşumve bu endişe hiç bitmiyormuşinşallah şöyle rahat rahat geçirdiğimiz günleri de görürüz

Hayırlı olsun cnm değere takılma güzel değerim Dr un kaç defa daha isterse o kadar kan verirsin ve dr.un sana kese için randevu verecek o gün gidip bakacaksın ins keseye ...Allah sağlıkla kucaklarında aldirsin evlatlarımızı.

Hepsini beraber dondurmazlar heralde canım, bir seferde ne kadarı transfer edecekse ona göre gruplar diye düşünüyorum. Seni arayan numarayı geri arayıp sor istersen aklın kalmasın sonra.
Beni arayan numarada açmıyo genel bi hat sanırım artık yarın aradıklarında sorucam. Çok soru soruyorum ama yumurtam çarşamba günü toplandı yani bugün 5. Gün ve kanamam başladı şu an adet mi oldum acaba erken değil mi daha bir bilgin var mı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın canım

Canım benim bı önceki islemimde transferim 5. Gün oldu adet olmadım o arada ama taze transfer olacağım için birçok ilaç içiyordum. Senin durumun farklı, dondurulmuş embriyo transferi yapan arkadaşlar cevap verirlerse öğreniriz.

Bence değerin normal canım inşallah hiç bir sıkıntı olmayacak hayırlı olsun sakin ve huzurlu bir hamilelik geçir bebeğinde sakin olsun Allah kucağına almayı nasip etsin

Allah razı olsun canımAmin inşallah hepimiz çok teşekkür ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın canım
Amin canım inşallahDarısı isteyen bekleyen herkesin başınahepimizin yüzü gülsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…