• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Hava almamasına dikkat et canım, benım de hava girince kararıyor ama ıyıce sarınca cok cok az bi renk degısımı oluyor ust bolgede o kadar
Strece sardığım halde kararmıs mesela canım dün ki anlamadım ithal olduğu için de olabilir yoksa kararmıyordu streçliyken bilemedim. Kararsada problem olmuyor herhalde zaten yoğurda katıyorum 😊

Afiyet olsun kizlar 😁 ben opudan onceki 3-4 ay her gun avokado yedim ve kolestrolum yukseldi 😂 cok ayarsizca bir davranisti ama cok severim.

Dun carrefourda 3.99du bu arada ☺️ bu aralar cok uygun fiyatlar. Ama hepsi ithal avokadolar, icleri cabuk kararip kilciklaniyor bu cesidin. Yumusayinca hemen tuketmek lazim. Kışın pazardan aldigim yerli avokadolar tereyağ gibiydi 🤤
Avokadayı nasıl tüketiyosunuz bugun bende stok yapıcam günde yarım porsiyon tüketirim diye düşünüyorum ☺️

Avokado ananas yiyomusumuz günlük beslenmede paketli gıdalar tüketmek iyi değilmiş çikolsta yemeden basıl durucam bilmiyorm😄🥰
Ben evde kendm yapıyorum tatlıyı ama yine de içine çikolata vs giriyor işte 😔 yememem lazım biliyorum ama eşime yapınca ben de yiyorum haliyle . Transferden sonra asla yapmıcam tatlı vs. Yaparsam sütlaç o tarz sağlıklı tatlılar 😊

Avokadayı nasıl tüketiyosunuz bugun bende stok yapıcam günde yarım porsiyon tüketirim diye düşünüyorum ☺️
Canım yarım avakado yiyorum günde.yoğurdun içine eziyorum sarımsak rendesi koyuyorum o şekilde çok lezzetli oluyor. Patlıcan közlemesi aldım ondan da katınca meze gibi oluyor 😍

Benim doktorum opu dan sonra 3 günlük antibiyotik ve folik asit verdi.Ama transfer sonrasını bilmiyorum daha bende o aşamaya gelemedim🤗
Benim doktorum opu dan sonra 3 günlük antibiyotik ve folik asit verdi.Ama transfer sonrasını bilmiyorum daha bende o a
Benim doktorum opu dan sonra 3 günlük antibiyotik ve folik asit verdi.Ama transfer sonrasını bilmiyorum daha bende o aşamaya gelemedim🤗
Taze Transferden sonra da veriliyormuş arkadaşlar söyledi

Yok canım zaten yeni tedaviye başlayacaktım malesef bekleyeceğim artık
Anladım canım sadece transfer sandım. Hayırlısı 1 ay dediğin ne ki gelip geçiyor. Ben de martta dondurdum 2 ay diyince doktor çook büyüttüm gözümde. Sanki bunca zaman beklememişim gibi . 2 ay geldi geçti 😊

Anladım canım sadece transfer sandım. Hayırlısı 1 ay dediğin ne ki gelip geçiyor. Ben de martta dondurdum 2 ay diyince doktor çook büyüttüm gözümde. Sanki bunca zaman beklememişim gibi . 2 ay geldi geçti 😊
Ya bide o var benimde embriyolarım dondurulacak sonrakinay Histereskopı bir sonraki ay da transfer olacak.Yani transferim Ağustos a kalacak herhalde,Beklemek çok zor ama sonu güzel olur inşallah ❤️

Ya bide o var benimde embriyolarım dondurulacak sonrakinay Histereskopı bir sonraki ay da transfer olacak.Yani transferim Ağustos a kalacak herhalde,Beklemek çok zor ama sonu güzel olur inşallah ❤️
Kesinlikle öyle hep iyi tarafından bakmaya calışınca gelip geçiyor işte. Mesela gebeliğin aşırı sıcaklara gelmicek diye düşün virüs bitecek belki doğurana kadar diye düşün 😍 herşeyin güzel tarafı da oluyor 😊

Merhaba
Ayın 10 u için transfer beklemekteyim
Günde 3 kez lutinus diye bir ilaç kullanıyorum
Transfer olacak arkadaşlar bu ilaçtan kullananınız var mı

Kesinlikle öyle hep iyi tarafından bakmaya calışınca gelip geçiyor işte. Mesela gebeliğin aşırı sıcaklara gelmicek diye düşün virüs bitecek belki doğurana kadar diye düşün 😍 herşeyin güzel tarafı da oluyor 😊
Ay inşallah canım bu 3.tedavim olacak o sebeple birazcık yoruldum Rabbim bizlere de hayirlsiyla bir evlat nasip eder inşallah 🤲

Back