Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yok canım 4.gün bugünKızlarr bu estrofem sizde de kasık ağrısı yaptı mı? Estrofemin 5.günündeyim adetimde bitti kasıklarım çok ağrıyor nedense
Anladım canım gaz mı sancı yaptırıyo anlamadım pek ara ara girip gidiyo sancıBen de yok canım 4.gün bugün
İns evladın seninle olurSlm kızlarr. Bende dün transver oldm. İki embriyo transver edildi. Geriye embriyom kalmadı. İlaclara basladk bakalm. Heycanlı bekleyisler basladı
İnşallah canımmİns evladın seninle olur
Allah Allah ben de hiç bişey yok vallaAnladım canım gaz mı sancı yaptırıyo anlamadım pek ara ara girip gidiyo sancı
Göğüslerimde şişmeye basladı adet öncesi gibi
Canimmm..tedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim insallah bir dahada yasatmasin..saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim..Slm kızlarr. Bende dün transver oldm. İki embriyo transver edildi. Geriye embriyom kalmadı. İlaclara basladk bakalm. Heycanlı bekleyisler basladı
Ohhh şükür hadi ins. Baslarsin. Bu güzel ayda bayramın peşine ikinci bayramın olsun ins...Merhaba canlarr...benimdee cuma gunu doktor randevumm..var...sonunda adet oldum..eger yumurta sayim yeterli olursa..cuma tedaviye basliyacagim..bol bol dua edin ne olur benim icinde..
Slm kızlarr. Bende dün transver oldm. İki embriyo transver edildi. Geriye embriyom kalmadı. İlaclara basladk bakalm. Heycanlı bekleyisler basladı
Tesekkur ederim canimin ici..aminnn insallahOhhh şükür hadi ins. Baslarsin. Bu güzel ayda bayramın peşine ikinci bayramın olsun ins...
Insallah canim en dogru zmanda olur..seni cok iyi anlayabiliyorumm..kuzum..bende heyecandan cok korku var..insallah..pozitif sonuclar aliriz..hayirlisi ile..Selamlar herkese
Benim Cyclo-Progynova bugün bitti çok şükür adetimi bekliyorum dört gözle
Adet söktürücü masaj falan yapıyorum hemen olayım da başlasın artık şu süreç diye. Çok heyecanlıyım çok heyecanlı olmanın da korkusunu yaşıyorum bilmiyorum çok tuhaf gerçekten. Sanırım ay sonuna doğru transfer yapılır bir aksilik çıkmazsa Allahın izniyle.
Her gün 3-4 defa girip okuyorum çok şey öğreniyorum gerçekten yaşanılanlar yaşanmışlıklar çoğu doktordan daha çok merhem oluyor bize..
Rabbiimden hayırlısını diliyorum senin için gözün aydıınn tedavin hayırlara vesile olur inşallah yarıın bende opu olucam heyecanla karışık korku.. birde bu ilaçların yan etkileri mi nedir çok yorgun ve halsizim.. yataktan çıkmak istemiyorum kimseyle konuşcak takatim yok var mı benim gibi olan??Merhaba canlarr...benimdee cuma gunu doktor randevumm..var...sonunda adet oldum..eger yumurta sayim yeterli olursa..cuma tedaviye basliyacagim..bol bol dua edin ne olur benim icinde..
Güzell haberlerini bekliyoruz rabbim hayırlısını versin inşallahSlm kızlarr. Bende dün transver oldm. İki embriyo transver edildi. Geriye embriyom kalmadı. İlaclara basladk bakalm. Heycanlı bekleyisler basladı
Canimcim cok tesekkur ediyorumm..insallahh basarili gecer..bol bol kaliteli yumurta ve embriyolarin olusur..ilaclarin etkisi olabilir canim.bende bu sekilde olmamisti hic..ama havalardanda olabilir..yada heyecandan..cunki bu sureclerde kendimizi cok dinliyoruz guzelim benim..Rabbiimden hayırlısını diliyorum senin için gözün aydıınn tedavin hayırlara vesile olur inşallah yarıın bende opu olucam heyecanla karışık korku.. birde bu ilaçların yan etkileri mi nedir çok yorgun ve halsizim.. yataktan çıkmak istemiyorum kimseyle konuşcak takatim yok var mı benim gibi olan??
Insallah canim en dogru zmanda olur..seni cok iyi anlayabiliyorumm..kuzum..bende heyecandan cok korku var..insallah..pozitif sonuclar aliriz..hayirlisi ile..
İnşallah öyle olur bilemiyorum bi çok unsur var dediğin gibi..Canimcim cok tesekkur ediyorumm..insallahh basarili gecer..bol bol kaliteli yumurta ve embriyolarin olusur..ilaclarin etkisi olabilir canim.bende bu sekilde olmamisti hic..ama havalardanda olabilir..yada heyecandan..cunki bu sureclerde kendimizi cok dinliyoruz guzelim benim..