Canım hamilelik döneminde salgılanan progesterondan dolayı idrar yolları da genişliyomuş ve enfeksiyon oluşabiliyormuş. hamilelikten önce de idrar yolu enfeksiyonum vardı, bi sürü antibiyotik içmeme rağmen tamamiyle geçmemişti. Hamilelik döneminde manurol diye suya karıştırılan bi antibiyotik aldım, sürekli test veriyorum yine. Önemli olan çok su içmek, pamuklu çamaşır giymek ve o bölgeyi kuru tutmak. Aldığımız fitiller de akıntıya sebep olduğu için enfeksiyonu tetikliyo maalesef. Çok geçmiş olsun, bi an önce atlatırsın inşallahKültür verirken hiç dikkat etmedim canım ondan umudum yok testi yenilerim heralde. Sanırım ilk akan ve son akan idrarı boşa yapıp aradaki idrarı yapacakmışız ve kimse söylemedi yani. Yoksa yanlış çıkabiliyormuş. Kanda hangi değere bakılıyor canım? Bir de senin ağrın filan oluyor mu benim hiç bir şeyim yoktu doktor istedi diye verdim. Sadece sık idrara çıkıyorum ama o da hamilelikten diye düşündüm. İdrarda kan da çıkmış bu arada o değerlerden biri oymuş. Kan sulandırıcı yaparmış. Lökosit biraz yüksek nitrit seviyesi yazmıyor gözlemlenmiş diyor neyse bakalım yine de şu kültür çıksın da. Yüksek enfeksiyon olsa sanırım başka belirti olurdu diye sakin kalmaya çalışıyorum