- 11 Temmuz 2014
- 488
- 1.002
- 34
Çok teşekkür ederimYok canım onların etkisi olmaz. Gözün Aydın hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimYok canım onların etkisi olmaz. Gözün Aydın hayırlı olsun
Amiin kuzum amiiin inşallahGünaydınlar bugün kontrole gidecekler ins gyzel haberler alır bebeğinizi musmutlu görürsünüz...Benim gibi kontrole gün sayanlar varsa günler çarçabuk geçer ins Tedavide olan yada başlayacaklar ins sizlerde olumlu pozitif sonucla tedaviyi sonlandirirsiniz
O nasıl bir kapalı kutuluk kız kimseyle mi konuşmadınBen 18. Haftaya giriyorum artık hala kimse bilmiyor
Hadi inşallah güzel haberlerini duyarız çok mutluluk verici bir şey ciddenAy hayır olmadım çatlatma iğnesi çok mutlu oldum. Doktoruma da sormuyorum özellikle cumartesi gününe kadar bekle demişti çünkü
Evden hiç çıkmıyorum yüzyüze kimseyle görüşmedim telefonla görüştüklerime de hiçbirşey söylemedim annemlere vs bu kız nerede diye soruyorlarmış koronadan çıkmıyor flaan diyolar zaten hiçkimseye söylemek istemiyordum çok iyi oldu çokta güzel oldu 5 aylık gibi görenlere söylerim diye düşünüyorum. Çnkü eski korkularım peşimi bırakmıyor iyice kanlansın canlansın istiyorum canım bebişimmO nasıl bir kapalı kutuluk kız kimseyle mi konuşmadın
Annenlere bile mi valla benim agzımda bakla ıslanmaz azcık bende oyle olsaydım keske ben sussam esim susmazEvden hiç çıkmıyorum yüzyüze kimseyle görüşmedim telefonla görüştüklerime de hiçbirşey söylemedim annemlere vs bu kız nerede diye soruyorlarmış koronadan çıkmıyor flaan diyolar zaten hiçkimseye söylemek istemiyordum çok iyi oldu çokta güzel oldu 5 aylık gibi görenlere söylerim diye düşünüyorum. Çnkü eski korkularım peşimi bırakmıyor iyice kanlansın canlansın istiyorum canım bebişimm
Dayanamayıp söyledim doktoruma kanda da görelim dedi. Yarın da yıl dönümümüz eşimle ona yarın dünyanın en güzel hediyesini veririm umarımHadi inşallah güzel haberlerini duyarız çok mutluluk verici bir şey cidden
Hayırlı olsun canımDayanamayıp söyledim doktoruma kanda da görelim dedi. Yarın da yıl dönümümüz eşimle ona yarın dünyanın en güzel hediyesini veririm umarım
Allahım bana laf diyenlere seni anlatacağım anam bacılarım 5 ay saklasam benle daha konuşmazlardı vallaEvden hiç çıkmıyorum yüzyüze kimseyle görüşmedim telefonla görüştüklerime de hiçbirşey söylemedim annemlere vs bu kız nerede diye soruyorlarmış koronadan çıkmıyor flaan diyolar zaten hiçkimseye söylemek istemiyordum çok iyi oldu çokta güzel oldu 5 aylık gibi görenlere söylerim diye düşünüyorum. Çnkü eski korkularım peşimi bırakmıyor iyice kanlansın canlansın istiyorum canım bebişimm
Cnm yazını görmemiştim ya ne desem bilemedim Allah'ım sabrını artırsın..Maalesef iyi haberlerle gelmedim kızlar.bebeğin gelişimi durmuş kalp atışıda bir atıyor bir atmıyordu.cuma günü maalesef kürtaj olacağım..allah sağlıklı olanı nasip etsin diye çok dua ettim Hayırlısı buymuş
Aynen ya tutma şansım yok benim hemen anlaşılırdı zaten. İşe gitmiyorum tatile gitmiyorum korona filan asla inanmazlardı yanlış anlar sonra küserlerdiAnnenlere bile mi valla benim agzımda bakla ıslanmaz azcık bende oyle olsaydım keske ben sussam esim susmaz
Nasıl güzel denk gelmişDayanamayıp söyledim doktoruma kanda da görelim dedi. Yarın da yıl dönümümüz eşimle ona yarın dünyanın en güzel hediyesini veririm umarım
Kontrole gittin mi canımAynen ya tutma şansım yok benim hemen anlaşılırdı zaten. İşe gitmiyorum tatile gitmiyorum korona filan asla inanmazlardı yanlış anlar sonra küserlerdi
Yok kuzum stres ile bekliyorum akşam üzeri nasipse inşallah güzel geçerKontrole gittin mi canım
Benımde 15 20 de yaa cok heyecanlıyım birde bebegımın kımıldamasını hıssettım sol kasıgıma elımı koydum uzanırken elimin altında oynadıgı nı farkettım ılk defaYok kuzum stres ile bekliyorum akşam üzeri nasipse inşallah güzel geçer
İnsallahh gecer güzel düsün bana daha 16 gün varYok kuzum stres ile bekliyorum akşam üzeri nasipse inşallah güzel geçer
Yaa ne güzel Maşallah kuzuya ben hissetmiyorum henüzBenımde 15 20 de yaa cok heyecanlıyım birde bebegımın kımıldamasını hıssettım sol kasıgıma elımı koydum uzanırken elimin altında oynadıgı nı farkettım ılk defa
İnşallah kuzum. Dur bakalım sıraylaİnsallahh gecer güzel düsün bana daha 16 gün var
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYok kuzum stres ile bekliyorum akşam üzeri nasipse inşallah güzel geçer