- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Benimde oluyordu ilk günler sonra azaldı kalmadı bugün olmadı hiç mesela. Ben de çok korkmuştum anlıyorum seniİnsallahh ama elim de degıl düşünmemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oluyordu ilk günler sonra azaldı kalmadı bugün olmadı hiç mesela. Ben de çok korkmuştum anlıyorum seniİnsallahh ama elim de degıl düşünmemek
Ben yarım litreyi bile bitirmeden girdim hiç sorun da yaşamadım. Boşuna stres yapmayın kendinizeTamam sizi dinleyecem
Heyecandan sıkışacam gibime geliyor da yarın görecez bakalımBen yarım litreyi bile bitirmeden girdim hiç sorun da yaşamadım. Boşuna stres yapmayın kendinize
Normaldir genelde 4-5 günlerde cikiyor bu belirtiler canım10 nisan da 5 gün blastokist embrıyosu canım
Insallah ama cok gergın ım suanda
inşallah güzel geçer canım sıkışmadan girmiş biri olarak gayet güzel geçti görüntü netti. Elbette tavsiye edilene uyun ama çok takılmayın.Heyecandan sıkışacam gibime geliyor da yarın görecez bakalım
Ben kötüye yoramadım kuzum her şeyden stres çıkarma kendine daha transferin 4. GünüKızlarrrrr belimm karnımm cokk agrıyorrr cok huzursuzummm acaba regl belırtılerı mı dıee
Çok teşekkür ederim inşallahinşallah güzel geçer canım sıkışmadan girmiş biri olarak gayet güzel geçti görüntü netti. Elbette tavsiye edilene uyun ama çok takılmayın.
Sen nasılsın kuzum nasıl geçiyor günlerin. Benim iştahla başım dertteNormaldir genelde 4-5 günlerde cikiyor bu belirtiler canım
Kuzum nereyeKizlar ben gidiyore
Umarim guzel haberle sonuclanirda sizle olmus gb sevinirim, bol pozitifli haberler alin insallah
Benimde oluyordu ilk günler sonra azaldı kalmadı bugün olmadı hiç mesela. Ben de çok korkmuştum anlıyorum seni
Valla dinleniyorum kuzum bol bol, sürekli yatakta değilim wc yemek de kalkıyorum buarin haricinde de arada kalkıp tür atıyorum ev içerisinde . İştah artışı bende de aşırı derecede fazla nedendir anlamadım öğle yemeği alışkanlığı olmayan ben öğle yemeği yiyip yarım saat sonra hiç yememiş gibiyim ilaçlardan sanıyorumSen nasılsın kuzum nasıl geçiyor günlerin. Benim iştahla başım dertte
Ahh canm cok sagolun hepınız ayrı ayrı guzel yorumlarda bulunmussunuz ama canım cok acıyor resmen sancı cekıyorum insallah olumlu yöndedirBen kötüye yoramadım kuzum her şeyden stres çıkarma kendine daha transferin 4. Günü
Aynen çok rahatsız edici olmaya başladı elim ayağım boşalıyor sanki yemek yiyince kendime geliyorum. Öyle basit bir iştah değil. Az önce yememe rağmen midem gurulduyor. Üstelik yatıyorum sürekli nerdeyse hiç kalkmıyorum alıştım yatmaya galiba bugün ufak yürüyüş yapayım dedim üşendim çıkmayaValla dinleniyorum kuzum bol bol, sürekli yatakta değilim wc yemek de kalkıyorum buarin haricinde de arada kalkıp tür atıyorum ev içerisinde . İştah artışı bende de aşırı derecede fazla nedendir anlamadım öğle yemeği alışkanlığı olmayan ben öğle yemeği yiyip yarım saat sonra hiç yememiş gibiyim ilaçlardan sanıyorum
Uyelik iptali oldu canim, burdan birine no vermistim yasakmisKuzum nereye
Yaa bende seni görmeyince endişe etmiştim açıkçası. Neyse kötü bir durum olmasında yine de çok üzüldüm ya numara verdiğini nasıl biliyorlar ki değişikmiş İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum. Haberdar olamayacağız mı şimdi kendine bebişe dikkat etUyelik iptali oldu canim, burdan birine no vermistim yasakmis
Insallah benimledirYaa bende seni görmeyince endişe etmiştim açıkçası. Neyse kötü bir durum olmasında yine de çok üzüldüm ya numara verdiğini nasıl biliyorlar ki değişikmiş İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum. Haberdar olamayacağız mı şimdi kendine bebişe dikkat et
Nereyeeeeeeee..Dunden beri yoksunKizlar ben gidiyore
Umarim guzel haberle sonuclanirda sizle olmus gb sevinirim, bol pozitifli haberler alin insallah
İnşallah Benimde aklıma gelmezdi kuzum. Hayırlısı olsun. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimizInsallah benimledir
Burda banli da olsa herkes birbirinden haberdar oluyo bende yasak oldugunu dusunmedim tabi nerden bilelim.
Umarim sizinde guzel sonuclanir. Bol pozitifli topik olsun
Insallah bebistendir canimAhh canm cok sagolun hepınız ayrı ayrı guzel yorumlarda bulunmussunuz ama canım cok acıyor resmen sancı cekıyorum insallah olumlu yöndedir