2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sen nasılsın kuzum nasıl geçiyor günlerin. Benim iştahla başım dertte 🙈
Valla dinleniyorum kuzum bol bol, sürekli yatakta değilim wc yemek de kalkıyorum buarin haricinde de arada kalkıp tür atıyorum ev içerisinde . İştah artışı bende de aşırı derecede fazla nedendir anlamadım öğle yemeği alışkanlığı olmayan ben öğle yemeği yiyip yarım saat sonra hiç yememiş gibiyim 😂 ilaçlardan sanıyorum

Valla dinleniyorum kuzum bol bol, sürekli yatakta değilim wc yemek de kalkıyorum buarin haricinde de arada kalkıp tür atıyorum ev içerisinde . İştah artışı bende de aşırı derecede fazla nedendir anlamadım öğle yemeği alışkanlığı olmayan ben öğle yemeği yiyip yarım saat sonra hiç yememiş gibiyim 😂 ilaçlardan sanıyorum
Aynen çok rahatsız edici olmaya başladı elim ayağım boşalıyor sanki yemek yiyince kendime geliyorum. Öyle basit bir iştah değil. Az önce yememe rağmen midem gurulduyor. Üstelik yatıyorum sürekli nerdeyse hiç kalkmıyorum alıştım yatmaya galiba 😬🙈 bugün ufak yürüyüş yapayım dedim üşendim çıkmaya 🙂

Uyelik iptali oldu canim, burdan birine no vermistim yasakmis
Yaa bende seni görmeyince endişe etmiştim açıkçası. Neyse kötü bir durum olmasında yine de çok üzüldüm ya numara verdiğini nasıl biliyorlar ki değişikmiş 🙄 İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum. Haberdar olamayacağız mı şimdi 😔 kendine bebişe dikkat et 💕🤗

Yaa bende seni görmeyince endişe etmiştim açıkçası. Neyse kötü bir durum olmasında yine de çok üzüldüm ya numara verdiğini nasıl biliyorlar ki değişikmiş 🙄 İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum. Haberdar olamayacağız mı şimdi 😔 kendine bebişe dikkat et 💕🤗
Insallah benimledir🤗
Burda banli da olsa herkes birbirinden haberdar oluyo bende yasak oldugunu dusunmedim tabi nerden bilelim.
Umarim sizinde guzel sonuclanir. Bol pozitifli topik olsun🤲🏻

X