2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canimmmm sagliklica kucağına almayı nasip etsin Allahim :dua: :dua:
Amin canımm hepimize inşallah. bunun üzerine kürtaj oldum ve kürtajdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım yine idrarda çook erken öğrenmiştim onda da değerler artmadı düzensizdi keseyi gördk ama bebek oluşmadı ve bir kürtaj daha oldum sonra kürtajlardan rahimde yapışıklıklar histeroskopiler derken doğal yolla olmayacak dedim ve tüpe başladık. Bu yüzden o testlerin pozitif çıkmasına bile sevinemiyorum bi sıkıntı çıkıcak diyee 🥺🥺🥺

Benim yumurta toplamadan sonra 2 gün boyunca adet ağrısı gibi ağrım olmuştu. Transfer esnasında veya transferden sonra ise hiçbir şey hissetmedim. Hiç ağrı sızı olmadı.
Sadece şunu tavsiye edebilirim, evden çıkmadan idrarınızı yapın. Yanınıza da 2 şişe su alın, hastaneye girince yavaş yavaş içmeye başlayın. 1 litre yeterli oluyormuş.
Sabah çok erken saatte olacağı için hastanede içme şansım olmayacak yoldayken içmem gerekecekmiş. Teşekkür ederim bilgilendirme için 🥰

Cok yatmak bana iyi gelmiyor canim ilk 2 gun Bayaa dinlendim artik yemek ev toplama vs yapiyorum yatmıyorum..
Iste o belirtileri hic sorma ben de ona taktim :KK45:
Transfer öncesi daha fazla belirtim vardı, belki de ilaçlardan her yerim şişmişti ve sürekli yemek yiyesim vardı, şimdi o kadar yemek yeme isteğim yok, sabah kahvaltı derken aralarda çiğ badem, kuru üzüm, akşam yemeği şeklinde bi düzen kurmaya çalışıyorum. Zaten yemek yapasım da yok, eşime ev yemeği aldırıyorum.

Amin canımm hepimize inşallah. bunun üzerine kürtaj oldum ve kürtajdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım yine idrarda çook erken öğrenmiştim onda da değerler artmadı düzensizdi keseyi gördk ama bebek oluşmadı ve bir kürtaj daha oldum sonra kürtajlardan rahimde yapışıklıklar histeroskopiler derken doğal yolla olmayacak dedim ve tüpe başladık. Bu yüzden o testlerin pozitif çıkmasına bile sevinemiyorum bi sıkıntı çıkıcak diyee 🥺🥺🥺
Canım çok geçmiş olsun 🙏🏻 İnşallah bundan sonrasında Allah her şeyi gönlüne göre versin 😇

Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah güzel sonuçlanır. Bu bir süreç ve nekadar süreceği belli olmayan bir süreç. Ben eylülde ilk görüşmeye gittim ocakta anca iğnelere başladım her ay bir şey çıktı bir sonraki adete ertelendi. Nisanda anca transfer oldu. Yani tam 9 ay sürdü benim. Sabır gerektiren bir süreç hiç can sıkmaya değmez çünkü beklerken ömür geçiyor ben iğneleri keyifle vuruyordum kendime tedavi her ay ertelendi vardır bir hayır dedim bekledim sabırla devam ettim. O yüzden hiç ağlama biz elimizden geleni yapıcaz gerisi takdiri ilahi. Pozitif olmak en büyük etken yüzün hiç düşmesin 😊😊😊
Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah her şey çok güzel olur hepimiz için 🤲🏻

Selam hanımlar, benim bugün yumurta toplama işlemim oldu, 2 nisanda başlamıştım iğnelere. Normalde ultrasonda 13.14 tane yumurta sayardı doktor ama bugün sadece 9 yumurta toplandı, oda şaşırdı ama nadir de olsa böyle şeyler görüyoruz dedi genetik yada sadece bu aya özel olabilirmiş, normalde bende hiç sorun yoktu eşimin değerleri düşük olduğu için tüp bebeğe karar vermiştik ama belkide bundan önceki dönemlerde boş yumurtadan dolayı hamile kalamadın dedi, çünkü ultrasonda bakıp dışardan sorun yok diyebiliyoruz ama işte içini bilemiyoruz dedi, bundan sonrası laboratuvarın işi 5 gün boyunca sizi bilgilendirecekler dedi. O 9 yumurtada da zaten normalin altındaki kalitede olanları kullanmıyolarmış, canınızı sıkmayın dinlenin dedi ama ben bi çöktüm resmen motivasyon falan kalmadı sanki transfer bile olamayacakmış gibi bi boşluğa düştüm 😔 benden çok çok tecrübeli hanımlar ne dersiniz ne tavsiye edersiniz bana

Selam hanımlar, benim bugün yumurta toplama işlemim oldu, 2 nisanda başlamıştım iğnelere. Normalde ultrasonda 13.14 tane yumurta sayardı doktor ama bugün sadece 9 yumurta toplandı, oda şaşırdı ama nadir de olsa böyle şeyler görüyoruz dedi genetik yada sadece bu aya özel olabilirmiş, normalde bende hiç sorun yoktu eşimin değerleri düşük olduğu için tüp bebeğe karar vermiştik ama belkide bundan önceki dönemlerde boş yumurtadan dolayı hamile kalamadın dedi, çünkü ultrasonda bakıp dışardan sorun yok diyebiliyoruz ama işte içini bilemiyoruz dedi, bundan sonrası laboratuvarın işi 5 gün boyunca sizi bilgilendirecekler dedi. O 9 yumurtada da zaten normalin altındaki kalitede olanları kullanmıyolarmış, canınızı sıkmayın dinlenin dedi ama ben bi çöktüm resmen motivasyon falan kalmadı sanki transfer bile olamayacakmış gibi bi boşluğa düştüm 😔 benden çok çok tecrübeli hanımlar ne dersiniz ne tavsiye edersiniz bana
Valla 9 yumurta cok sahane bir rakam benden sadece 2 toplandi ya 9 çıksa düğün bayram ederdim :rolleyes: Masallah cok iyi bir sayi canim🧿

Hayırlı olsunn. Benden 9 yumurta toplandı ertesi güne 8 tanesi döllendi. 5. Güne 3 sağlıklı embriyo kaldı ve donduruldu

Hayirli sonuçlar alın inşallah 🙏 hiç motivasyonunuzu düşürmeyin. Benim 8 yumurtam toplandı. 6 si dollendi. 5 tanesi 5. Gune 1. Kalitede ilerledi. 1 i transfer oldu 4 ünü dondurdum. Sayiniz kötü değil. Bundan sonraki süreçte iyi olsun 🥰

Hayırlı olsun canm 😊 bana normal hayatına devam et dediler ama ilk 4 gün ara sıra kalkarak dinlendim. Bugun 8. Gün evi süpürdüm 😂
Bende ara sıra mide bulantıları
Baş dönmesi
Bel ağrısı
Bacak ağrısı
Kasık ağrısı var ve adet olacakmışım hissi var
Ancak ben bunları hamilelik belirtisi olarak görmüyorum. İlaçlardan diye düşünüyorum. Belirti ise de 2 gün sonra görücem 😂 o zman söylerim

bu arada prolutex iğne vuran var mı bu nasıl bi acıdır vurduktan sonra şişiyor arı sokmuş gibi ağrıyor günlerce
beni kesseler evi süpürmem o halde sonra bişey olsa vicdan azabından ölürüm çünkü bende 20haftalık bebeğimi kaybettim 1yıl önce çok dikkat etmeme rağmen kendimi suçladım hep acaba yanlış bişey mi yaptım diye

Sabah çok erken saatte olacağı için hastanede içme şansım olmayacak yoldayken içmem gerekecekmiş. Teşekkür ederim bilgilendirme için 🥰
Sen bilirsin canım ama hastanede hazırlanma aşamasında bile baya vakit oluyo. En azından 1 şişeyi hastaneye bırak bence.

Kuzum üç yumurtası olan biri olarak sayı hiç kötü değil inşallah sağlıklı embriyoların olur illa görünenin hepsi dolu olacak diye bir durum yok ilaçla geliştiriliyor çok normal bence arada çok fark yok. Hiç takılma bunlara.

X