Nevri döndüAl birini vur ötekinebenim eşimde 1 dk lık işi 15 dk da anca yapiyo , bırak nasıl yapıyosa yapsın canım , zamanla öğrenir. Sakın ev süpürme !, ayakta kolay yemekler yap , ağır kaldırma, minnoşuna iyi bak
Tamam canlar vereceğim tabi ki .canım inşallah muayenen güzel geçer kan sonuçların güzel çıkar haber ver bize de
Benim 4.günüm bugün. Transferden 1 gün önce evi süpürüp silmiştim, 10 gün idare eder diye düşünüyorum. Kavanozlara yemek de yapıp koymuştum. Sadece bugün iftara bi çorba yapacağım.Herkese hayırlı Ramazanlar,
Ramazanın bereketi üzerimize olsun kızlar. Transfer olan arkadaşlar bugün nasipse altıncı günündeyim. Acaba ev işi yapıyor musunuz ? Ne ölçüde ya da.
Insallah caniminşallah canımm
müjdeli haberlerle gelecek inşallah
Hosgeldiler tabi, bide bizle kalsalar ohh misİnşallah kuzum hepimizinorda dediğin şey aklıma geldi ve direk istemsizce hoşgeldin dedim
İnşallah canımHosgeldiler tabi, bide bizle kalsalar ohh mis
Canim sana gonapeptly icin saat verildi mi, ben bugun yapcam da 1 saate yapim diorumInsallah canim
Yok canim saat verilmedi ama diğer iki igneyi hep sabah yaptim o yuzden gene kahvalti sonrası yaparim...Kağıtta da saat yazmıyor istediğimiz saat yapabilirizCanim sana gonapeptly icin saat verildi mi, ben bugun yapcam da 1 saate yapim diorum
Bende oyle yapim saol canimYok canim saat verilmedi ama diğer iki igneyi hep sabah yaptim o yuzden gene kahvalti sonrası yaparim...Kağıtta da saat yazmıyor istediğimiz saat yapabiliriz
Bende yapmıştım öyle üstün körü buraya kadar götürdüBenim 4.günüm bugün. Transferden 1 gün önce evi süpürüp silmiştim, 10 gün idare eder diye düşünüyorum. Kavanozlara yemek de yapıp koymuştum. Sadece bugün iftara bi çorba yapacağım.
Çok sıkıldım yatmaktan ama yapacak bir şey yok. Oruç tutamadığım için çok üzgünüm.Hatim başladım yattığım yerden, zaman öyle geçiyo ancak.
Evet canım ben kullanmıştım. Sadece beyazları sabah öğle akşam 2 şer tane. Rahim kalınlaştıma içindi sanırımKızlar merhaba. Cyclo progynova 21 günlük kahveli beyazlı hap kullanan oldu mu aranızda? Transver öncesinde
Rabbim kabul eylesin hatimizini ınş, oruç tutamıyoruz maalaesefBenim 4.günüm bugün. Transferden 1 gün önce evi süpürüp silmiştim, 10 gün idare eder diye düşünüyorum. Kavanozlara yemek de yapıp koymuştum. Sadece bugün iftara bi çorba yapacağım.
Çok sıkıldım yatmaktan ama yapacak bir şey yok. Oruç tutamadığım için çok üzgünüm.Hatim başladım yattığım yerden, zaman öyle geçiyo ancak.
Benım bugunun problemım kabızlıkGunaydinnnnnnn
Bugun nasilsiniz bakalim.Cok guzel bir gün olsun inşallah...Doktor bana serim vermisti onu son kez yaptırmaya çıkacağım...Yarin da rapor alacağım bu hafta çalışmak istemiyorum..
Duphaston yazmadi mi doktorun...Eger vermediyse hemen aldir eczaneden cnm.1 sabah 1 aksam ic tamamdirBenım bugunun problemım kabızlık
Kuru kayısı ve bol bol su tüketin.Benım bugunun problemım kabızlık
Bana doktorum ilaç yazmadı, evde duphaston şurubum vardı ama onu da içmedimDuphaston yazmadi mi doktorun...Eger vermediyse hemen aldir eczaneden cnm.1 sabah 1 aksam ic tamamdir
Doktorum ilaç yazmıştı bana kuzum çok ihtiyaç duyarsan geçene kadar sadece iç dedi. Kayısı bol su sebze ye verilen ağırlıkla da aşabilirsin. Ama şu an kötüyse bence zorlamamak adına ilaca yönelebilirsin bazen çok zor oluyor çünkü . Şimdi tehlikeli yaratmasınBenım bugunun problemım kabızlık
Ben de tam olarak sadece onları yaptım. Sonuç da pozitif zaten.Bana Dr bu süre içerisinde ev işi yapma dedi tatlım. Yani yemek yapabilirsin çorba yap, git uzan dinlen sonra gel diğer yemeği yap dinlen dedi, makina filan çekme sakın, en fazla ayakta masanın vs tozunu al derim ben boşver önemli değil temizlik
Amiin inşallah . Gebelerde ani şeker tansiyon değişimleri nedeniyle temkinli yaklaşılıyor. Biraz kişiye göre değişiyor sanırım ilk üç ay belki hassas olduğu için önerilmez bilemiyorum son aylara gelenler içinde zor olur her şey yolunda kişide de sorun yoksa belki tutulabilir diye düşünüyorum. Aslında şu an tutulup tutulması ne etki eder hiç bilmiyorum canımRabbim kabul eylesin hatimizini ınş, oruç tutamıyoruz maalaeseftup bebek yaptığımız için mi acaba ?normal yolla gebe kalanlar tutmuyor mu?Bu ilk haftalarda oruç bebeğimizi çok etkiler mi?Etrafta oruç tutanları da duyuyoruz.Rabbim niyetimizi biliyo , ins bizlerde sevabını alırız
Harikasın canım zaten kan dolaşımı çok önemliBen de tam olarak sadece onları yaptım. Sonuç da pozitif zaten.He bir de 5. gün öğretmenlik işime döndüm. Sürekli ayaktaydım, merdiven indim çıktım falan. Sorun olmadı şükürler olsun.