Ben kullaniyorum cnmKızlar merhaba. Cyclo progynova 21 günlük kahveli beyazlı hap kullanan oldu mu aranızda? Transver öncesinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullaniyorum cnmKızlar merhaba. Cyclo progynova 21 günlük kahveli beyazlı hap kullanan oldu mu aranızda? Transver öncesinde
Amin cnm Çok sagolRabbim yar ve yardimciniz olsun Dualarimiz seninle canim... Hayirlisi ile al bebegini insallah
Ya doktorun herhangi birsey dedi mi korun yada korunma diye. Bide ilca bittikten ne kadar sonra adet olunuyor bilgin var mı. Son ilacı gecen hafta persembe günü aldm. Ve henüz adet olmadmBen kullaniyorum cnm
Cnm dondurulmus embriyo transferi oluyorum ben sadece beyaz olan hapları içmem söylendi.iliski serbest.estrofemin yerine kullandim ben beyaz olanları.adet icin değildi.Ya doktorun herhangi birsey dedi mi korun yada korunma diye. Bide ilca bittikten ne kadar sonra adet olunuyor bilgin var mı. Son ilacı gecen hafta persembe günü aldm. Ve henüz adet olmadm
Yaralı ondan üzülüyorum kuzum niyetli artık bir de işe de yetişmeye çalışıyor yükü çok olmasa asla acımazdım erkeklerde hamile kalabilene kadar tıp gelişti demesin kimse diyorum nedir bu kadınların çektiği yoksa hiç acımam yok aslında evden çalışıyorum ekran bağımlısı oldum iyice ona kızıyorum. Aynı zamanda öğrencilikte var ders videoları izliyorum filan sınav haftası geldi ama dün ders kaydı izlerken kıyamam bayan hoca arkadaşlar kusuruma bakmayın covid dolayısıyla bebeğimi kimseye bırakamadım biraz bebek sesi gelebilir dedi. Anlatmaya çalışıyor bebeği oyalamaya çalışıyor sesinden nasıl gerildiğini stres olduğunu tahmin edebiliyordum çok üzüldüm. Ya boşver bırak anlatma derdim online katılmış olsaydım sizinle de paylaşacaktım hatta unutmuşumKilya Canım sakın iş güç yapma. Az bisey yapiyim desen bile kaptirirsin kendini. Kocana kıyamamazlik yapma Bırak yapsın biraz anlasin degerini:)) Yatmaktan sıkıldıysanda oylanacak kitap falan birseyler oku. Dizi falan izle :)
Ya benim rahime çizikte atıldı. Banada korun falan denilmedi halaa adet olamayınca panik oldm ben suanCnm dondurulmus embriyo transferi oluyorum ben sadece beyaz olan hapları içmem söylendi.iliski serbest.estrofemin yerine kullandim ben beyaz olanları.adet icin değildi.
Yaaa kuzum hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Senin çok önce mi dondurulmuştu canımKızlar şimdi transfer için hastaneden aradılar.embriyoları çözmüşler ikisininde kalitesi çok iyiymiş.tek mi cift mi diye sordu?bir oğlunuz var ve geride donmuş iki embriyonuz var diyince bu denemede tek embriyo koyalım dedim12 gibi hastaneye yavruyu almaya gidiyorum.garibim 5 senedir orda beni bekliyordudualarınızı beklerim
Günaydın canım. Amiin inşallah. Şu beyaz süt gibi olan serumdan mı ki. Şifa olsun. Hastalıkta arttı ki bence de evde olmak daha iyi kuzum.Gunaydinnnnnnn
Bugun nasilsiniz bakalim.Cok guzel bir gün olsun inşallah...Doktor bana serim vermisti onu son kez yaptırmaya çıkacağım...Yarin da rapor alacağım bu hafta çalışmak istemiyorum..
günaydın kızlarGunaydinnnnnnn
Bugun nasilsiniz bakalim.Cok guzel bir gün olsun inşallah...Doktor bana serim vermisti onu son kez yaptırmaya çıkacağım...Yarin da rapor alacağım bu hafta çalışmak istemiyorum..
Evet canim o serum...Aslinda hic dışarı çıkasım yok ta...iste.mecbur..Aksi gibi ya araba da bozuldu taksiyle gidip gelicez ağzımızı gözümüzü iyice kapatipGünaydın canım. Amiin inşallah. Şu beyaz süt gibi olan serumdan mı ki. Şifa olsun. Hastalıkta arttı ki bence de evde olmak daha iyi kuzum.
Sagol canisi insallah..günaydın kızlar
herkes için çok güzel bir gün olsun inşallah
serumun şifa olsun canım
inşallah canımmSagol canisi insallah..
3.gunu devirdik bakalim insallah tutunmustur...
Ayın son transferleri ikimizde biz kapatıcaz galiba ayızaman gecmiyor vallaRabbim yar ve yardimciniz olsun Dualarimiz seninle canim... Hayirlisi ile al bebegini insallah
canım inşallah muayenen güzel geçer kan sonuçların güzel çıkar haber ver bize deTamam canım yazarım tabi ki. Herkese hayırlı ramazanlar bu arada. Rabbim bu mübarek ay da hepimizin gönüllerimiz muradlarini versin inşallah
Sağol cnmevet onlar benim oğlumun ikizleri diyeyim ilk tüp bebekten 4 embriyo daha var ikiserli olarak dondurulmustuYaaa kuzum hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Senin çok önce mi dondurulmuştu canım
Al birini vur ötekine benim eşimde 1 dk lık işi 15 dk da anca yapiyo , bırak nasıl yapıyosa yapsın canım , zamanla öğrenir. Sakın ev süpürme !, ayakta kolay yemekler yap , ağır kaldırma, minnoşuna iyi bakBasit şeyler ya çok kullanılan yerlere makina çamaşır ser topla bulaşık yemek. Bugün yemeğimiz var ama mesela yani sonrasında. Bir bulaşık yerleştiriyor bir saat endişem eğilip kalkmak tabii ister istemez dolaba filan uzanmak insan yaparken unutuveriyor. Makina biraz korkutuyor tabii güç gerekiyor uygularken onu biraz daha erteleyebilirim.
Kıyamam o yavruyaKızlar şimdi transfer için hastaneden aradılar.embriyoları çözmüşler ikisininde kalitesi çok iyiymiş.tek mi cift mi diye sordu?bir oğlunuz var ve geride donmuş iki embriyonuz var diyince bu denemede tek embriyo koyalım dedim12 gibi hastaneye yavruyu almaya gidiyorum.garibim 5 senedir orda beni bekliyordudualarınızı beklerim
Tüh ya olsun ama mecburen çıkıyoruz muhatap oluyoruz Allah esirgesin. Nerden ne gelir bilemiyoruz zaten kuzum. Bu da öyle bir dönem yapacak bir şey yokEvet canim o serum...Aslinda hic dışarı çıkasım yok ta...iste.mecbur..Aksi gibi ya araba da bozuldu taksiyle gidip gelicez ağzımızı gözümüzü iyice kapatip
Yaaa ne güzel hayırla git gel abisiyle buluşsun minikSağol cnmevet onlar benim oğlumun ikizleri diyeyim ilk tüp bebekten 4 embriyo daha var ikiserli olarak dondurulmustu