Transferden sonraki çatlatma iğnesini neden veriyorlar acaba? İlişkiye devam edin de diyorlar mı? Bir de yumurta oluşumunu durdurmadılar mı? Dondurulmuş embriyo transferinde öyle yapıyorlar çünkü. Sizinki taze transfer idiyse opu işleminde yumurtalarınızın tamamını almadılar mı o zaman? Kafamda deli sorular
Tum yumurtalari almıyorlar ki canim cok minik folikuller kaliyor..o yizden belki geride kalanlar çatlasın diye veriyorlardır.Hos bu benim 5.denemem ama ilk kez catlatma iğnesi yaptim.Transferden sonraki çatlatma iğnesini neden veriyorlar acaba? İlişkiye devam edin de diyorlar mı? Bir de yumurta oluşumunu durdurmadılar mı? Dondurulmuş embriyo transferinde öyle yapıyorlar çünkü. Sizinki taze transfer idiyse opu işleminde yumurtalarınızın tamamını almadılar mı o zaman? Kafamda deli sorular
Hadi gozun aydin tatlim, pozitif haberlerini de alalim insalah en yakin zamandaKızlar transfer tarihim 30 Nisan
Zaman konusunda ayni seyi hissediyorum. Aminn hepimize en tez zamanda en hayirli ve pozitif haliyle bir sonuç diliyorum. Insallah son adet olur canim seninde.Hadi gozun aydin tatlim, pozitif haberlerini de alalim insalah en yakin zamandaZaman hem hizli geciyor hem hic gecmiyor gibi.. ben de cumartesi gunu rahim filmi cektiricem, bugun adet oldum tekrar cycloya basladim. Son adet olur artik insalah benim de.
Hayirli olsun tedaviniz, insalah sorunsuz ilerler, guzel haberlerinizi aliriz. Doktorunuzun uygulayacagi prosedure gore bir sure yumurta gelistirici ignelerinizi yapip yumurta takibine gidersiniz.. tup bebek yapma sebebiniz ne sizin? yumurtalar yeterince buyudugunde catlatma ignesi yapilip toplanir.. sonra yumurtalarin embriyo olup olmayacagini bekliyorsunuz..doktorunuz size uygun sekilde yonetir sureci, sorulariniz olursa burdan da her zaman yardimci oluruz, aramizda baya deneyimliler varMerhabalar arkadaşlar ben de bu ay tüp bebeğe başlıyorum. Doktorum adet olunca 3 günü gel dedi. Bugün oldum salı günü gideceğim ama ne yapılacak , neler olacak hiç bir şey bilmiyorum sadece heyecanla bekliyorum.
Ben hic hsg cektirmedim.. opu’dan sonra histeroskopi oldum, orda rahime cok mudahale ettikleri icin doktor riske atmayalim bi de rahim filmi cekelim dedi bu ay, iyilesip iyilesmedigine bakalim embriyoyu harcamayalim bosuna dedi.. gecen sene normla yolla hamile kalmistim artik onhn icin mi hsg istemediler basindan bilmiyorumZaman konusunda ayni seyi hissediyorum. Aminn hepimize en tez zamanda en hayirli ve pozitif haliyle bir sonuç diliyorum. Insallah son adet olur canim seninde.
Peki sen opu oncesi hsg cektirmemismiydin?
Anladim ama cok ta iyi olmus aslinda. Ben opu oncesi cektirmistim.Ben hic hsg cektirmedim.. opu’dan sonra histeroskopi oldum, orda rahime cok mudahale ettikleri icin doktor riske atmayalim bi de rahim filmi cekelim dedi bu ay, iyilesip iyilesmedigine bakalim embriyoyu harcamayalim bosuna dedi.. gecen sene normla yolla hamile kalmistim artik onhn icin mi hsg istemediler basindan bilmiyorumSureci biraz uzatti ama hayirlisi buymus
Canim o agri bende de cok oluyor, bazen uyurken fln aciyla zipliyorum yerimden. Ben de o kadar mi cok mudahale ettiler, acaba hic yapmasalardi daha mi iyiydi diye endiseleniyordum.. hatta bu reglimde inanilmaz agri oldu, 2 gunder beri kivranarak geziyorum. Ama dedigin gibi hsg icimi rahatlatacak, yoksa ben de tedirgin oldum, cok mudahale olunca yapisma vs. riski de olabiliyormusAnladim ama cok ta iyi olmus aslinda. Ben opu oncesi cektirmistim.
Opu sirasinda bana es zamanli histereskopide yapıldı. O gün bu gün ara ara sizlar gibi agri /acı oluyor alt bölgemde.
Bazen biseymi oldu diye düşünüyorum. Acikcasi doktor transfer öncesi isteseydi bugun gider cektirirdim rahatlamak için..
Bi de mesela yatarken direk dumduz bacaklarimi uzattigimda cektiriyor karin kismim, bi sure sonra rahatsiz olup bacaklarimi karnima cekme ihtiyaci hissediyorum..Anladim ama cok ta iyi olmus aslinda. Ben opu oncesi cektirmistim.
Opu sirasinda bana es zamanli histereskopide yapıldı. O gün bu gün ara ara sizlar gibi agri /acı oluyor alt bölgemde.
Bazen biseymi oldu diye düşünüyorum. Acikcasi doktor transfer öncesi isteseydi bugun gider cektirirdim rahatlamak için..
Bende agrılar var ama herkesın vucudu bır degıl işlem ler ilaclar ben ona baglıyorumTransfer olan arkadaşlar, bir belirtiniz var mı?
Ben hiçbir şey hissetmiyorum.
Haklısınız.Bende agrılar var ama herkesın vucudu bır degıl işlem ler ilaclar ben ona baglıyorum
10 nisan da 5. Gün blastokist embrıyo transferi yapıldıHaklısınız.
Listede göremedim isminizi, sakıncası yoksa hangi gün transfer yapıldı?
Siizn kacıncı gün10 nisan da 5. Gün blastokist embrıyo transferi yapıldı
Bana da 2 adet verıldıBenim 9’unda 2 adet 5.gün transferi yapıldı. Yani bugün transfer sonrası 3.günüm.
Benden 1 gün öncesinBana da 2 adet verıldı
Benim de 10 unda 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi...Belirti bende de yok cnmBenim 9’unda 2 adet 5.gün transferi yapıldı. Yani bugün transfer sonrası 3.günüm.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Benim problem amh düşük 0.27 idi. Eşimde hiç sıkıntı yok ama bende ,hem erken menopoza girme başlangıç dediler ,hemde amh düşük dediler.Hayirli olsun tedaviniz, insalah sorunsuz ilerler, guzel haberlerinizi aliriz. Doktorunuzun uygulayacagi prosedure gore bir sure yumurta gelistirici ignelerinizi yapip yumurta takibine gidersiniz.. tup bebek yapma sebebiniz ne sizin? yumurtalar yeterince buyudugunde catlatma ignesi yapilip toplanir.. sonra yumurtalarin embriyo olup olmayacagini bekliyorsunuz..doktorunuz size uygun sekilde yonetir sureci, sorulariniz olursa burdan da her zaman yardimci oluruz, aramizda baya deneyimliler var
Herkesin süreci farklı seyrediyor demek ki.Benim de 10 unda 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi...Belirti bende de yok cnm