- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
ben de ilk defa deneyimledim canım. Normalde taze olacaktı bende hepatit a çıkınca bir gün önce ertelendi. Dondurulmuş transfere döndük. Benim doktorum rutin hepsinde herkese üçüncü gün çatlatma iğnesi veriyor beta hcg salgılıyor ya rahmi tutunmaya özendirmek için sanırım. Durdurmadılar yumurta oluşumunu yeni yumurtalar oldu onları çatlattılar çatlattıktan sonra ilişki yasak oldu çoğul gebelik riskinden dolayı ve öncesi gebe kalmak zaten biyolojik olarak mümkün değildi. Beş gün sonrada embriyo transfer i oldu. Hiç ilaç kullanmadım. Son günler sık sık yumurta takibine gittim. Yani o giden yumurtalar sanki çatladıktan sonra döllenmişler gibi rahmi kandırıp doğal yapısından yararlanmak içindi ama sanki işe yaramadı bilemiyorum tabii inşallah yaramıştır opu işleminde gelişmiş olanların hepsini almıştır sanırım bilemiyorum kuzum. Çünkü rezerv azlığı var bende zaten yumurta az Göründükleri yok gördüğünü atmıştır sepeteTransferden sonraki çatlatma iğnesini neden veriyorlar acaba? İlişkiye devam edin de diyorlar mı? Bir de yumurta oluşumunu durdurmadılar mı? Dondurulmuş embriyo transferinde öyle yapıyorlar çünkü. Sizinki taze transfer idiyse opu işleminde yumurtalarınızın tamamını almadılar mı o zaman? Kafamda deli sorular