- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Nisanı yakaladın kuzum hayırlı olsun inşallahKızlar transfer tarihim 30 Nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisanı yakaladın kuzum hayırlı olsun inşallahKızlar transfer tarihim 30 Nisan
Kuzum kilo değildir zaten o hormonların aktif ki öyle olmuş bence güzele işaret. Ben de tık yok mesela. Ağrı oluyor ara ara ama regl sancısı şeklinde. Şişkinlik vs olmadı ki normalde hemen şişen biriyim. Biraz progesteron nedeniyle ödem var ama çok az öyle karın şişkinliği filan değil el ayak şişkinliği. Beni korkutuyor bu durum maalesef. O yüzden hiç kafana takma. İyi olacak inşallahUyumusum simdi uyandım ilac alarmi çaldı...Ne bileyim canim sanki transfer olmamış gibi hissediyorum...
Bir de cok kilo aldım hava basılmış balon gibi hissediyorum
Muhteşem haber sonu da güzel olsun inşallah kuzumKızlar transfer tarihim 30 Nisan
1 de uyuyup 6.30 da uyanıyorum kuzum, gördüğüm rüyaların kabusların haddi hesabı yok... Bilinçaltı bize oyun oynuyor sanırım...Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim uyku düzenim hiç yok sürekli karma karışık rüyalar görüyorum Benim gibi olan var mı ?
Regl sancısı iyi haber bence güzel düşünelim güzel olsun. Benim sadece 3 ve 4. Günlerde regl sancım oldu bugün 7. Gün deyim herhangi bir belirti yokKuzum kilo değildir zaten o hormonların aktif ki öyle olmuş bence güzele işaret. Ben de tık yok mesela. Ağrı oluyor ara ara ama regl sancısı şeklinde. Şişkinlik vs olmadı ki normalde hemen şişen biriyim. Biraz progesteron nedeniyle ödem var ama çok az öyle karın şişkinliği filan değil el ayak şişkinliği. Beni korkutuyor bu durum maalesef. O yüzden hiç kafana takma. İyi olacak inşallah
Aminnn canlar sagolun valla hepimize en hayirlisini diliyorumMuhteşem haber sonu da güzel olsun inşallah kuzum
Rabbım hayırla nasip etsin insallahhKızlar transfer tarihim 30 Nisan
Kuzum transferden 5 gün öncesine kadar sadece estrofem kullandım. Benim Dr kan sulandırıcı vermedi. 5 gün önce Bi kontrole daha çağırır 24ü gibi o zaman progesteron hormonu başlar. Yani şu an için normalAminnn canlar sagolun valla hepimize en hayirlisini diliyorum
Doktor bana 3 tane hap reçete etti. Igne falanda yok. Coraspin folibol ve estrofem. Sizlerdede böylemiydi?
Evet cnm sadece folbiol ve estrofem verdi bana.coraspin yok .transfere altı gün kala litinus vajinal tablet ve proluton depot igne verdiAminnn canlar sagolun valla hepimize en hayirlisini diliyorum
Doktor bana 3 tane hap reçete etti. Igne falanda yok. Coraspin folibol ve estrofem. Sizlerdede böylemiydi?
Aynen absürt şeyler görüyorum çok bölünüyor uykum çok verimsiz ve gergin yapıyor uykuyu bilinçaltı çöp olmuş1 de uyuyup 6.30 da uyanıyorum kuzum, gördüğüm rüyaların kabusları haddi hesabı yok... Bilinçaltı bize oyun oynuyor sanırım...
Şu 3 5 günü Bi atlatsaydık hayırlısıyla delirmedenAynen absürt şeyler görüyorum çok bölünüyor uykum çok verimsiz ve gergin yapıyor uykuyu bilinçaltı çöp olmuş
İnşallah kuzum ben hep eski ile kıyaslıyorum yapmayayım diyorum üstelik o taze idi bu dondurulmuş. Hormonlar çok aktifti taze de farklı olabilir diyorum hata ediyorum. Güzel olur inşallah kuzum hepimiz içinRegl sancısı iyi haber bence güzel düşünelim güzel olsun. Benim sadece 3 ve 4. Günlerde regl sancım oldu bugün 7. Gün deyim herhangi bir belirti yok
Öyle kuzum diyorum yazık embriyolar da yaranamıyor. Ağrımıyor niye ağrımadı ağrıyor niye ağrıdı neden şiştim niye şişmedim biz ne yapalım ne istiyorsunuz diyorlardır içlerindenŞu 3 5 günü Bi atlatsaydık hayırlısıyla delirmeden
Benim de tedavinin başında böyleydi, bir dua yazdırıp boynuma astım. Sanırım o işe yaradı. Hem kabuslar kesildi hem de hamile kaldım. Şükürler olsun.Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim uyku düzenim hiç yok sürekli karma karışık rüyalar görüyorum Benim gibi olan var mı ?
Kuzum biliyorsun bana hiç bir şey vermediler. Şimdi diyorum en azından progesteron başlatsalarmış bir kaç gün önce belki şimdi iğne olmak zorunda kalmazdım Estrofem rahim kalınlaşsın diye zaten o kalınlaştıkça progesteron da salgısı artacaktır hayırlı olsun inşallah iğnesiz daha iyiAminnn canlar sagolun valla hepimize en hayirlisini diliyorum
Ayy kuzum ben daha öncede böyle idim. Hemşire kan alırken iğneyi sokuyor damarım patlıyor filan öyle can sıkıcı şeylerde görüyordum şu an görmedim de. Böyle böyle en son her rüyamda bir işkenceye maruz kalıyorum bizde okuyalım en azından yatmadan gerginlik iyi değilBenim de tedavinin başında böyleydi, bir dua yazdırıp boynuma astım. Sanırım o işe yaradı. Hem kabuslar kesildi hem de hamile kaldım. Şükürler olsun.