- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
Evet salı cagirdi kese icin ins görürüm...hepimizde.Canım sen salı keseye mi gidecekmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet salı cagirdi kese icin ins görürüm...hepimizde.Canım sen salı keseye mi gidecekmisin
Ya insallah canım cok sevindim Ben de cok ağır işler yapmıyorum ama bi sofra kurarken toplarken falan duramıyorum cok belim ağrıyor korktum ben de acaba bir şey mi oluyor dite teşekkür ederimYokk olurr muu tatlım ben transfer sonrası bu hafta daha ıhı ayakta durabıldimm aslaa dıkılemıyrodum
Dikilmek felan derkende iş felan gelmesın aklına cunku yapmıyorum yapmadım hıc sadece organize etmek ıcın saga sola bakınmak ıcın kalkıyorum bırde yemeklere destek vermeye basladım onuda bu hafta yapıyorum cunku belımden hıc dıkılemıyrodum oda hamılelık belırtılerı arasında benım dr um her zaman anlatır rahım kasılıyor acılmaya baslıyor gayet normal hatta lekelenmelerın bıle olabılır dıe kötüye yorma yanı guzel düşün
Teşekkür ederim canım uzanınca bir şeyim yok ama işte ufak tefek işler mecburen yapılıyor insallah sıkıntı olmazYok erken diye düşünme bunu yaşayan bir sürü arkadaş var ilk günden beri. Vücudunun sinyallerini dinle uzan kalkma öyle olunca. Yani yaşanabilir şeyler sanırım kuzum. Dediğim gibi doktor bir şey demedi. Burada başka arkadaşlar görünce yazarlar ilk günden beri bu ağrıları yaşıyorlar
İnşallah kuzum. Ağrın olunca uzan boşver işleriTeşekkür ederim canım uzanınca bir şeyim yok ama işte ufak tefek işler mecburen yapılıyor insallah sıkıntı olmaz
İkimiz için salı günü heyecanla bekleniyor deseneins ikimizde görürüz kese yada keseleriAynıyız canım benim de bugün 14. günüm ve salı çağırdı doktorum keseye biliyomusun
ayy bende pazartesi gidicem inşallah görürüzEvet salı cagirdi kese icin ins görürüm...hepimizde.
benim de bugün 15.gün pazartesi günü kese kaç haftalık oluyoruz hiç anlamıyorum daAynıyız canım benim de bugün 14. günüm ve salı çağırdı doktorum keseye biliyomusun
İns pazartesi sen salı nurselek ve ben sevinelim ins Netten hesapladım bugün benim 4+ 5 yazıyordubenim de bugün 15.gün pazartesi günü kese kaç haftalık oluyoruz hiç anlamıyorum da
Benimde bugün 14. Günüm ama 15 gün sonra çağırdı kese görünürse salı buraya yazın olur muAynıyız canım benim de bugün 14. günüm ve salı çağırdı doktorum keseye biliyomusun
Tabiki yazarız ,senin dr galiba kalp atışında aynı anda duymak için o kadar zamana cagirdiBenimde bugün 14. Günüm ama 15 gün sonra çağırdı kese görünürse salı buraya yazın olur mu
İnşallahh Ya daha çok gün var ama değil mii ben hiç Bi belirti bişe hissetmiyorum şuanda yaa sen de var mııİkimiz için salı günü heyecanla bekleniyor deseneins ikimizde görürüz kese yada keseleri
Valla adam oldum olası rahat da işte ben değilim tek umudum o zaman hem kese hem kalp atışını duyarım inşallah tek seferdeTabiki yazarız ,senin dr galiba kalp atışında aynı anda duymak için o kadar zamana cagirdi
Ben uyuyorum.erkenden ama sabah 4_5 uyanıyorum bir daha uyku falan yokİnşallahh Ya daha çok gün var ama değil mii ben hiç Bi belirti bişe hissetmiyorum şuanda yaa sen de var mıı
Valla ben haftasını hiç düşünmüyorum inan. çünkü bu sefer de yok bu haftada şu belirtiler olurmuş, bende yok diyip kafayı yemeye Bi sebep dahabenim de bugün 15.gün pazartesi günü kese kaç haftalık oluyoruz hiç anlamıyorum da
Valla adam oldum olası rahat da işte ben değilim tek umudum o zaman hem kese hem kalp atışını duyarım inşallah tek seferde
Tabi ki yazarız ama Ben aslında salıya gözükeceğini düşünmüyorum çok erken geliyor bana. Muhtemelen doktor araya resmi tatil giriyor diye salı gününü verdiBenimde bugün 14. Günüm ama 15 gün sonra çağırdı kese görünürse salı buraya yazın olur mu
Ah ahhh uyku düzen müzen kalmadı zatenBen uyuyorum.erkenden ama sabah 4_5 uyanıyorum bir daha uyku falan yok
İnşallah görürsünüz içiniz rahat ederTabi ki yazarız ama Ben aslında salıya gözükeceğini düşünmüyorum çok erken geliyor bana. Muhtemelen doktor araya resmi tatil giriyor diye salı gününü verdi
Bana da öyle geliyor bakalım hayirlisiTabi ki yazarız ama Ben aslında salıya gözükeceğini düşünmüyorum çok erken geliyor bana. Muhtemelen doktor araya resmi tatil giriyor diye salı gününü verdi