2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yokk olurr muu tatlım ben transfer sonrası bu hafta daha ıhı ayakta durabıldimm aslaa dıkılemıyrodum
Dikilmek felan derkende iş felan gelmesın aklına cunku yapmıyorum yapmadım hıc sadece organize etmek ıcın saga sola bakınmak ıcın kalkıyorum bırde yemeklere destek vermeye basladım onuda bu hafta yapıyorum cunku belımden hıc dıkılemıyrodum oda hamılelık belırtılerı arasında benım dr um her zaman anlatır rahım kasılıyor acılmaya baslıyor gayet normal hatta lekelenmelerın bıle olabılır dıe kötüye yorma yanı guzel düşün 🥰
Ya insallah canım cok sevindim 🙏🏽 Ben de cok ağır işler yapmıyorum ama bi sofra kurarken toplarken falan duramıyorum cok belim ağrıyor korktum ben de acaba bir şey mi oluyor dite 🥰 teşekkür ederim😍

Yok erken diye düşünme bunu yaşayan bir sürü arkadaş var ilk günden beri. Vücudunun sinyallerini dinle uzan kalkma öyle olunca. Yani yaşanabilir şeyler sanırım kuzum. Dediğim gibi doktor bir şey demedi. Burada başka arkadaşlar görünce yazarlar ilk günden beri bu ağrıları yaşıyorlar
Teşekkür ederim canım uzanınca bir şeyim yok ama işte ufak tefek işler mecburen yapılıyor insallah sıkıntı olmaz

Benimde bugün 14. Günüm ama 15 gün sonra çağırdı kese görünürse salı buraya yazın olur mu 🙂
Tabi ki yazarız ama Ben aslında salıya gözükeceğini düşünmüyorum çok erken geliyor bana. Muhtemelen doktor araya resmi tatil giriyor diye salı gününü verdi

X