- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Swn nasılsın bı sıkıntı yok insallaholailir canım benim hala o şekilde ağrılarım var minik minik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Swn nasılsın bı sıkıntı yok insallaholailir canım benim hala o şekilde ağrılarım var minik minik :)
Tamam canım tekrarlıcam daha belirginleşmiş durdukça Allahım cok şükür insallah sağlıkla artarCanım var bence belli oluyor.Yarin sabah ilk idrarla testi tekrarla
Var gibi canım zaten yarn test günündü demiKızlarr bugün 8. Günüm az önce test yaptım sıkışık değildim akşama kadar su içtim cok az önce yaptm daha testi var dimiiii
Evet canım kan verdim ben gidip çıkıvak bir saate bunu da akşam yaptım sıkışık da değildim cok su içmiştim insallah artarVar gibi canım zaten yarn test günündü demi
İnşallah canım bak ben sana demiştim olacak diye Güzel haberlerini bekliyorum canım benim İnan kendim pozitif görmüş gibi sevindim şu anTamam canım tekrarlıcam daha belirginleşmiş durdukça Allahım cok şükür insallah sağlıkla artar
Olur insallah hadi güzel haberlerleEvet canım kan verdim ben gidip çıkıvak bir saate bunu da akşam yaptım sıkışık da değildim cok su içmiştim insallah artar
Swn nasılsın bı sıkıntı yok insallah
Canım benim Allah razı olsunn Cok üzüldük cok zor günler yaşadık sen de öyle insallah Allahım yuzumuzu güldürsün sağlıkla kucağımıza alalımİnşallah canım bak ben sana demiştim olacak diye Güzel haberlerini bekliyorum canım benim İnan kendim pozitif görmüş gibi sevindim şu an
Bende tramsferden sonra her gün bir dilim ananas yiyorumAyy ben o kadar cok ananas yedim ki hic bisey demediler tetikliyormuymus
İnsallah canımOlur insallah hadi güzel haberlerle
İnşallah canım kan sonucunu yaz mutlaka.İcini rahat tut inşallah sağlıcakla devam edecekCanım benim Allah razı olsunn Cok üzüldük cok zor günler yaşadık sen de öyle insallah Allahım yuzumuzu güldürsün sağlıkla kucağımıza alalım
Öyle bisey olsa yemeyin derlerdi heralde ya aksine faydalı diye biliyordm bende insallah öyle bisey yokturBende tramsferden sonra her gün bir dilim ananas yiyorum
İnsallahhh canımİnşallah canım kan sonucunu yaz mutlaka.İcini rahat tut inşallah sağlıcakla devam edecek
Evet inşallah bende tutunması için iyi diye biliyorum çünkü öyle okumuştumÖyle bisey olsa yemeyin derlerdi heralde ya aksine faydalı diye biliyordm bende insallah öyle bisey yoktur
Bende yiyordum canım internette bakınca ilk 3 ay falan tehlikeli yazmışlardı onu görnce dahada yemedim isterseniz doktoruna sorup öyle devam etÖyle bisey olsa yemeyin derlerdi heralde ya aksine faydalı diye biliyordm bende insallah öyle bisey yoktur
Yok 4 5 güngür yemiyorum transferin ilk zamanlari yedimBende yiyordum canım internette bakınca ilk 3 ay falan tehlikeli yazmışlardı onu görnce dahada yemedim isterseniz doktoruna sorup öyle devam et
Faydaliymis dogurganlik anlaminda ama kasilma yapabiliyomuş bende internette gördüm. Birsey olmaz elbette nimet sonucta ama abartiya kacma daha yeme canim.Yok 4 5 güngür yemiyorum transferin ilk zamanlari yedim
Ayyy var var saglikla gelsin insallah tebrik ederimKızlarr bugün 8. Günüm az önce test yaptım sıkışık değildim akşama kadar su içtim cok az önce yaptm daha testi var dimiiii
Bi doktora sorun valla kizlar simdi bende yanlis bilgi yaymiş olmak istemem. Internette okudugumu soyledim. Rahim kasilmasina sebep olabiliyomuşBende tramsferden sonra her gün bir dilim ananas yiyorum