2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

benimde bugün bel ve kasık ağrım var bazen şiddeti çok artıyor tuvalete gitmeye korkuyor insan modum düştü keseyi bi görseydik hayırlısıyla :KK17:
Ay canım ben de ayağa kalkar kalkmaz başlıyor bugün kramplar şeklinde keseyi gördük şükür ama o endişe bitmiyor ☹️

Ay canım ben de ayağa kalkar kalkmaz başlıyor bugün kramplar şeklinde keseyi gördük şükür ama o endişe bitmiyor ☹️
Ya ben kaçırmışım hep güzel haberleri. Cok şükür canım cok cok tebrik ediyorum. Simdi 2 kalp atisida duydukmu miss olacak hayirlisi ile.🤲💞🐣🐣

Ya ben kaçırmışım hep güzel haberleri. Cok şükür canım cok cok tebrik ediyorum. Simdi 2 kalp atisida duydukmu miss olacak hayirlisi ile.🤲💞🐣🐣
Yok yavrum inşallah inşallah öyle olur. Arkadaş ağrılarım var keseyi görsem rahatlardım gibi bir şey yazdı da bende dedim ki keseyi gördüm ama ağrılarım olduğu için endişeleniyorum. İnşallah inşallah sağlıkla duyar haberdar ederim sizleri de. Rabbim diline bağlasın 😍🙂😘

Bi gidip geliyorum buralar hep buhran, depresyon, şüphe 😀 bugün enerjisini çok sevdiğim, güzel bir gün canım arkadaşlarım. Bu yılki dileklerimden biri de burayı okuyan, bu yolda olan herkesin gönlündekinin hakkında hayırlı olması 🌺 içinizi karartmayın, yüzünüzü düşürmeyin.. bugün değilse birgün en hayırlısı ile olacaktır🙏🏻
Ne guzel yazmissin allah kabul etsin duani insallah canim🤲

Yok yavrum inşallah inşallah öyle olur. Arkadaş ağrılarım var keseyi görsem rahatlardım gibi bir şey yazdı da bende dedim ki keseyi gördüm ama ağrılarım olduğu için endişeleniyorum. İnşallah inşallah sağlıkla duyar haberdar ederim sizleri de. Rabbim diline bağlasın 😍🙂😘
Aminnn ınsallah cok inaniyorum valla kendimden çok :)) duyacaksin kuşum Allahimin izniyle 🧿🧿

Kızlar ya aksamdan beri sol kasığım ağrıyor yururken bisye yok ama yatıncs bi degisik oluyorum hafiften sol bacagıma vuruyor nasıl bisey anlamadm insallah iyiye isrettir su sonucu bi ögrenseydim hayırlısıyla

olailir canım benim hala o şekilde ağrılarım var minik minik :)
Bana doktor transferden önce son kontrolde rahimde kasılma var bu embriyoyu iter demisti bunun icin hala ilac kullaniyorum transfere girmeden de damardan yapmislardi o yüzden cok korkuyorum kasılıyor gibi gidiyor mu aceba diye 10.günüm yarın test versem mi bilemedm

X