2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yok gorusmedim bende merkezde ilerledigim icin once hemsire asamasini geciyorum:KK43: ya doktordan ziyade burdakilerin tecrubeleri ve kendi tecrubemde bazen sorularima yeterli oluyor. Ama 5. Gunde idrarda ciktigina gore kandada cikar varsa. Ayni kalmaz ya da duşmezse bana yol gosterir. Belirtilerim cok benziyor cnkü.:KK43: bacagima indi agri ve gecmiyor durup durup vuruyor agrisi.
inşallah tutunma ağrısıdır kötü düşünme için rahat edicekse ver kanı takipte olursun benim tüpler alındığı için dış gebelik bilgim yok hiç

Nerdeee daha dönüş yapacaklar 🙄 Yerleşme kanaması için geç kuzum inşallah sorun oluşturan bir şey değildir 🤲🏻
Belli olmaz canım içini ferah tut, inşallah güzel haberlerle geleceksin🙏🏼 sürekli bir akıntı mı yoksa bir kere mi geldi? Bir kere gelmişse ve siyahsa içeride kalan eski kan da olabilir.

Hadi hayırlısı olsun..
Benim de kontrolüm vardı bugun aynı gidiyoruz seninle😊 bana da iki gün sonra 3e, ondan 5 gün sonra da günde 4e çıkardı estrofemi. Transfer için gün vermedi bana bayramın 3. günü kontrole çağırdı o zaman gün vereceklermiş
Senin de hayırlı olsun canım 😍 ben daha yarın 2'ye çıkıcam estrofeme. Toplam 8 gün kullanmıs olucam cumartesiye kadar. Seninde bayram sonrası pazartesi olur bence kalınlaşmış olur o zamana kadar.

Bisey soracagim ama korkuyorm tepkilerden. Ben iş cikisi kan vermeye gitsem erkenden takip etmek istiyorum eger varsa kan artışını. Cnku dis gebelikten cok korkuyorm ve agrim gittikçe siddetleniyor ya. Bugun 4. Gun cok cok erken biliyorm ama amacim gebelik varmi yokmu ogrenmek değil esasinda. Varsa erkenden onlem almak. Gecmiste yasadiklarimi yasamak istemiyorm. Is cikisi kan versemmi ne dersiniz ya?
Canım ben de senin gibi düşünüyorum ama değer 1500 e gelmeden kese görülemiyor. Müdahalede edilemiyor haliyle o zamana kadar. Şuan çok erken. 10.gününde baslarsın teste artışları tespitlemek için yaptırırsın 2 günde bir. Bende öyle yapacağım transferden sonra çünkü benm de dış gebelik öyküm var

Senin de hayırlı olsun canım 😍 ben daha yarın 2'ye çıkıcam estrofeme. Toplam 8 gün kullanmıs olucam cumartesiye kadar. Seninde bayram sonrası pazartesi olur bence kalınlaşmış olur o zamana kadar.
Bana direkt 2 başlattı yavaş yavaş arttırıyor😃 Aynen ben de öyle düşünüyorum pazartesi veya salıya gün verecektir.
Çok güzel bir günde olacak senin transferin sonucu da güzel olsun inşallah🥰

X