Canım genelde devlet hastanelerin sitesinde laboratuvar sonuçları var, TC girip bakabiliyirsun. Hastaneye sorsaydin keşke. Bende devlette yapıyordum 30 dakikada çıkıyordu. Çıktı mı sonucunBenmkindevelet hastanesi canm ordan bakılır mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım genelde devlet hastanelerin sitesinde laboratuvar sonuçları var, TC girip bakabiliyirsun. Hastaneye sorsaydin keşke. Bende devlette yapıyordum 30 dakikada çıkıyordu. Çıktı mı sonucunBenmkindevelet hastanesi canm ordan bakılır mi ki
inşallah tutunma ağrısıdır kötü düşünme için rahat edicekse ver kanı takipte olursun benim tüpler alındığı için dış gebelik bilgim yok hiçYok gorusmedim bende merkezde ilerledigim icin once hemsire asamasini geciyorum ya doktordan ziyade burdakilerin tecrubeleri ve kendi tecrubemde bazen sorularima yeterli oluyor. Ama 5. Gunde idrarda ciktigina gore kandada cikar varsa. Ayni kalmaz ya da duşmezse bana yol gosterir. Belirtilerim cok benziyor cnkü. bacagima indi agri ve gecmiyor durup durup vuruyor agrisi.
Hangi merkez cnmCanım bizim merkezde 5000lira
Hangi merkezde cnmben 4300 lira verdim martta canım tüp bebeğe dahil değildi
Nerdeee daha dönüş yapacaklar Yerleşme kanaması için geç kuzum inşallah sorun oluşturan bir şey değildirBozma canım moralini yerleşiyordur belki bebiş Doktorunla görüştün mü?
Kuzum yerleşme kanaması daha başlarda oluyor genelde. Yine de inşallah kötü bir şey değildirYerlesme kanamasidir
Bisey mi kacırıdm Kilya hayırdır ne kanamasıNerdeee daha dönüş yapacaklar Yerleşme kanaması için geç kuzum inşallah sorun oluşturan bir şey değildir
Çıktı sonucum canm malesef negatifCanım genelde devlet hastanelerin sitesinde laboratuvar sonuçları var, TC girip bakabiliyirsun. Hastaneye sorsaydin keşke. Bende devlette yapıyordum 30 dakikada çıkıyordu. Çıktı mı sonucun
Maalesef kahverengi akıntım oldu canımBisey mi kacırıdm Kilya hayırdır ne kanaması
Belli olmaz canım içini ferah tut, inşallah güzel haberlerle geleceksin sürekli bir akıntı mı yoksa bir kere mi geldi? Bir kere gelmişse ve siyahsa içeride kalan eski kan da olabilir.Nerdeee daha dönüş yapacaklar Yerleşme kanaması için geç kuzum inşallah sorun oluşturan bir şey değildir
İkiside tek tek mi fiyat yoksa ikiside aynını cnm3.500-5.000 arası değişiyor canım, tüp bebeğe dahil olmuyor genelde. Sigortan varsa doktorunla konuşup sigortadan karşılatabilirsin geçerli hastanelerde yaptırıp
Ay insallah canım yaa Allah izin verirseÇifte bayram yasayacaksiniz ins
Tebrikler masallhh kaçıncı günün bugün sağlıkla devam etsin
Kuzum bozma moralini herşeyin hayırlısı, inşallah en yakın sürede kendiliğinden olur,Çıktı sonucum canm malesef negatif
Şimdilik bir kere geldi kuzum inşallah inşallah sorun olmazBelli olmaz canım içini ferah tut, inşallah güzel haberlerle geleceksin sürekli bir akıntı mı yoksa bir kere mi geldi? Bir kere gelmişse ve siyahsa içeride kalan eski kan da olabilir.
hayırlısı olsun canım üzme kendini zamanı değilmiş demekki inşallah diğer denemende kucağına alırsınÇıktı sonucum canm malesef negatif
Senin de hayırlı olsun canım ben daha yarın 2'ye çıkıcam estrofeme. Toplam 8 gün kullanmıs olucam cumartesiye kadar. Seninde bayram sonrası pazartesi olur bence kalınlaşmış olur o zamana kadar.Hadi hayırlısı olsun..
Benim de kontrolüm vardı bugun aynı gidiyoruz seninle bana da iki gün sonra 3e, ondan 5 gün sonra da günde 4e çıkardı estrofemi. Transfer için gün vermedi bana bayramın 3. günü kontrole çağırdı o zaman gün vereceklermiş
Aa cnm kaç çıktı ki değerinÇıktı sonucum canm malesef negatif
Canım ben de senin gibi düşünüyorum ama değer 1500 e gelmeden kese görülemiyor. Müdahalede edilemiyor haliyle o zamana kadar. Şuan çok erken. 10.gününde baslarsın teste artışları tespitlemek için yaptırırsın 2 günde bir. Bende öyle yapacağım transferden sonra çünkü benm de dış gebelik öyküm varBisey soracagim ama korkuyorm tepkilerden. Ben iş cikisi kan vermeye gitsem erkenden takip etmek istiyorum eger varsa kan artışını. Cnku dis gebelikten cok korkuyorm ve agrim gittikçe siddetleniyor ya. Bugun 4. Gun cok cok erken biliyorm ama amacim gebelik varmi yokmu ogrenmek değil esasinda. Varsa erkenden onlem almak. Gecmiste yasadiklarimi yasamak istemiyorm. Is cikisi kan versemmi ne dersiniz ya?
Bana direkt 2 başlattı yavaş yavaş arttırıyor Aynen ben de öyle düşünüyorum pazartesi veya salıya gün verecektir.Senin de hayırlı olsun canım ben daha yarın 2'ye çıkıcam estrofeme. Toplam 8 gün kullanmıs olucam cumartesiye kadar. Seninde bayram sonrası pazartesi olur bence kalınlaşmış olur o zamana kadar.
Kendiliğinden olamaz canm iki tupumde Şubat ayında alınmıştıKuzum bozma moralini herşeyin hayırlısı, inşallah en yakın sürede kendiliğinden olur,