2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Amin canım, duamız o yönde. Sağlıksızsa ve düşecekse de yapacak bişiy yok. Takdir-i ilahi diyeceğiz. Bir tek o süreç beni çok korkutuyo. Kürtaj falan... Hiç yaşamadığım şeyler. Aklıma getirmek istemiyorum ama geliyo. 😔
Bugün rüyamda öyle gördüm maalesef bilinçaltı insan aklından atamıyor ben yaşadım kürtaj. Yalnız bırakmadılar beni o süreçte insanların yanında sürekli ağlamaya utandığım için nispeten o süreci öyle atlatmama neden oldu ama ameliyathaneye aldıklarında sürekli ağladım hemşireler geldi yıpratma kendini filan hatta biri bu tedaviler sonrası kanser olmuş 😔😔😔 bak herkes için çok kolay olan bir şey bize zor olabiliyor filan dedi. anesteziden uyanmadan odama almadılar o arada da sürekli ağlamışım doktor eşime psikoloğa götürün demiş hatta onların yanında çok ağlamamaya dikkat ettiğim için aslında neyse geçiyor bir şekilde Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏻

Canım sen bugün yapacaksın kan testi dimi?
Bugun test günüm ama yapamıyorum eşim hastanede calisiyor zaten ama bura küçük bir yer ve bugünde 1 Mayıs olumca yapmıyorlar yada eşim yok deyin dedi bilmiyorum pazartesi günü başka bir ilçeye gidip kan verecem malesef hafta sonunda geçirmek zorundayım🤲inşallah hayırla sonuclansin da

Bugun test günüm ama yapamıyorum eşim hastanede calisiyor zaten ama bura küçük bir yer ve bugünde 1 Mayıs olumca yapmıyorlar yada eşim yok deyin dedi bilmiyorum pazartesi günü başka bir ilçeye gidip kan verecem malesef hafta sonunda geçirmek zorundayım🤲inşallah hayırla sonuclansin da
Devlet Hastanesi'nde yaparlar canım acilde bir dene istersen, ben tüm testlerimi acilde yaptırdım

Devlet Hastanesi'nde yaparlar canım acilde bir dene istersen, ben tüm testlerimi acilde yaptırdım
Eşim hastanede calisiyor canm makina arızalı dedi bana ama eşim burda yaptırmak istemiyor belli küçük bir yer bura baya küçük hatta bugün nöbette ama makina bozuk iki gün daha bekle dger tarafa gidelim dedi burda olumsuz sonuca karşı heralde biraz hassas

Eşim hastanede calisiyor canm makina arızalı dedi bana ama eşim burda yaptırmak istemiyor belli küçük bir yer bura baya küçük hatta bugün nöbette ama makina bozuk iki gün daha bekle dger tarafa gidelim dedi burda olumsuz sonuca karşı heralde biraz hassas
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım 🙏 sonradan yapacağın tüm testleri yine aynı hastanedeayni saatte yapman gerekiyor bilgin olsun canim

Progesteron yüksekliği bizi uçlarda sürüklüyor hormonlar dan o hormonlar dan 🥰 o yoğun akıntı bende de var hatta sürekli günlük ped kullanıyorum sık sık değiştirerek yoksa dayanılarak gibi değil
Canım günlük ped kullanma sık sık çamaşırını değiştir. Pedi kesinlikle kullanma demişti doktorum ben söylemeden akıntılar artar ki benim akıntı değil aslında fitilden kaynaklı neyse ped kullanma sık sık çamaşır değiştir demişti. Mantar enfeksiyon yatkınlığı artar pedler bunu artırır dedi.

Canlarım günaydınlar. Adetimin 3.günü estrofem başlattı doktorum ama günde 1 defa olarak baslattı. Sizler nasıl kullanmıstınız

Beta hcg acil bakar ama progesteron gibi hormonlara bakmıyor maalesef acil

Fotoğrafını atar mısın testin, 8 9. Gün negatif görüp kanda pozitif alanlar var, ve sağlıklı ilerleyen gebelikler bunlar. Olabilir yani olamaz değil, ol derse 🥰🙏🏻
11 ile 12 arasında benimkisi belli belirsiz ama erken gebelik testi değil. Normal kaset test.

Eklentiler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    7,8 KB · Görüntüleme: 37
Beta hcg acil bakar ama progesteron gibi hormonlara bakmıyor maalesef acil
Eşim hastanede calisiyor bence o yüzden burda verdirmek istemiyor kanı ben öyle düşünüyorum bana bir makina arızalı dedi bı yapmiyorlar dedi ama bence sebebi bu :KK12:

5. Gün embriyosu ile kese gören arkadaslar dr kaç haftalık dedi size. Ben transferden 27 gün sonra dr a görünmüş olucam 13. Gün değerim 1612 idi sadece keseyi mi görürm acaba 🙄 bir de şu vizon rengi vajinal akıntılar olmasa 😪
Kese görünür sanırım canım hadi hayırlısı ile benim olmuyor akıntım o şekilde 🙄

Canlarım günaydınlar. Adetimin 3.günü estrofem başlattı doktorum ama günde 1 defa olarak baslattı. Sizler nasıl kullanmıstınız
Tedavin hayırlı olsun canm inşallah güzel haberlerin olsun bana opu sonrası başlattı günde iki tane hala kullanıyorum teste kadar kullanicam

X