2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aynen kuzum benim doktorum da üstüne basa basa her şey için çok erken diyor. İlk üç ay özellikle baya riskli imiş. Rabbim güzellikle geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻
Amin canım, hepimizin güzellikle geçsin inşallah. Elimde olsa ilk 3 ay kimseye söylemezdim ama eşim duramadı. Keseyi görünce ailelere söylemiş bulunduk.
Bugün hcg 3960’tan 5103’e çıkmış. Yüzde 31 artmış. Baya korktum. Doktor keseyi gördük, bundan sonra bakmana gerek yok dedi ama içim huzursuz.

Valla bende senin gazına gelip yarın yapabilirim 😅 cesaret edebilirsem tabi. Ayyy çok belirgin hayırlı olsun diyeyim inşallah hayırlısıyla.

Valla bende senin gazına gelip yarın yapabilirim 😅 cesaret edebilirsem tabi. Ayyy çok belirgin hayırlı olsun diyeyim 😌
Aslında bu test oyalanma. Nefsimize sus payı😁 idrar testini yapıp olumlu ya da olumsuz sonuca körü körüne güvenmezsek sıkıntı olmaz bence çok masum 😁🤗

Ben mesela hem fitil hem iğne kullanıyorum. Hatta iğne her gün 2 tane. Doktorun ne dediyse senin için Ennn iyisi odur canım böyle şeyleri takma kafana 🥰
Aynen öyle canım bende sulandırıcı iğne de oluyorum genetik düşük doz pıhtılaşma vardı bende tedbir amaçlı aspirin yanına istedim iğne de kullan dedi doktor hayırlısı hepimiz için inşalh güzel sonuçlanır ☺️🤲

Aynen öyle canım bende sulandırıcı iğne de oluyorum genetik düşük doz pıhtılaşma vardı bende tedbir amaçlı aspirin yanına istedim iğne de kullan dedi doktor hayırlısı hepimiz için inşalh güzel sonuçlanır ☺️🤲
Inşallah canım. Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin. 🤲

Size şey soracaktım kızlar duphaston ilaç kullanan var mı ? Adet söktürücü diye duydum doğru olabilir mi ? İğnenin hemen arkasından al dedi bana doktorum. Hani şu an hamile olduğum halde kullanılması diye düşündüm ama içime de kurt düştü

Size şey soracaktım kızlar duphaston ilaç kullanan var mı ? Adet söktürücü diye duydum doğru olabilir mi ? İğnenin hemen arkasından al dedi bana doktorum. Hani şu an hamile olduğum halde kullanılması diye düşündüm ama içime de kurt düştü
Korkma canım bende kullanıyorum ama senin duyduğunu duymadım. Bir nevi progestan eşdeğer diye biliyorum.

Transfer öncesinden beri kullanıyorum ben. O da hormon ilaci

Ben transferden bir hafta öncesinden başladım içmemeye hala icmiyorum çay kahve bayılırım ama içmiyorum çok zor dayaniyorum canm çok cekiyor ama yasak:110::KK12:
Canım ben günde bir fincan içiyorum transferime 2 hafta kaldı içmiyim mi yani 😒

Duphaston adet söktürücü değil canım progestron hapına benzer gebeliği destekliyici bi hap bende kullanıyorum transferimin 6.günü bugün sağlıkçıyım bide için rahat olsun yani

X