2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Catlatma iğnesinin etkiside olabilir en doğru sonucu kan testi verir canım inşallah pozitifi görürsün
Çatlatma iğnesi etkisi oldgnu sanmiyorum çünkü akşam yaptığım test negatf çıktı sabah ilk idrar silik çizgi çıktı canm bide çatlatma ignesini ben 14nde yapmıştım amin inşallah 🤲

Kızlar benim 2.tüp bebek denememde 11 yumurta toplanmıştı 7 su olgundu.Her neyse doktor ister taze ister dondurulmuş yapalım sana bırakıyorum dedi.Ama ben daha önceki denememde dondurulmuş olduğu için bu sefer sabırsızlıkla hemen olsun dedim.Zaten e2 değerimde tramsfer için uygundu.Neyse transfer günü doktor tekrar muayene etti rahîm iyi transferi yapalım dedi.Ben pozitif gördüm hatta iki embriyom da tutmuştu ama devamı gelmedi.Ve ben ilk kese muayenesinden itibaren her gittiğim doktor yumurtalıklar ohss olmuş büyükler baya demişti hatta bi doktor dedi nasıl ağrın felan yok diye şaşırdı.Demekki gebelik oluşunca ohss oluşmuş, bu embriyoların anne karnında gelişimine etki eder mi bilmiyorum ama bir daha asla taze transfer olmam en güzeli 2 ay dinlenmek onu anlamış oldum

ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 yarin mutlaka doktoruna danis bizide bilgilendir canim. Bu arada asla is guc yapma birak sal herşeyi. Şurda sayılı gün boyle olacak. Hersey yoluna girince ayaklanacagiz zaten. Off gelelim o gunleri gorelim ınsallah
Yaa bu transfer sonrasi dinlenme muhabbetini ne zaman birinin yaninda yapsam, iste dikkat etmem gerekiyormus agir fln kaldirmamam gerekiyormus vs dedigimde bana sanki ben nazlaniyormusum, abartiyormusum gibi bi ustten ustten bakiyorlar gicik oluyorum. Sizin de oyle oluyo mu? Daha dun kayinvalidemlerde bu muhabbet oldu, ve benim histeroskopi sonrasi da zorluydu, ben simdi bile tedirgin oluyorum agricak diye.. bu tavirla karsilasinca da sinir oluyorum 😡

Yaa bu transfer sonrasi dinlenme muhabbetini ne zaman birinin yaninda yapsam, iste dikkat etmem gerekiyormus agir fln kaldirmamam gerekiyormus vs dedigimde bana sanki ben nazlaniyormusum, abartiyormusum gibi bi ustten ustten bakiyorlar gicik oluyorum. Sizin de oyle oluyo mu? Daha dun kayinvalidemlerde bu muhabbet oldu, ve benim histeroskopi sonrasi da zorluydu, ben simdi bile tedirgin oluyorum agricak diye.. bu tavirla karsilasinca da sinir oluyorum 😡
Anlamıyorlar canım ne zorluklar cektigimizi kendilerinin canları cok tatlıdır insanlar bi hamile kalıyor agrisiz ilacsiz tamamliyor progestan ne bilmeyen var biz öylemiyiz daha transfer olmadan basliyoruz bir yıgım islemlere en iyisi kendimiz bilicez kendi kıymetimizi

Sizlerin kacımcı günü kızlar bende hersey tuhaf gidiyor yanimda kimse yok esim nobete gidiyor kalkip her isi yapiyorum mecbur sadece agir felan kaldirmiyorum surekli bi ishal.hali var bol sivi tüketiyorum kasiklarim agriyor galiba üsütttm biraz ve daha transfer sonrası 3.günum bu cocuk tutarsa benim icin mucize😭
İshalin fazla değilse endişe etme kuzum. İlaçlardan olabilir yan etkilerine bak istersen. Patates haşla ye muz ye iyi gelir. Bırak kalsın her şey inan daha hiç süpürge filan yapmadım. İçime sinmiyor rahatsız oluyorum ama korkuyorum da. Sadece yemek hazırlamak için kalkıyorum onlarda pratik şeyler bir de kişisel işlerim için. Kasık ağrısı olabilir bu süreçte. Üşütmemişsindir inşallah. Ayaklarında hep çorap olsun. Başlı başına mucize zaten bebek olayı. İnşallah mucizen sana gelir kuzum

Anlamıyorlar canım ne zorluklar cektigimizi kendilerinin canları cok tatlıdır insanlar bi hamile kalıyor agrisiz ilacsiz tamamliyor progestan ne bilmeyen var biz öylemiyiz daha transfer olmadan basliyoruz bir yıgım islemlere en iyisi kendimiz bilicez kendi kıymetimizi
gercekten kimse anlamiyor, burasi olmasa kendimj sizofren gibi hissedicem..ki gercekten nazli bi insan hic diilimdir, ama ben dayanikli durdukca beklenti artiyor heralde, boyle diyince de naz yapiyor abartiyor oluyorum.. yaparmisim yavas yavas ne olacakmis..oglun yapar artik dedim ben de.. ogullarina kiyamiyorlar, bize bisi olmaz ama🤨

kaç adet bekledin canım ben geçen hafta sonucumun olumsuz olduğunu öğrendim 4 gün önce regl oldum bir sonraki reglimde transfer hazırlıklarına başlamayı düşünüyorum. sence erken mi canım
Kuzum bugün test verdim karaciğer enzimlerim yükselmiş ilaçlardan diye düşünüyorum. Kutu kutu ilaç kullanıyoruz. Doktorlar vücuttan hemen atılıyor diyorlar ama tedavi planlamadan önce bütün rutin testlerini yaptır tüp bebekte bakılmıyor çünkü sadece tedavi için gerekenlere bakıyorlar. Ona göre de kararını ver bence.

İshalin fazla değilse endişe etme kuzum. İlaçlardan olabilir yan etkilerine bak istersen. Patates haşla ye muz ye iyi gelir. Bırak kalsın her şey inan daha hiç süpürge filan yapmadım. İçime sinmiyor rahatsız oluyorum ama korkuyorum da. Sadece yemek hazırlamak için kalkıyorum onlarda pratik şeyler bir de kişisel işlerim için. Kasık ağrısı olabilir bu süreçte. Üşütmemişsindir inşallah. Ayaklarında hep çorap olsun. Başlı başına mucize zaten bebek olayı. İnşallah mucizen sana gelir kuzum
İnsallah canımm benim cok sagoll😘

gercekten kimse anlamiyor, burasi olmasa kendimj sizofren gibi hissedicem..ki gercekten nazli bi insan hic diilimdir, ama ben dayanikli durdukca beklenti artiyor heralde, boyle diyince de naz yapiyor abartiyor oluyorum.. yaparmisim yavas yavas ne olacakmis..oglun yapar artik dedim ben de.. ogullarina kiyamiyorlar, bize bisi olmaz ama🤨
Ah ah benimkiler uzakta cok sükür seni cok iyi anliyorum hic sikma canini

Kendi annen öyle bakmaz kayınvalide olunca biz nasıl doğurduk şöyle böyle diye konuşurlar. Doğurduk hemen kalktık şöyle yaptık. Hamile kaldık her işimizi de gördük bitmez söylemler. Poşet poşet ilaç alıyoruz ve onlar benim vücudumda dolaşıyor fikri bile canımı sıkıyor. Bütün bunlara rağmen olumsuzluklar her an kapıda canımı sıkıyor. Kendimi ağır hasta gibi hissediyorum oysa hamilelik hastalık değilken bizim için hastalık gibi geçiyor. Her gün bir yaş atıyormuş gibi hissediyorum. İnsanların amaaan ne olacak tüp bebek kolay. Amaaan ne olacak bir ayda olup bitiyor işlemler. Amaaan ne güzel tedavi ile ikiz olabilir sözlerine bile sinir oluyorum. Sen benim ne yaşadığımın ne kadar farkındasın.
Bütün bunlarla birlikte günlük hayatın yükünü çekiyorum. Her aşamada yalnızım. Yanımda olmak isteseler bile yalnız çekmek zorundayım. Annemin bir sözü var köpekler gibi yaramı yalayarak iyileştiriyorum diye. Aynen öyle hissediyorum. En yakının her aşamaya şahit olan ki eşimi anlayışlı biri olarak görürüm onun bile anlayamadığının farkındayım. Saçma sapan bütün konuşmalar bir süre sonra yaralıyor. Ben sözlere çok takılan bir insan değilim çünkü insanoğlundan pek beklentim yok. Ben de dahil. Yine de artık tahammül edemiyorum.

Ayni muamele ile bende karşı karşıyayım kizlar.3 histereakopi, aspirasyin,1rahim filmi, 2,yumurta toplama gecirdim 11 yılın sonunda hamile kaldım bu saydiklarim 15 ay içinde oldu o yuzden hassas davraniyirum kayınvalidenin umrunda degil ve yaptıklarımı abartı buluyor esim zaten is yapmaktan anlamaz ben de anneme geldim o yuzden evde kalamadim .sonuç öğrenmeye gittiğimiz gün eve bir girdim heryer karman çorman eşim evi mahvetmiş o kadar mutlu oldum ki ev gözüme görünmedi ama yasanacak gibi de değil k.validem tebrige geldi ve gitti iş yapamadigimi bildigi halde lavaboda bulasiklar v.s...elini sürmedi kiz kardesim geldi evi topladi,yemek yapti 3 gun kaldik geri anneme gelmek zorunda kaldim çünkü ne yardim ediyor, ne soruyor bi ihtiyacın var mi diye.simdi bir hafta daha annemde olacağım abuk sabuk ev isleri yüzünden basima bisey gelsin istemiyorum normalde yerimde duramam ,temizlik yapmayi severim ama bu süreci böyle geçirmek istiyorum kimin ne düşündüğüde umrumda degil sizin de olmasin bosverin biraz biseyler saglamlasinca yapariz işimizi

Kulaklarını tıka canım hiç birşey duyma. Herkes herşeyi konuşur herşeyi söyler önemli olan eşinle senin düşüncelerin gerisi çokta önemli değil. Başkaları için kendini yıpratma zaten bu dönemde yeterince yıpranıyoruz.

Canım ne kadar güzel özetlemişsin yaşadıklarını. Eminim birçok kişiye umut olacaktır. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. 😉
Haftaya sağlıklı bir şekilde görürsünüz inşallah yavrunuzu, tehlike de kalkmış olur inşallah. 🥰
Tehlike kalkmıştı en son canım çok teşekkür ederim. Yeni bir tehlike görülmezse inşallah her şey normal diyecek doktorumuz diye umuyoruz. 😊 🤲

X