2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben ikinci gun muayene oldum ilaclara 3. Gün basladim:)

Teşekkürler canım
3 saattir geçmeyen şiddetlenen baş ağrım var
Ben bu durumlarda agrı kesıcı aldıktan sonra turk kahvesı ıcıyorum ılacın etkısı %40 arttırıyormus
Sımdı bana belkı bazı arkadasalrım bu durumda kahve ıcılmez derler
Ama benım dr um turk kahvesı gunluk ıcebılırısn dedıgı ıcın bı sıkıntı görmüyorum
Ama yınede senın dr un senı nasıl yönlendırdı ise onu uygula cok agrın varsa agrı cekmekten ıyıdır dıe düşünüyorum ben

Benim doktorumda günde 1 adet içebilirsin dedi. Henüz içmedim ama 3 gün geçsin başlarım yine içmeye insan arıyor ya.

Evet kahve de baş ağrısına iyi gelir, günlerdir kahve de içmiyorum tedbir olsun diye .Haklısın Teşekkürler

Evet kahve de baş ağrısına iyi gelir, günlerdir kahve de içmiyorum tedbir olsun diye .Haklısın Teşekkürler
Ben transferden bir hafta öncesinden başladım içmemeye hala icmiyorum çay kahve bayılırım ama içmiyorum çok zor dayaniyorum canm çok cekiyor ama yasak

İnşallah kuzum bende sabırsızla pazartesi gününü bekliyorum benimde kasığıma arada bir ağrı giriyor sonra çıkıyor ilk hamileliğimdede böyle oluyodu ama kendimide ümitlendirmek istemiyorum inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlarımızı alırız hepimiz

Amin aminnnnnn inşallah canm. İnşallah hayırlı haberler veririz çok heyecanlıyım bende çok umutlanmak istemiyorum aslında gerçekten kanda görüp değer yükselen kadar kendimi çok odaklanmak istemiyorum inşallah hayırlı haberler alır veririz

Çok teşekkür ederim amin inşallah bu sefer pozitifi görürüm sizin de yarın transfer galiba size de hayırlı olsun şimdiden güzel pozitif sonuçları olsun
İnsallah bu denemesinde herkes hepimiz gorelim pozitifi ve sağlıklı doğumu İnsallah. Hali hazırda pozitiflerde saglikla büyütsün bebislerini

Ben de aynısını yapardım canım.
Transfer günü migrenimin 3.günüydü, çok şükür henüz gelmedi atak. Mecbur kalırsam parol+türk kahvesi içicem.
inşallah gerek kalmaz.
Ben transferden bir hafta öncesinden başladım içmemeye hala icmiyorum çay kahve bayılırım ama içmiyorum çok zor dayaniyorum canm çok cekiyor ama yasak
Aaa, ben çay içiyorum. Bitki çayı içemiyorum, o çok üzücü.
Geçmiş olsun canım Parol ve minoset kullanabilirsin sadece canım. Eğer çok şiddetliyse dicloron kalçadan yapılabilir
Kevgire döndük nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…