bennnnn 4gündür sürekli baş ağrım var parol içebilirsin demişti dr ama içmedim
Ben ikinci gun muayene oldum ilaclara 3. Gün basladim:)Kızlarr dondurulmuş embriyo transferi olacağım mayısta. adetimi oldum . Sizlere transfer hazırlığı olan ilaçları estrofem vs. Kaçıncı gün basladınız içmeyedoktorum 3.gün ultrasona çağırdı bazıları ilk gün baslıyor ilaçları içmeye kafama takıldı
Ben bu durumlarda agrı kesıcı aldıktan sonra turk kahvesı ıcıyorum ılacın etkısı %40 arttırıyormusTeşekkürler canım
3 saattir geçmeyen şiddetlenen baş ağrım var
Benim doktorumda günde 1 adet içebilirsin dedi. Henüz içmedim ama 3 gün geçsin başlarım yine içmeye insan arıyor ya.Ben bu durumlarda agrı kesıcı aldıktan sonra turk kahvesı ıcıyorum ılacın etkısı %40 arttırıyormus
Sımdı bana belkı bazı arkadasalrım bu durumda kahve ıcılmez derler
Ama benım dr um turk kahvesı gunluk ıcebılırısn dedıgı ıcın bı sıkıntı görmüyorum
Ama yınede senın dr un senı nasıl yönlendırdı ise onu uygula cok agrın varsa agrı cekmekten ıyıdır dıe düşünüyorum ben
Çok sağol canımBen ikinci gun muayene oldum ilaclara 3. Gün basladim:)
Evet kahve de baş ağrısına iyi gelir, günlerdir kahve de içmiyorum tedbir olsun diye .HaklısınBen bu durumlarda agrı kesıcı aldıktan sonra turk kahvesı ıcıyorum ılacın etkısı %40 arttırıyormus
Ama benım dr um turk kahvesı gunluk ıcebılırısn dedıgı ıcın bı sıkıntı görmüyorum
Ama yınede senın dr un senı nasıl yönlendırdı ise onu uygula cok agrın varsa agrı cekmekten ıyıdır dıe düşünüyorum ben
Haklısınız yanıltma payı olabilir Allah nasip ederse yarın yada ctesi yaptrcam kan inşallahBenide yanıltmadı ama yanıltma ihtimali var diye söyledim canım, boşuna moral bozuklugu yaşanmasin,
İnşallah csnm inşallah kanda vermeden rahat edemicwm çünkü gerçekten adet belirtisi çok müthiş yaşıyorum terleme ishal kahverengi leke kasık ağrısı.umarim miniğimin bana oyunlardır bunlar inşallah,Az kalmış güzel haberini bekliyorum
Ben transferden bir hafta öncesinden başladım içmemeye hala icmiyorum çay kahve bayılırım ama içmiyorum çok zor dayaniyorum canm çok cekiyor ama yasakEvet kahve de baş ağrısına iyi gelir, günlerdir kahve de içmiyorum tedbir olsun diye .HaklısınTeşekkürler
İnşallah kuzum bende sabırsızla pazartesi gününü bekliyorum benimde kasığıma arada bir ağrı giriyor sonra çıkıyor ilk hamileliğimdede böyle oluyodu ama kendimide ümitlendirmek istemiyorum inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlarımızı alırız hepimizİnşallah csnm inşallah kanda vermeden rahat edemicwm çünkü gerçekten adet belirtisi çok müthiş yaşıyorum terleme ishal kahverengi leke kasık ağrısı.umarim miniğimin bana oyunlardır bunlar inşallah,
İnşallah kuzum bende sabırsızla pazartesi gününü bekliyorum benimde kasığıma arada bir ağrı giriyor sonra çıkıyor ilk hamileliğimdede böyle oluyodu ama kendimide ümitlendirmek istemiyorum inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlarımızı alırız hepimiz
Geçmiş olsun canımTeşekkürler canım
Benim kagidima parasetamol kullanilabilir yazmislar canım ama sükür olmadı bas agrım kacinci gunun acebaKızlar pozitifi görenler ve görecek olan anne adaylarıbaş ağrısı oluyor mu sizde ?Gebelikte Parol kullanmamiz da bi sakınca yok değil mi?
Hayirli ugurlu olsun insallah saglikla tutunsun doğsunlarKızlar bugün taze 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum kaptım inşallahh minnoşlarııEmbriyo kalitesinde 2 sinde de comp. Yazıyordu ama ne demek olduğunu bilen var mı?
Çok teşekkür ederim amin inşallah bu sefer pozitifi görürümHayirli ugurlu olsun insallah saglikla tutunsun doğsunlar
Canım benimde çok baş ağrım oluodu günlerce ama ne olursa olsun ilaç almadım. Doktor parol alabilirsin dioduTeşekkürler canım
6 gun gecti ise pozitif gosterme ihtimali olur daha cnm ovitrellenin üzerinden 12 gun geçmesi gerekiyormusHem ovitrel hem transfer
İnsallah bu denemesinde herkes hepimiz gorelim pozitifi ve sağlıklı doğumu İnsallah. Hali hazırda pozitiflerde saglikla büyütsün bebisleriniÇok teşekkür ederim amin inşallah bu sefer pozitifi görürümsizin de yarın transfer galiba size de hayırlı olsun şimdiden güzel pozitif sonuçları olsun
Ben de aynısını yapardım canım.Ben bu durumlarda agrı kesıcı aldıktan sonra turk kahvesı ıcıyorum ılacın etkısı %40 arttırıyormus
Aaa, ben çay içiyorum. Bitki çayı içemiyorum, o çok üzücü.Ben transferden bir hafta öncesinden başladım içmemeye hala icmiyorum çay kahve bayılırım ama içmiyorum çok zor dayaniyorum canm çok cekiyor ama yasak
Kevgire döndük nasılsa.Geçmiş olsun canımParol ve minoset kullanabilirsin sadece canım. Eğer çok şiddetliyse dicloron kalçadan yapılabilir