- 19 Ocak 2021
- 1.972
- 3.282
- 34
Direkt 2. Adette gelin dediler. Dinlenmesi daha iyi sorgulama bana bırak dedi drYa bana bu adette olabilir demişti ama bugün rahim duvarın kalın o yüzden olmaz dedi peki ilk adet kanamanda kontrole gitmiş miydin yoksa direk 2. Adette mi gelin demişlerdi ?
Ay içime su serptin suannCanım benim de öyle oldu. Opudan sonraki 5. Gün regl oldum. 2. Adetim 1 hafta gecikerek geldi ve Rahim incelmişti adet sonrası. Transfer öncesi 7 14 mm olması gereken rahim 15 mm idi içerideki polipten kaynaklı. Dr transfere sakınca görmedi. Ve pozitif aldım. Demem o ki düzelecek elbette... Dünyanın ilacını aldık rahim kalınlaştırma etkisi var onların Dr bana öyle dedi. O yüzden adet oluyoruz ki atsın o kalınlığı adet bitiminde normale dönecek
Amiin inşallahInsallah hepimizin cok guzel geçsin. Allahim su mubarek gunlerde müjdeler almayi nasip etsin hepimize. Gercekten cok cok heyecanliyim. Sende haftaya başlıyorsun degil mi canım
Kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar iyi... Vücudumuzu beynimiz yönetiyor malum. Kötüyü düşünme. Dr un var bir bildiği, böyle daha hayırlı olacak demek ki, geç olsun güç olmasın. Benim opudan önce bile Dr şok olmuştu bu rahim neden bu kadar kalın diyeAy içime su serptin suannyani seninde ilk adette bir kalınlık olmuş muydu ? Bir aksilik cıkıcak diye cok korkuyorum doktorumda bana emin olarak ilerleyelim suan rahim duvarın kalın bu şekilde olmaz bidaki adette gel dedi
Olmadı bir de endokrine gideyim kuzum anlamadım gitti nasıl bir uçurumGebelikte 2.5 altında tutarlar tsh ı kuzum. Muhtemel ilaç başlayacak. Aç karna verdiğin sonuç doğru olan. Ondan da korkma ben normalde de hipotiroidi hastası olduğum için hep kullanıyorum
Çok sevindim canimmmkızlar bende bugün 10.günüm tekrar kan verdim değerim 2kat artmış ctesi tekrar vericem
Gözün aydın olsun canımm rabbım daim eylesınnkızlar bende bugün 10.günüm tekrar kan verdim değerim 2kat artmış ctesi tekrar vericem
Hem ovitrel hem transferOvitrelle icin mi 6 gun oldu
Aynen ya bana dediki gebelik olabilir mi falan inşallah düzelir bir dahaki ayaKendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar iyi... Vücudumuzu beynimiz yönetiyor malum. Kötüyü düşünme. Dr un var bir bildiği, böyle daha hayırlı olacak demek ki, geç olsun güç olmasın. Benim opudan önce bile Dr şok olmuştu bu rahim neden bu kadar kalın diye
Mınoset ve parol kullanabilirsin canımKızlar pozitifi görenler ve görecek olan anne adaylarıbaş ağrısı oluyor mu sizde ?Gebelikte Parol kullanmamiz da bi sakınca yok değil mi?
Bence sabah 8.5 9 gibi Bi tsh serbest t3 t4 daha ver kuzum, endokrin de mantıklı takibe alır en azındanOlmadı bir de endokrine gideyim kuzum anlamadım gitti nasıl bir uçurum
Teşekkürler canımMınoset ve parol kullanabilirsin canım
Taze 3.gun canimkaçıncı gün embriyosu canım taze mi donmuş mu?
Ctesi canimKan testin ne zaman canım ?
bennnnn 4gündür sürekli baş ağrım var parol içebilirsin demişti dr ama içmedimKızlar pozitifi görenler ve görecek olan anne adaylarıbaş ağrısı oluyor mu sizde ?Gebelikte Parol kullanmamiz da bi sakınca yok değil mi?
Az kalmış güzel haberini bekliyorumCtesi canim