2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım benim de öyle oldu. Opudan sonraki 5. Gün regl oldum. 2. Adetim 1 hafta gecikerek geldi ve Rahim incelmişti adet sonrası. Transfer öncesi 7 14 mm olması gereken rahim 15 mm idi içerideki polipten kaynaklı. Dr transfere sakınca görmedi. Ve pozitif aldım. Demem o ki düzelecek elbette... Dünyanın ilacını aldık rahim kalınlaştırma etkisi var onların Dr bana öyle dedi. O yüzden adet oluyoruz ki atsın o kalınlığı adet bitiminde normale dönecek
Ay içime su serptin suann 🍀 yani seninde ilk adette bir kalınlık olmuş muydu ? Bir aksilik cıkıcak diye cok korkuyorum 🥺 doktorumda bana emin olarak ilerleyelim suan rahim duvarın kalın bu şekilde olmaz bidaki adette gel dedi

Insallah hepimizin cok guzel geçsin. Allahim su mubarek gunlerde müjdeler almayi nasip etsin hepimize. Gercekten cok cok heyecanliyim. Sende haftaya başlıyorsun degil mi canım🥰
Amiin inşallah 🙏🏻 Güzel heyecanlar, sonu da güzel olsun inşallah sağlıkla 🌼 Evet canım ben de haftaya başlayacağım bir aksilik olmazsa. Güzel haberler getirsin Mayıs 🐣

Ay içime su serptin suann 🍀 yani seninde ilk adette bir kalınlık olmuş muydu ? Bir aksilik cıkıcak diye cok korkuyorum 🥺 doktorumda bana emin olarak ilerleyelim suan rahim duvarın kalın bu şekilde olmaz bidaki adette gel dedi
Kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar iyi... Vücudumuzu beynimiz yönetiyor malum. Kötüyü düşünme. Dr un var bir bildiği, böyle daha hayırlı olacak demek ki, geç olsun güç olmasın. Benim opudan önce bile Dr şok olmuştu bu rahim neden bu kadar kalın diye 😅

Kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar iyi... Vücudumuzu beynimiz yönetiyor malum. Kötüyü düşünme. Dr un var bir bildiği, böyle daha hayırlı olacak demek ki, geç olsun güç olmasın. Benim opudan önce bile Dr şok olmuştu bu rahim neden bu kadar kalın diye 😅
Aynen ya bana dediki gebelik olabilir mi falan inşallah düzelir bir dahaki aya 😂

Kızlarr dondurulmuş embriyo transferi olacağım mayısta. adetimi oldum . Sizlere transfer hazırlığı olan ilaçları estrofem vs. Kaçıncı gün basladınız içmeye 😊 doktorum 3.gün ultrasona çağırdı bazıları ilk gün baslıyor ilaçları içmeye kafama takıldı

X