2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Merhaba herkese:)

Transfere giderken progestan fitil kullandiniz mi? Yani normalde kullananlar o gunde kulkandimi?

Kafam çok karışık
Hayır kullanmadım ben sabah cagrdilar beni fitil kullanım mi dedim kullanmayın içiniz steril hale getirilecek dediler kullanmadım sabahkini sonra dörtte kullandım gece 12 de kullandim

Bana bir kez taze transfer yapıldı tutmadı. İkincide dondurulmuş yapıldı tuttu. Burada rahmin dinlendirilmesi kesinlik kazanmış bir öneme sahip

Benimde biraz on e kahverengi lekelenmem oldu bugün 7 günüm 5 ,ci gün embriyosu normal mi daha önceleri transferlerinde oldu hepsi negatiftiayni şeyleri yaasamaktan korkuyorum

Ben tam anlamadim. Sen 5 gün önce opu oldun bugun reglinin 2. günü mü?

Yeni tutunuyor olabilir sen artik rahatlat kendini bence insallah hayirlisi ile saglikla gelsin canim
Kanda görene kadar zor rahatlarim sanki inşallah vardr bu test yanıltabilir mi acaba biliyor musunuz.amin amin inşallah Allahım isteyen herkese hasretini çeken emek veren herkese hepimize nasip etsin

Dün kahverengi leke geldi bugün ara ara devam ediyor ama artarak olmadı.bugun 10.gunum arkadaşlar üstteki resim bugun ilk idrarla yaptım alttaki de akşamki testim
Tatlım benimde 9.cu günümde bu şekilde hafif siliklik vardı, (3.gun embriyosu tek transfer) Allah'ıma şükürler olsun 11. Gün güzel bir sonuç aldm, benimde kaset testim seninkine yakındı.

Burada okuduklarim ve benim tecrubeme gore o kanamayi degilde sonraki regl de Dondurulmuş yapılıyor sanirim. Benimde oyle oldu opudan sonraki adetimde hicbir islem yapmadik. 2.cisini bekledik. Eger bunu soruyorsan canım
benimde o şelide oldu opu oldum 5 gün sonra regli oldum kan testlerim yapıldı hormonlarım ve rahim içim normal çıkınca transferim yapıldı geçen hafta pozitif sonucu aldım çok şükür haftaya kese görücez inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…