- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
Hayır kullanmadım ben sabah cagrdilar beni fitil kullanım mi dedim kullanmayın içiniz steril hale getirilecek dediler kullanmadım sabahkini sonra dörtte kullandım gece 12 de kullandimMerhaba herkese:)
Transfere giderken progestan fitil kullandiniz mi? Yani normalde kullananlar o gunde kulkandimi?
Kafam çok karışık
Bana bir kez taze transfer yapıldı tutmadı. İkincide dondurulmuş yapıldı tuttu. Burada rahmin dinlendirilmesi kesinlik kazanmış bir öneme sahipHer de un tedavısı farklı canım aklının karısmasını ıstemem sorduğun ıcın soyledım
Benım dr um mesela hıc bı sorun yoksa dondurmak yerıne ben taze transfer den yanayım demıstı
Ama guvenıp gıttıysen icine sindi ise tabi orası önemli
Kuzuuum çok sevindim hayırlı olsun hadi güzel güzel gelişsinlerKızlarr nasılsınızzben iğnelere yarın başlıyorum merional iğne verdi salı günü de ultrason a çağırdıı şu anlık herşey yolunda
Merkezine sor kuzum benim doktorum transfer sonrası kendi iki tane koyduMerhaba herkese:)
Transfere giderken progestan fitil kullandiniz mi? Yani normalde kullananlar o gunde kulkandimi?
Kafam çok karışık
Yeni tutunuyor olabilir sen artik rahatlat kendini benceDün kahverengi leke geldi bugün ara ara devam ediyor ama artarak olmadı.bugun 10.gunum arkadaşlar üstteki resim bugun ilk idrarla yaptım alttaki de akşamki testim
Ben tam anlamadim. Sen 5 gün önce opu oldun bugun reglinin 2. günü mü?Kızlar ben opuden 4 gün sonra adet oldum yani dün bugün doktora gittim embriyolarım donduruldu bir adet bekle dediler . Ama bugün gittiğimde doktor rahmimin kalın oldugunu söyledi ilk tedavi içinde gittiğimde öyle demişti hatta gebelik testi istemişti . Bu seferde aynı yine kalınmış bu durumda transferi bidaki ay yapalım dedi . Böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda bidaki ay bu durum düzelir mi ssizce ?
ben kullandım transfer 11deydi sabah 8de aldım fitiliMerhaba herkese:)
Kafam çok karışık
Merhaba herkese:)
Kafam çok karışık
Kanda görene kadar zor rahatlarim sanki inşallah vardr bu test yanıltabilir mi acaba biliyor musunuz.amin amin inşallah Allahım isteyen herkese hasretini çeken emek veren herkese hepimize nasip etsinYeni tutunuyor olabilir sen artik rahatlat kendini benceinsallah hayirlisi ile saglikla gelsin canim
İnşallah yerleşme lekesidir Allahım hepimizi sevindrsinBenimde biraz on e kahverengi lekelenmem oldu bugün 7 günüm 5 ,ci gün embriyosu normal mi daha önceleri transferlerinde oldu hepsi negatiftiayni şeyleri yaasamaktan korkuyorum
Evet cumartesi opu oldu dün adet oldum bugün ikinci günümBen tam anlamadim. Sen 5 gün önce opu oldun bugun reglinin 2. günü mü?
Merhaba herkese:)
Transfere giderken progestan fitil kullandiniz mi? Yani normalde
Burada okuduklarim ve benim tecrubeme gore o kanamayi degilde sonraki regl de Dondurulmuş yapılıyor sanirim. Benimde oyle oldu opudan sonraki adetimde hicbir islem yapmadik. 2.cisini bekledik. Eger bunu soruyorsan canımEvet cumartesi opu oldu dün adet oldum bugün ikinci günüm
Cok şükür canim. Hersey yolunda gitsin su gibi aksin insallahKızlarr nasılsınızzben iğnelere yarın başlıyorum merional iğne verdi salı günü de ultrason a çağırdıı şu anlık herşey yolunda
Tatlım benimde 9.cu günümde bu şekilde hafif siliklik vardı, (3.gun embriyosu tek transfer) Allah'ıma şükürler olsun 11. Gün güzel bir sonuç aldm, benimde kaset testim seninkine yakındı.Dün kahverengi leke geldi bugün ara ara devam ediyor ama artarak olmadı.bugun 10.gunum arkadaşlar üstteki resim bugun ilk idrarla yaptım alttaki de akşamki testim
Ovitrelle icin mi 6 gun olduYa 6gün oldu hala çıkar mı ki
Canım bide aygül hocayla sen birebir konuşabiliyo musun öyle sorularını sorabiliyo musun ben hemşireleri geçemiyorum ya
Çok güzel haber canımKızlarr nasılsınızzben iğnelere yarın başlıyorum merional iğne verdi salı günü de ultrason a çağırdıı şu anlık herşey yolunda
benimde o şelide oldu opu oldum 5 gün sonra regli oldum kan testlerim yapıldı hormonlarım ve rahim içim normal çıkınca transferim yapıldı geçen hafta pozitif sonucu aldım çok şükür haftaya kese görücez inşAllahBurada okuduklarim ve benim tecrubeme gore o kanamayi degilde sonraki regl de Dondurulmuş yapılıyor sanirim. Benimde oyle oldu opudan sonraki adetimde hicbir islem yapmadik. 2.cisini bekledik. Eger bunu soruyorsan canım