2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kanda görene kadar zor rahatlarim sanki inşallah vardr bu test yanıltabilir mi acaba biliyor musunuz.amin amin inşallah Allahım isteyen herkese hasretini çeken emek veren herkese hepimize nasip etsin🤲🤲🤲
Canım evet bu test yanıltır, Aysun arkadaşımızı yanılttı. Aysun daki yanılmayı gorunce ben birdaha kaset test yapmadım. Hatta doktoruma kaset testte çift çizgi gördüm dedim. Bu aşamada kaset test yapmayın sizi yaniltir dedi. Sen kendini sadece kan testine adapte et inşallah güzel haberler alırsin canım 🙏

Canım evet bu test yanıltır, Aysun arkadaşımızı yanılttı. Aysun daki yanılmayı gorunce ben birdaha kaset test yapmadım. Hatta doktoruma kaset testte çift çizgi gördüm dedim. Bu aşamada kaset test yapmayın sizi yaniltir dedi. Sen kendini sadece kan testine adapte et inşallah güzel haberler alırsin canım 🙏
bende yanıltmadı ama istinalar olabilir 8. günde pozitifi gördüm 11. gün tekrar yaptım yine pozitif 12. gün kanda da gördük şükür.

Burada okuduklarim ve benim tecrubeme gore o kanamayi degilde sonraki regl de Dondurulmuş yapılıyor sanirim. Benimde oyle oldu opudan sonraki adetimde hicbir islem yapmadik. 2.cisini bekledik. Eger bunu soruyorsan canım
Ya bana bu adette olabilir demişti ama bugün rahim duvarın kalın o yüzden olmaz dedi peki ilk adet kanamanda kontrole gitmiş miydin yoksa direk 2. Adette mi gelin demişlerdi ?

Ya valla içimi çok rahatlattıniz cnm en azından işini bilen birilerinin eline düştük demekki zaten çok araştırdım bu sefer öyle hemen gitmedim ama gördüğümde de doktora için isinmisti inşallah böylede devam eder
En önemlisi doktora güvenmek gerçekten. Yoksa burda herkesin farklı bi prosedürü var, insan ister istemez acaba benimki iyi mi, doğru mu diye düşünüyor. İçiniz ısındıysa çok araştırmadan sözüne güven.. inşallah güzel haberler alırsınız bu sefer 🙏🏻

Bana bir kez taze transfer yapıldı tutmadı. İkincide dondurulmuş yapıldı tuttu. Burada rahmin dinlendirilmesi kesinlik kazanmış bir öneme sahip
kaç adet bekledin canım ben geçen hafta sonucumun olumsuz olduğunu öğrendim 4 gün önce regl oldum bir sonraki reglimde transfer hazırlıklarına başlamayı düşünüyorum. sence erken mi canım

Canım ya test sonucum çıkmış 1.96 diyor ama toktum dün aç olarak aile sağlığı merkezine verdiğim sonuçları da az önce aldım onlarda bakmış aç karnına ve değer 4.16 şok oldum arada bu kadar fark olur mu? Ya da ölçüm yöntemi farkı değildir heralde ne bileyim 4 çok yüksek değer. 1-5 arası normal Aralık vermiş ama bildiğim yüksek yani anlamadım 🙄 karaciğer enzimlerimde yüksek çıkmış karaciğer hasarında oluyormuş sanırım o da kullandığımız ilaçlardan dolayı 🤦🏻‍♀️
Gebelikte 2.5 altında tutarlar tsh ı kuzum. Muhtemel ilaç başlayacak. Aç karna verdiğin sonuç doğru olan. Ondan da korkma ben normalde de hipotiroidi hastası olduğum için hep kullanıyorum

Merhaba herkese:)

Transfere giderken progestan fitil kullandiniz mi? Yani normalde kullananlar o gunde kulkandimi?😌

Kafam çok karışık:KK43:
Kullandım canım, yanımda da götürdüm. Çünkü transferden önce vajina ve Rahim yıkıyorlar sonrasında tekrar koyman gerekiyor. Sen tüm ilaçlarını da yanına alarak git.

Kızlar ben opuden 4 gün sonra adet oldum yani dün bugün doktora gittim embriyolarım donduruldu bir adet bekle dediler . Ama bugün gittiğimde doktor rahmimin kalın oldugunu söyledi ilk tedavi içinde gittiğimde öyle demişti hatta gebelik testi istemişti . Bu seferde aynı yine kalınmış bu durumda transferi bidaki ay yapalım dedi . Böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda bidaki ay bu durum düzelir mi ssizce ?
Canım benim de öyle oldu. Opudan sonraki 5. Gün regl oldum. 2. Adetim 1 hafta gecikerek geldi ve Rahim incelmişti adet sonrası. Transfer öncesi 7 14 mm olması gereken rahim 15 mm idi içerideki polipten kaynaklı. Dr transfere sakınca görmedi. Ve pozitif aldım. Demem o ki düzelecek elbette... Dünyanın ilacını aldık rahim kalınlaştırma etkisi var onların Dr bana öyle dedi. O yüzden adet oluyoruz ki atsın o kalınlığı adet bitiminde normale dönecek

X