2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende sağlık ocağına gidemiyorum kalabalık olur diye tıp merkezine gidiyorum sakinde oluyor gittiğim saatlerde hemde sürekli aynı hemşire vuruyor iyi oluyor. Eve çağırmak bayağı maliyetli oluyor benimde üç gün evde vurdurmam gerekiyordu ama sağolsun bir tanıdıkla hallettik
hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın 😊
Amin canim. hepimiz saglikla sihhatle kucagimiza alırız insallah bebeklerimizi.baya masrafli bir süreçti o yuzden sordum surekli devam eder mi diye😊

Kuzum karnındakini düşün gözün hiçbi şeyi görmesin 🙏🏻 çok aradık zor bulduk varsın ev de pis olsun, eşinden rica et Bi süpürge açsın, gerisini de önemseme... Ben öyle yapıyorum inan, bi yemek. Çok gücüme giderse Bi yardımcı çağıracağım, balkonda otururum gerekirse o da temizler. Zaten yüzeylerde tutulma olmuyormuş.

Kardiyolojinin temiz olmasına sevindim, tsh bildiğim kadarıyla aç ve sabah erken saatlerde veriliyor ama vardır Dr un bir bildiği 🙏🏻
Sağ ol kuzum. Öyle eşim beceriksiz biraz 😬Sanırım aç gittiğimi düşündü doktor bakalım çıksın sonuçlar yarın yine gideceğim zaten tekrarlanır belki

Kilya Kilya canım sonucunun temiz çıkmasına sevindimm sağlıkla kucağına al bebişlerini inşalllah ❤️
İnşallah kuzum kalple ilgili değil dedi diğer durumu bilmiyorum bakacağız sıfırla tuzu dedi. Çok zor olacak bana bir de bugün holter ile takip olacak belki ilaç başlayacak duruma göre 🙄 umarım güzel ve sağlıkla ilerler Allah razı olsun 🤗❣️ Rabbim herkesin işini kolaylaştırsın inşallah 🤲🏻

Kuzum karnındakini düşün gözün hiçbi şeyi görmesin 🙏🏻 çok aradık zor bulduk varsın ev de pis olsun, eşinden rica et Bi süpürge açsın, gerisini de önemseme... Ben öyle yapıyorum inan, bi yemek. Çok gücüme giderse Bi yardımcı çağıracağım, balkonda otururum gerekirse o da temizler. Zaten yüzeylerde tutulma olmuyormuş.

Kardiyolojinin temiz olmasına sevindim, tsh bildiğim kadarıyla aç ve sabah erken saatlerde veriliyor ama vardır Dr un bir bildiği 🙏🏻
Canım ya test sonucum çıkmış 1.96 diyor ama toktum dün aç olarak aile sağlığı merkezine verdiğim sonuçları da az önce aldım onlarda bakmış aç karnına ve değer 4.16 şok oldum arada bu kadar fark olur mu? Ya da ölçüm yöntemi farkı değildir heralde ne bileyim 4 çok yüksek değer. 1-5 arası normal Aralık vermiş ama bildiğim yüksek yani anlamadım 🙄 karaciğer enzimlerimde yüksek çıkmış karaciğer hasarında oluyormuş sanırım o da kullandığımız ilaçlardan dolayı 🤦🏻‍♀️

Merhaba herkese:)

Transfere giderken progestan fitil kullandiniz mi? Yani normalde kullananlar o gunde kulkandimi?😌

Kafam çok karışık:KK43:
Canım bana kullandırtmadılar. Transferden bir gün önce arayıp bilgilendirdiler. Kullandığım diğer ilaçlara devam edeceğimi fitili kullanmamam gerektiğini söylediler

Dün kahverengi leke geldi bugün ara ara devam ediyor ama artarak olmadı.bugun 10.gunum arkadaşlar üstteki resim bugun ilk idrarla yaptım alttaki de akşamki testim

Eklentiler

• IMG-20210429-WA0006.jpeg
    IMG-20210429-WA0006.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 49
Dünden beri adet olacak gbiyim kahverengi leke geldi ve ara ara geliyor ara ara da kesiliyor arkadaşlar.sabah aşırı sol kasık batması vardı oda geçti şimdi arada bir oluyor

Kızlar ben opuden 4 gün sonra adet oldum yani dün bugün doktora gittim embriyolarım donduruldu bir adet bekle dediler . Ama bugün gittiğimde doktor rahmimin kalın oldugunu söyledi ilk tedavi içinde gittiğimde öyle demişti hatta gebelik testi istemişti . Bu seferde aynı yine kalınmış bu durumda transferi bidaki ay yapalım dedi . Böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda bidaki ay bu durum düzelir mi ssizce ?

Kızlar ben opuden 4 gün sonra adet oldum yani dün bugün doktora gittim embriyolarım donduruldu bir adet bekle dediler . Ama bugün gittiğimde doktor rahmimin kalın oldugunu söyledi ilk tedavi içinde gittiğimde öyle demişti hatta gebelik testi istemişti . Bu seferde aynı yine kalınmış bu durumda transferi bidaki ay yapalım dedi . Böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda bidaki ay bu durum düzelir mi ssizce ?
Yaşamadım ama inşallah düzelir durumunuz Allah yardımcın olsun inşallah 🤲

X