Şu an için öyle kuzum. Bebek görünmedi henüz tabiiIkiz miiki kesen mi var ben bunu kaçırmışım
Sorun yok canım korkma bizimde tedavi başlangıcında öyle olduBen bişey demedim bilgim olmsdigi için cnm eşine 3 ay ilaç tedavisi uygulucaz yumurtaları dondurcax ve dondurulmuş embryo ile yola devam etcez dedi bana güvenin dedi
canım mutlaka test yaptırt biraz öncede yazdım ilk denememde kanamam başladı diye test vermemiştim hamileymişim çok pişman olmuştum idrar da negatif çıkıyorduKizlar merhaba nasilsiniz benim aklıma takılan biseyi sorcaktim size 2.gun ekbriyosu transferi bugün 8.gunum test tarihim 4 mayıs yalnız adet tarihim 1-2 mayıs adet olursam test falan vermeye gerek yok değil mi yani testten önce negatif görmüş olcam ama merkezdekiler o gün test sonucu yapın öncesinde yaptırmayın dediler 2.gun olduğu için geç çıkarmış ben napayim şimdi kafam karıştı
Öyle kuzum sıfır tuz dedi kardiyolog. Kalpte sorun yoktu şükür troid de yapar bakalım dedi kan verdim ama aç değildim hiç sormadı öyle verdim. Stres kaynaklı olma ihtimali daha yüksek dedi. Ev de canımı sıkıyor kadın da alamıyorum pandemi korkuma yapamıyorum da pis yani insan huzursuz oluyorAmann dıkkat et kendıne stresten uzak dur hıc bısey dusunme ev iş yemek vs bak kolay gelinmıyor buralara kadar hersey yerıne gelır ama bu sekılde stres yaparsan olmazz
Ayy maşallah gozun aydınŞu an için öyle kuzum. Bebek görünmedi henüz tabii
Canim benim de bugün adet tarihim. Ama 3 mayis test günüm. Bekliyeceğim ben test gününe kadar. Henüz kanama gelmedi benimKizlar merhaba nasilsiniz benim aklıma takılan biseyi sorcaktim size 2.gun ekbriyosu transferi bugün 8.gunum test tarihim 4 mayıs yalnız adet tarihim 1-2 mayıs adet olursam test falan vermeye gerek yok değil mi yani testten önce negatif görmüş olcam ama merkezdekiler o gün test sonucu yapın öncesinde yaptırmayın dediler 2.gun olduğu için geç çıkarmış ben napayim şimdi kafam karıştı
Sağ ol kuzucum amiin inşallah sağ salim kavuşurumAyy maşallah gozun aydın
Eğer çocuk tutarsa bütün 12 haftaya kadar bütün ilaçlara devam etmem gerektiğini söyledi doktorum banaKızlar dün hCG 3960 çıktı ve en yakın hastaneye uğrayıp ultrason baktırdım. Çok şükür, keseyi gördü doktor ama yolk sac tam görünmedi. Haftaya tekrar bakalım dedi.
Tüp bebek merkezindeki doktorum kese görününce haber ver, ona göre ilaçları azaltıp kesicez demişti. Dün haber verdim, e2 ve progrsteron değerine bakmadan günde 3 tane aldığım estrofemi 2’ye düşürdü. 2 gün bu şekilde al, 3.gün tamamen bırak dedi.
Fitil ve prolutex aynen devam dedi.
Sizde durumlar nasıl? 3 ay boyunca estrofemi kullanacak mısınız?
Yaaa insallah da gelmez canim bana da haber verir misin kanaman gelirse çok merak ediyorum benCanim benim de bugün adet tarihim. Ama 3 mayis test günüm. Bekliyeceğim ben test gününe kadar. Henüz kanama gelmedi benim
Canım ovitrelleden sonra hcg testi yaptın mı yalancı sonuç muymuş??Ağlarım ya simdi ciddi misinizinanamiyorum ki 5.tedavim son tedavim 10 larca negatif test yaptim gordum..günlerce ağladım sızladım.gercekten inanamiyorum...
Demek ki benim doktor da ilk catlatma ignesini ovitrelle verdi sonrasını Gonopeptly verdi ki yalancı gebelik testi olmasin diye demi
Tabiki haber veririrm canimYaaa insallah da gelmez canim bana da haber verir misin kanaman gelirse çok merak ediyorum ben
Kaçıncı gün embriyosu senin canımTabiki haber veririrm canim
Minoset ya da parol alabilirsin canım tansiyonuna baktır. Bir de doktoruna haber ver bir şey önerir belkiKızlar benim iki gündür kesintisiz bir baş ağrım var . İlaç da alamıyorum ne yapacağım
Minoset ya da parol alabilirsin canım tansiyonuna baktır. Bir de doktoruna haber ver bir şey önerir belki
5. Gun embriyosu canim. BC kaliteymis. Bir de genetiğe göndermiştim oradan da sağlıklı geldi şükür. Ben de pazartesi bekliyorum. Ve bana 13 gün kan testi ver dediler. 20 nisan da konduKaçıncı gün embriyosu senin canım
Benim doktorum farketmiyor demişti ama zorunda kalmadıkça mevcut düzeni bozmamak gerektiğini düşünüyorum benKizlar progestan ignenin saati farkediyor mu herhangi bir saatte vurulur mu
Farketmiyor diye biliyorum canim. Benim de ilk öğlen vurundum. Sonra akşamları 21_24 00 aralığındavurunuyumKizlar progestan ignenin saati farkediyor mu herhangi bir saatte vurulur mu