2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben bişey demedim bilgim olmsdigi için cnm eşine 3 ay ilaç tedavisi uygulucaz yumurtaları dondurcax ve dondurulmuş embryo ile yola devam etcez dedi bana güvenin dedi
Sorun yok canım korkma bizimde tedavi başlangıcında öyle oldu
Seninde rahimde sorun var mı yok mu bakacaktır Histereskopi ile zaten sorun varsa müdahale ediyor.Doktoruna güven canım.

canım mutlaka test yaptırt biraz öncede yazdım ilk denememde kanamam başladı diye test vermemiştim hamileymişim çok pişman olmuştum idrar da negatif çıkıyordu

Amann dıkkat et kendıne stresten uzak dur hıc bısey dusunme ev iş yemek vs bak kolay gelinmıyor buralara kadar hersey yerıne gelır ama bu sekılde stres yaparsan olmazz
Öyle kuzum sıfır tuz dedi kardiyolog. Kalpte sorun yoktu şükür troid de yapar bakalım dedi kan verdim ama aç değildim hiç sormadı öyle verdim. Stres kaynaklı olma ihtimali daha yüksek dedi. Ev de canımı sıkıyor kadın da alamıyorum pandemi korkuma yapamıyorum da pis yani insan huzursuz oluyor

Canim benim de bugün adet tarihim. Ama 3 mayis test günüm. Bekliyeceğim ben test gününe kadar. Henüz kanama gelmedi benim

Eğer çocuk tutarsa bütün 12 haftaya kadar bütün ilaçlara devam etmem gerektiğini söyledi doktorum bana

Canım ovitrelleden sonra hcg testi yaptın mı yalancı sonuç muymuş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…