2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yarın kardiyolojiye gideceğim canım bakalım ne olacak. Korkuyorum açıkçası. Yumurta salata filan asla tuz atmam yemekleri normal tuzlu yerim tuzsuz ise tuz eklemem yani çok tuz tükettiğimi düşünmüyorum ama daha da dikkat edeceğim inşallah kuzucum.
Canım folbiol kullanıyor musun? Benim kayınvalidemin tansiyonu böyle oldu geçtiğimiz aylarda- profesör bir tanıdığımız tansiyon ilaçlarının yanında folbiol’u önerdi- herhangi bir folik asit değil yani direk folbiol- damarları açarmış rahatlatırmış.. iyi olmuş doktordan randevu alman, tansiyon önemli aksatma sakın

Selam kızlar bütün gece stres yaptığım iğneyi yaptırdım yaparken acımadı açıkçası ama sonrasında ağrı oldu. Neyse sağlık ocağına gittiğime pişman oldum kayıt olmam gerekiyormuş gebe takibine aldılar dört tüp kan verdim. Kilo tansiyon falan gerildim. Tansiyonum yine yüksek çıktı kadın dedi ki ilk aylar düşük olması beklenir 😔 canım sıkıldı. Normalde 10 6 11 7 dır benim tansiyon. 12 olunca başım ağrır. Şimdi 13 14 gibi çıkıyor. Bebek beslenmezmiş yüksek tansiyonda. Çok moralim bozuldu.
Canım benim düşük tehlikesi her gebeligin ilk aylarında zaten var. Aynı durum bende de var. Ve bir çok hamile arkadaşımız da aynı durumda. Yüksek tansiyonun varsa doktorunla gorus ona göre bi plan yapar. Çoğu gebeliklerde, gebelik tansiyonu olabilir. Ama bu senin rutinin ise yani normalde de yüksek ise doktorun ona göre önlem alır. Lütfen canını sıkma. Her doktorun dediğine takılmayalim. Sen elinden geleni yap. Ve sakin stres yapma. Emin ol güzel ilerleyecek 🥰🥰

Kızlar biz şimdi evimize döndük 2 aaat bir yolculuk yaptım ön koltuğu yatırıp ama yol cok kötü ve cok sarsıldım insallah bir şey olmaz:KK43:

Kızlar biz şimdi evimize döndük 2 aaat bir yolculuk yaptım ön koltuğu yatırıp ama yol cok kötü ve cok sarsıldım insallah bir şey olmaz:KK43:
Kuzum ben o kadar abuk subuk şeyler yaptım ki yazmıştım daha önce ağır kargo kutusu kucaklamak koltuk itmek de dahil, transfer edilir edilmez boynumu kaldırmıştı rahim en kasacak hareket iş hemşire kızmıştı. Tutundu, hiçbi şey olmaz merak etme ilk 3 gün bol bol uzamaya çalış sadece o sarsıntılar falan düşündüğümüz gibi etkilemiyormuş

Kuzum ben o kadar abuk subuk şeyler yaptım ki yazmıştım daha önce ağır kargo kutusu kucaklamak koltuk itmek de dahil, transfer edilir edilmez boynumu kaldırmıştı rahim en kasacak hareket iş hemşire kızmıştı. Tutundu, hiçbi şey olmaz merak etme ilk 3 gün bol bol uzamaya çalış sadece o sarsıntılar falan düşündüğümüz gibi etkilemiyormuş
Ya insallah kuzum cok korktum eşim de biraz hızlı kullandı işe yetişebilmek için dün gece kaldık orda ama işte bugün dönmek zorunda kaldık yol da bozuk olunca korktum imsallah sıkıntı olmaz zaten benim doktorum beni hemen kaldırdı transfer olur olmaz

Test sonucunu görene kadar bu his hic gitmeyecek galiba kızlar bende yola ciktim yolda cok kalabalik istanbudlan göc var resmen sarsiliyorumda biraz ama bakalım tutacagı varsa olur heralde😶
canım iyi yolculuklar o kadar sarsılmayla hiçbişey olmaz istanbuldayım bende herkes aynı şeyi diyor biz evde sonuç bekliyoruz millet geziyor🙈

Hicbisey olmaz allahin izniyle. Sende şimdi uzan miss gibi evinde... Kabul et bedenine evine bebegini 🥰😍 Darisi başimiza inş. Ben gerçi şimdiden karnimda oldugunu düşünüyorum. T Tsk06 sende öyle düşünüyosun dimi biliyorum❤🌸🤓🤪

Ben heyecandan ölcem cocuk gibi :spor:

Transfer islemi normal muayene odasinda muayene gibimi oluyor yoksa opu daki gibi mi aceba🧚‍♀️
OPU'nun yapıldığı yerde yapılıyor transfer de. Aynı şekilde hazırlanıp giriyorsun. Hafif tuvalete sıkışık bir şekilde. Sadece uyutmuyorlar. Gerçekten çok heyecanlı. Insallah güzel geçer :dua:

Hicbisey olmaz allahin izniyle. Sende şimdi uzan miss gibi evinde... Kabul et bedenine evine bebegini 🥰😍 Darisi başimiza inş. Ben gerçi şimdiden karnimda oldugunu düşünüyorum. T Tsk06 sende öyle düşünüyosun dimi biliyorum❤🌸🤓🤪
Ben dün tam 4 aylık hamileydim 🤓😂 bi baktım karnımı sıvazlıyorum, beta versem çıkar 😂😂 inşallah o günleri de görürüz 🙏🏻

X