2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

merhaba canım seni mart topiğinden hatırlıyorum.çok sevindim senin adına :))

bende senin gibiyim.yürüyüşe çıkabildiğimde 10000 adım çıkamayınca leslie :))) leslienin 30 dkklık videolara 5000 adıma denk geliyor..

benimde sabit bi ağrım var sürekli aynı yerde uyyorum uyanıyorum geçmiyor test yapana kadar adet olcam ondan diyodum ama pozitif şimdi niye ağrıyo çözemedim önceki gebelikte hiç böyle bişey olmadı
Canım ilk pozitif aldığım zamanlar benimde çok ağrıdı hormon yükseliyor ya ondan bence

Canım hiç dertlenme sen benden bikaç gün sonra gebeliğini öğrendin daha ben bugün gidicem kese için kaldıki ultrason cihazları devlet hastanelerinde malum o yüzden kese vardır rahat ol cuma gününü bekle

Ya süper darısı basıma insallah bir de kızlar ben com kabus gördüm gece ga huzursuz yattığım idin mi oluyor siz de oldunuz mu böyle

Kzılarr günün sorusu
Ben bu sabah ac karnına tahlıllerımı yaptırıcaktım
Fakat unuttum uyku sersemı saat gece 2 de 1 dılım baklava ıle bı tane çilek yedım
Kac saat gecmesı lazım saglıkcılar bılenler görenler cevap verırrse ıyı olur burda açaç beklıyroum bugun verebılır iyim
Yoksa yarına mı kaldı
Ona göre bosuna beklemeyeyım

Sağlıkçı değilim ama 7-8 saat açlık yeter sanki kuzum

Selam kızlar bütün gece stres yaptığım iğneyi yaptırdım yaparken acımadı açıkçası ama sonrasında ağrı oldu. Neyse sağlık ocağına gittiğime pişman oldum kayıt olmam gerekiyormuş gebe takibine aldılar dört tüp kan verdim. Kilo tansiyon falan gerildim. Tansiyonum yine yüksek çıktı kadın dedi ki ilk aylar düşük olması beklenir canım sıkıldı. Normalde 10 6 11 7 dır benim tansiyon. 12 olunca başım ağrır. Şimdi 13 14 gibi çıkıyor. Bebek beslenmezmiş yüksek tansiyonda. Çok moralim bozuldu.

Benim bildiğim estrofem östrojen hormonu ve bu hormonun azlığında migren artıyor. Yani baş ağrısı yapar mı bilemedim ben.
tansiyonu ölçmedim hiç evde tansiyon aleti yok malesef aslında estrofem için bende öyle düşündüm hatta östrojenim düşüyo ve adet olucam sandım baş ağrısı olunca ama yok pazartesinden beri geçmiyor ağrı arada azalıyor ama duruyor yani ilaçta içemiyorum dün hiç uyuyamadım artık

Allahımmmmm, Ne ilginçler şu doktorlar yaaa, her şeyi patır patır söylüyorlar, ne yapman gerektiğini söylemiyorlar. Zaten gebesin, kafana takacaksın en ufak şeyi.Valla bütün doktorlar ekstra 2 yıl psikoloji okusalar az.
Canım elinden gelen ne varsa yap sen, tuzu mu azaltacaksın, karbonhidratı mı...
Çok iştahlıyım ve hep yatıyorum dedin ya, belki de ondandır. İstersen yediklerini bi gözden geçir olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…