merhaba canım seni mart topiğinden hatırlıyorum.çok sevindim senin adına :))Canm ben mart topigindeydim arada girip burayida takip ediyorum pozitifleri gordukce mutlu oluyorumsakin boyle şeylere canini sikip kafana takip kendinie etkileme boyle seylerden tutmama olmaz ben transfer ertesi 5-6saat arabayla yol gittim sallana sallana transfer gunu ayakta kaldigim oldu 1-2saat ama iki bebegimde tuttu kendini rahatlat her sey Allahtan yiyecek ekmegi varsa kimse hicbir guc buna engel olamaz rabbim ol dedikten sonra inşallah pozitif sonuc alirsin
bende senin gibiyim.yürüyüşe çıkabildiğimde 10000 adım çıkamayınca leslie :))) leslienin 30 dkklık videolara 5000 adıma denk geliyor..Canim küçük bir yerde yaşıyorum ben küçük te bir sitede otururuyorum burda çıkmak sıkıntı olmuyor... gunde 10 bin adıma tamamlamaya çalışıyorum cuma günü başladım hergun yürüyorum...
Çıkamıyorsan sende leslie yapabilirsin o da cok guzel...
Canım ilk pozitif aldığım zamanlar benimde çok ağrıdı hormon yükseliyor ya ondan bencebenimde sabit bi ağrım var sürekli aynı yerde uyyorum uyanıyorum geçmiyor test yapana kadar adet olcam ondan diyodum ama pozitif şimdi niye ağrıyo çözemedim önceki gebelikte hiç böyle bişey olmadı
Yaaa ne güzel demişsinMümkünse hemen doğum aşamasına gelelim sağlıkla kucağımıza alalımsürekli bu streslerle dokuz doğuruyoruz zaten
Canım hiç dertlenme sen benden bikaç gün sonra gebeliğini öğrendin daha ben bugün gidicem kese için kaldıki ultrason cihazları devlet hastanelerinde malum o yüzden kese vardır rahat ol cuma gününü bekleKızlarrrr yinee ben
Şöyle anlatayım derdimi
Benım kendı dr um cuma günü için randevu verdi kese görmek icin
Bende bana yakın olan develt hastanesıne tahllıllerımı tamamlayıp kendı dr uma gidebilmek icin randevu aldım
Bugun 14 30 da gıttım tahlıll gırıslerım yapıldı yarın sabah tahlıllerıımı verıcem
AMA bana keseye bakıldı mı dıe sordu bende hayır dedım bakalım bı ozaman dedı
Sonra bebek görunmez sadece ben kese ıcın bakıyorum dıe uyardı zaten psıkolojık etkılenmemem ıcın
Sonra bakarken Rahim gebelıge hazırlanmıs.
Ama kese var yok arası hayalı bısey görüyorum sana var da dıyemem yokta dıyemem dedı
Ama cok erken daha sakın kafana takma haftaya kontrole geldı tekrar bakarız dedı
Vajınal ultrason la baklır ama bızde maalesef yok dedı
Bakarkende zaten uktrasonda hıc ıyı degıl dıe söylenıyordu
Icımde bı ukte acaba dedım simdi
Erken oldugu ıcın mı tam net bellı olmadı
Yoksa kese olusamadı mı
Daha ewwelki keseyı hıc göremeıstık döl yatagı vardı o aksamda düşük olmustu
Korkum o yönde
Cok tesekkur ederim darisi başina inşsllahhmerhaba canım seni mart topiğinden hatırlıyorum.çok sevindim senin adına :))
Ben opu olurken benden önce doktorumun transfer hastasını aldılar. O odaya gelirken beni opu’ya aldılar, çıktığımda gitmişti bile. Sonradan öğrendim tutmuş transferi. İçini ferah tut yani inşallah güzelce tutunur bebiş
Ya süper darısı basıma insallahBen opu olurken benden önce doktorumun transfer hastasını aldılar. O odaya gelirken beni opu’ya aldılar, çıktığımda gitmişti bile. Sonradan öğrendim tutmuş transferi. İçini ferah tut yani inşallah güzelce tutunur bebiş
Tamm canımm sagolCanım hiç dertlenme sen benden bikaç gün sonra gebeliğini öğrendin daha ben bugün gidicem kese için kaldıki ultrason cihazları devlet hastanelerinde malum o yüzden kese vardır rahat ol cuma gününü bekle
Sağlıkçı değilim ama 7-8 saat açlık yeter sanki kuzumKzılarr günün sorusu
Ben bu sabah ac karnına tahlıllerımı yaptırıcaktım
Fakat unuttum uyku sersemı saat gece 2 de 1 dılım baklava ılebı tane çilek yedım
Kac saat gecmesı lazım saglıkcılar bılenler görenler cevap verırrse ıyı olur burda açaç beklıyroum bugun verebılır iyim
Yoksa yarına mı kaldı
Ona göre bosuna beklemeyeyım
Dozlarınız iyi aslında ama bir hekimize sorun isterseniz5 gün 220 cc 2 günde 175 cc yaptım toplam 7 gün
Hiçbir şey olmaz canımSağlıkçı değilim ama 7-8 saat açlık yeter sanki kuzum
Bence de 8 saat, ameliyat için bile 8 saat açlık istiyorlar.Sağlıkçı değilim ama 7-8 saat açlık yeter sanki kuzum
Yaaaaa, çok geçmiş olsun.baş ağrım geçmiyoruyyamıyorum hiç ilaçlardan oluyor sanırım estrofemden şüpheleniyorum
Benim bildiğim estrofem östrojen hormonu ve bu hormonun azlığında migren artıyor. Yani baş ağrısı yapar mı bilemedim ben.baş ağrım geçmiyoruyyamıyorum hiç ilaçlardan oluyor sanırım estrofemden şüpheleniyorum
Nane yağı sürün azıcık şakaklarınızabaş ağrım geçmiyoruyyamıyorum hiç ilaçlardan oluyor sanırım estrofemden şüpheleniyorum
tansiyonu ölçmedim hiç evde tansiyon aleti yok malesef aslında estrofem için bende öyle düşündüm hatta östrojenim düşüyo ve adet olucam sandım baş ağrısı olunca ama yok pazartesinden beri geçmiyor ağrı arada azalıyor ama duruyor yani ilaçta içemiyorum dün hiç uyuyamadım artıkBenim bildiğim estrofem östrojen hormonu ve bu hormonun azlığında migren artıyor. Yani baş ağrısı yapar mı bilemedim ben.
Allahımmmmm, Ne ilginçler şu doktorlar yaaa, her şeyi patır patır söylüyorlar, ne yapman gerektiğini söylemiyorlar. Zaten gebesin, kafana takacaksın en ufak şeyi.Valla bütün doktorlar ekstra 2 yıl psikoloji okusalar az.Selam kızlar bütün gece stres yaptığım iğneyi yaptırdım yaparken acımadı açıkçası ama sonrasında ağrı oldu. Neyse sağlık ocağına gittiğime pişman oldum kayıt olmam gerekiyormuş gebe takibine aldılar dört tüp kan verdim. Kilo tansiyon falan gerildim. Tansiyonum yine yüksek çıktı kadın dedi ki ilk aylar düşük olması beklenircanım sıkıldı. Normalde 10 6 11 7 dır benim tansiyon. 12 olunca başım ağrır. Şimdi 13 14 gibi çıkıyor. Bebek beslenmezmiş yüksek tansiyonda. Çok moralim bozuldu.