Valla bende bilmiyorum tarif edemem mecburen hemşirelere kaldımInanın hemşirelerden daha iyi yapiyorlarilk iğnemi hemşireye yaptırdım hala onun ağrısını çekiyorum. Ama eşimin vurduğu yerde maaşallah hicbir ağrı sızı yok
Inşallah eli hafif hemşirelere yolun düşer o zamanValla bende bilmiyorum tarif edemem mecburen hemşirelere kaldım
Ya ben iki defa ilaç kullandım düşüyo ama ilacın etkisi geçince yine yükseldi doktorda tüp bebekte değer çok yüksek değilse çok önemli olmadıgını söyledi bende rahatladım biraz . Ama göğüslerim çok sızlıyorBenim de yüksekti, ilaçla düşürdük canım. Çok korktum tekrar yükseliyo diye. Tedaviden dolayı şişiyormuş.
Canım dr beni transferden 27 gün sonrasına çağırdı muayeneye anca gözükür dediCokk zaman gectı üzerınden demekkı bıseyler yolunda gıtmıyor ki olmadı
Ama makıne mı dandık tı de göremedı bilemiyorum
Öğlen 1 den beri başım zonk zonk çatlıyor tansiyonum 9 4 sarımsaklı yoğurt yemiştim ona bğladım ben de ama çatlıyor başım ilaçlardan mı neyden anlamadım ayağa kalkamıyorumkızlsr sürekli baş ağrım var 3gündür beni tedirgin ediyor neden olur acaba yaşayan varmı
Hayırlısı olsun bakalım. Ağrısız geçsin inşallahYarın tadına bakacağım nasipsebir tavsiyen var mı canım be kadar aralıkla yapıyorsun
benimde sabit bi ağrım var sürekli aynı yerde uyyorum uyanıyorum geçmiyor test yapana kadar adet olcam ondan diyodum ama pozitif şimdi niye ağrıyo çözemedim önceki gebelikte hiç böyle bişey olmadı
Canım dr beni transferden 27 gün sonrasına çağırdı muayeneye anca gözükür dedibence küçüktür ondan kesinlikle ben hatırlıyorum ilk hamileliğimde 6+5 te gözükmüştü kese+ nokta bebek dr un çağırdıgı zaman da anca 6+2 gibi bişi oluyor bakalm ne görcrm ben de heyecanla bekliyorum
Bana da haftada bir dedi kuzum ayrıca her gün prolutex yapıyorum sen de de öyle mi?Hayırlısı olsun bakalım. Ağrısız geçsin inşallahdoktorumun dediği süreçte yaptırıyorum canım. Haftada 1 verdi.
Bana da haftada bir dedi kuzum ayrıca her gün prolutex yapıyorum sen de de öyle mi
Canım valla şanslısın düşük olması iyiÖğlen 1 den beri başım zonk zonk çatlıyor tansiyonum 9 4 sarımsaklı yoğurt yemiştim ona bğladım ben de ama çatlıyor başım ilaçlardan mı neyden anlamadım ayağa kalkamıyorum
Herkeste farklı bişeyler oluyor demekki hızlıca bebişkoların büyüdüğü hareketlerini hissetiğimiz zamana geçebilsek keşkeCanım valla şanslısın düşük olması iyigebeliğin ilk aylarında tansiyon düşüklüğü beklenen bir şeymiş. Benim anormal mesela yüksek çıkıyor yüksek çıkmaması gerekiyormuş. Hatta kronik yüksek tansiyonu olan bazı hastalar ilacı bırakıyorlarmış gebeliğin ilk aylarında. Bana ise ilaç başlatabilirler doktora gideceğim
Benim her gün prolutex de varHemen hemen aynı veriyolar demekki. Yok canım hergun oksapar yapıyorum. Haftada bir de proluton verdi. Şimdilik başka iğnem yok. Gerçi daha ne olsun delik desigiz
Benim her gün prolutex de varkendimi kevgir gibi hissediyorum
Mümkünse hemen doğum aşamasına gelelim sağlıkla kucağımıza alalımHerkeste farklı bişeyler oluyor demekki hızlıca bebişkoların büyüdüğü hareketlerini hissetiğimiz zamana geçebilsek keşke
İnşallah canım inşallah sağlıkla ilerlervalla al bendende o kadar. Ama senin ekstra bi iğnen daha varmış. Allah yardımcım olsun kuzum. Sonumuz iyi olsun da bunlar unutulur
Evet dozunu sormuştum dozu yüksek geldiyse öyle bir etkisi olabilirKaç ünite derken doz olarak mı soruyosunuz
5 gün 220 cc 2 günde 175 cc yaptım toplam 7 günEvet dozunu sormuştum dozu yüksek geldiyse öyle bir etkisi olabilir