- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka neler kullanıyorsun?tansiyonu ölçmedim hiç evde tansiyon aleti yok malesef aslında estrofem için bende öyle düşündüm hatta östrojenim düşüyo ve adet olucam sandım baş ağrısı olunca ama yok pazartesinden beri geçmiyor ağrı arada azalıyor ama duruyor yani ilaçta içemiyorum dün hiç uyuyamadım artık
Kuzum tuzu azalt limon falan gibi tansiyon düşürücü şeyleri doktora danışmadan kullanma sakın olur mu dikkat et kendine ayrıca da stres yapma tansiyonunu kötü etkilemesin biliyorum stres yapmamak zor ama elimizden geleni yapacağız artıkSelam kızlar bütün gece stres yaptığım iğneyi yaptırdım yaparken acımadı açıkçası ama sonrasında ağrı oldu. Neyse sağlık ocağına gittiğime pişman oldum kayıt olmam gerekiyormuş gebe takibine aldılar dört tüp kan verdim. Kilo tansiyon falan gerildim. Tansiyonum yine yüksek çıktı kadın dedi ki ilk aylar düşük olması beklenir canım sıkıldı. Normalde 10 6 11 7 dır benim tansiyon. 12 olunca başım ağrır. Şimdi 13 14 gibi çıkıyor. Bebek beslenmezmiş yüksek tansiyonda. Çok moralim bozuldu.
Bilmiyorum canım ya normalde düşük olan tansiyon niye sürekli böyle çıkıyor. Tamam ara ara artardı tansiyonum senede bir iki olurdu rutinim aslında düşük tansiyondur benim. Çok tuz tüketmiyorum iştahım açık ama bilmiyorum ki. Yattıkça düşmesi gerekir yükselmesi anormal gerçekten. Yarın kardiyolojiye randevum var. Daha önce gitmiştim her şeye bakıldı sorun yoktu doktor ilaç vermek istemiyorum ara ara yükselen tansiyon için dedi. Gebelikte son aylar zaten yükseliyor bu tansiyon en başta böyle ise sonra ne olurum bilmiyorum canım çok sıkkın.Allahımmmmm, Ne ilginçler şu doktorlar yaaa, her şeyi patır patır söylüyorlar, ne yapman gerektiğini söylemiyorlar. Zaten gebesin, kafana takacaksın en ufak şeyi.Valla bütün doktorlar ekstra 2 yıl psikoloji okusalar az.
Canım elinden gelen ne varsa yap sen, tuzu mu azaltacaksın, karbonhidratı mı...
Çok iştahlıyım ve hep yatıyorum dedin ya, belki de ondandır. İstersen yediklerini bi gözden geçir olur mu?
Tesekkur ettımm tatlım hepınızeSağlıkçı değilim ama 7-8 saat açlık yeter sanki kuzum
Yarın kardiyolojiye gideceğim canım bakalım ne olacak. Korkuyorum açıkçası. Yumurta salata filan asla tuz atmam yemekleri normal tuzlu yerim tuzsuz ise tuz eklemem yani çok tuz tükettiğimi düşünmüyorum ama daha da dikkat edeceğim inşallah kuzucum.Kuzum tuzu azalt limon falan gibi tansiyon düşürücü şeyleri doktora danışmadan kullanma sakın olur mu dikkat et kendine ayrıca da stres yapma tansiyonunu kötü etkilemesin biliyorum stres yapmamak zor ama elimizden geleni yapacağız artık
inşallah hayırlı haberler alalım her beraberBende progestan kullanıyorum bende de aynı şekilde oluyor ama bir gün sonra acı hafifliyor akşama doğruda geçiyor ağrısı iyi kide geçiyor yoksa iğne falan yaptıramam heralde ağrıyan yere
Doktoruna muhakkak söylemelisin canım çok geçmiş olsun baş ağrısı çekmek kötü gerçekten. Muhakkak arayıp söyle belki ilaçlarında ayarlama yapar sürekli çekilmez o ağrıbaş ağrım geçmiyor uyyamıyorum hiç ilaçlardan oluyor sanırım estrofemden şüpheleniyorum
Oooo benim rutin artık kabuslar çok stres altındayız ya kuzum ondan benceYa süper darısı basıma insallah bir de kızlar ben com kabus gördüm gece ga huzursuz yattığım idin mi oluyor siz de oldunuz mu böyle
Aynen kuzum ondan herhalde hep sıçradım sonda da acaba korktum çocuklara bir şey olur mu diye stres oldumOooo benim rutin artık kabuslar çok stres altındayız ya kuzum ondan bence
Hic moralini bozma beslenmene dikkat et kafani rahat tut stres cok önemli kardiyolog duzenler merak etme belki 24 saatlik holter takarlar bakarlar gun icinde nasıl diye dusuk doz.belki biseyler baslanir hallolur herseyin cozumu var sen yeter ki rahat olSelam kızlar bütün gece stres yaptığım iğneyi yaptırdım yaparken acımadı açıkçası ama sonrasında ağrı oldu. Neyse sağlık ocağına gittiğime pişman oldum kayıt olmam gerekiyormuş gebe takibine aldılar dört tüp kan verdim. Kilo tansiyon falan gerildim. Tansiyonum yine yüksek çıktı kadın dedi ki ilk aylar düşük olması beklenir canım sıkıldı. Normalde 10 6 11 7 dır benim tansiyon. 12 olunca başım ağrır. Şimdi 13 14 gibi çıkıyor. Bebek beslenmezmiş yüksek tansiyonda. Çok moralim bozuldu.
Estrofem ilk iki hafta baş ağrısı konusunda benim canıma okumuştu sonra geçti, sanırım vücut bu içmeye devam ediyor alışsan iyi edersin dedibaş ağrım geçmiyor uyyamıyorum hiç ilaçlardan oluyor sanırım estrofemden şüpheleniyorum
ama estrofemi bayadır kullanıyorum 2.kutu bitmek üzere şimdi ağrıyor kan sonucu için aradığımda sorucam dr aEstrofem ilk iki hafta baş ağrısı konusunda benim canıma okumuştu sonra geçti, sanırım vücut bu içmeye devam ediyor alışsan iyi edersin dedi
Sağ ol kuzum ne bileyim çok korkuyorum. Tüp bebek doktorum holter takılsa iyi olur dedi. Tabii bakalım kardiyolog ne diyecek. Hayırlısı olsun inşallahHic moralini bozma beslenmene dikkat et kafani rahat tut stres cok önemli kardiyolog duzenler merak etme belki 24 saatlik holter takarlar bakarlar gun icinde nasıl diye dusuk doz.belki biseyler baslanir hallolur herseyin cozumu var sen yeter ki rahat ol
Bence fark etmez çok canım ama doktorun tekrar isterse nasıl olur bilemiyorumKan verme günüm yarın aslında 14.gün, bugün verirsem bir sıkıntı olur mu sizce? Çok bir fark olacağını zannetmiyorum ama
Verdim gitti isterse tekrar yaparız dayanamadım artıkBence fark etmez çok canım ama doktorun tekrar isterse nasıl olur bilemiyorum
Takarlar bence onlarda zaten üzülme stres yapma hiçSağ ol kuzum ne bileyim çok korkuyorum. Tüp bebek doktorum holter takılsa iyi olur dedi. Tabii bakalım kardiyolog ne diyecek. Hayırlısı olsun inşallah
Canım kesinlikle estrofem yapıyor bir hafta aralıksız ağrı yaptı. Ben ki kafayı yatağa koyar koymaz uyurum hortlağa döndüm. Uyuduğum kısa aralıklarda da aynı ağrıyla uyandım. Yan etkilerinde yazıyor zaten. Tek yapabildiğim daha fazla su içmek oldubaş ağrım geçmiyor uyyamıyorum hiç ilaçlardan oluyor sanırım estrofemden şüpheleniyorum