2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim de yüksekti, ilaçla düşürdük canım. Çok korktum tekrar yükseliyo diye. Tedaviden dolayı şişiyormuş.
Ya ben iki defa ilaç kullandım düşüyo ama ilacın etkisi geçince yine yükseldi doktorda tüp bebekte değer çok yüksek değilse çok önemli olmadıgını söyledi bende rahatladım biraz . Ama göğüslerim çok sızlıyor 🥺

Cokk zaman gectı üzerınden demekkı bıseyler yolunda gıtmıyor ki olmadı 🥺
Ama makıne mı dandık tı de göremedı bilemiyorum 🤭
Canım dr beni transferden 27 gün sonrasına çağırdı muayeneye anca gözükür dedi 😂 bence küçüktür ondan kesinlikle ben hatırlıyorum ilk hamileliğimde 6+5 te gözükmüştü kese+ nokta bebek 😬 dr un çağırdıgı zaman da anca 6+2 gibi bişi oluyor bakalm ne görcrm ben de heyecanla bekliyorum 😇😇😇

kızlsr sürekli baş ağrım var 3gündür beni tedirgin ediyor neden olur acaba yaşayan varmı
Öğlen 1 den beri başım zonk zonk çatlıyor tansiyonum 9 4 sarımsaklı yoğurt yemiştim ona bğladım ben de ama çatlıyor başım ilaçlardan mı neyden anlamadım ayağa kalkamıyorum

benimde sabit bi ağrım var sürekli aynı yerde uyyorum uyanıyorum geçmiyor test yapana kadar adet olcam ondan diyodum ama pozitif şimdi niye ağrıyo çözemedim önceki gebelikte hiç böyle bişey olmadı 🤔

Canım dr beni transferden 27 gün sonrasına çağırdı muayeneye anca gözükür dedi 😂 bence küçüktür ondan kesinlikle ben hatırlıyorum ilk hamileliğimde 6+5 te gözükmüştü kese+ nokta bebek 😬 dr un çağırdıgı zaman da anca 6+2 gibi bişi oluyor bakalm ne görcrm ben de heyecanla bekliyorum 😇😇😇
🙈 🙈 🙈 Yaa insallahh cuma günü dr um cagırmıstı ınsallah görunur o zaman da 🤭

Bana da haftada bir dedi kuzum ayrıca her gün prolutex yapıyorum sen de de öyle mi

Hemen hemen aynı veriyolar demekki. Yok canım hergun oksapar yapıyorum. Haftada bir de proluton verdi. Şimdilik başka iğnem yok. Gerçi daha ne olsun delik desigiz 😂😂😂😂🤭🤭🤭

Öğlen 1 den beri başım zonk zonk çatlıyor tansiyonum 9 4 sarımsaklı yoğurt yemiştim ona bğladım ben de ama çatlıyor başım ilaçlardan mı neyden anlamadım ayağa kalkamıyorum
Canım valla şanslısın düşük olması iyi 😬 gebeliğin ilk aylarında tansiyon düşüklüğü beklenen bir şeymiş. Benim anormal mesela yüksek çıkıyor yüksek çıkmaması gerekiyormuş. Hatta kronik yüksek tansiyonu olan bazı hastalar ilacı bırakıyorlarmış gebeliğin ilk aylarında. Bana ise ilaç başlatabilirler doktora gideceğim

Canım valla şanslısın düşük olması iyi 😬 gebeliğin ilk aylarında tansiyon düşüklüğü beklenen bir şeymiş. Benim anormal mesela yüksek çıkıyor yüksek çıkmaması gerekiyormuş. Hatta kronik yüksek tansiyonu olan bazı hastalar ilacı bırakıyorlarmış gebeliğin ilk aylarında. Bana ise ilaç başlatabilirler doktora gideceğim
Herkeste farklı bişeyler oluyor demekki hızlıca bebişkoların büyüdüğü hareketlerini hissetiğimiz zamana geçebilsek keşke 🥰🥰🥰🥰

X