2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım öyle düşünme hemen. Daha dün transfer olmuşsun. İyi düşün iyi olsun ona bakarsan ben ilk transfer günü 2_3 saat yolcuuluk yaptim

Hangi şehirdesiniZ Ankara’mı? Merkezde böyle oteller var ne yazık ki.. otel değiştirmekle niye tutunamamış olsun evham yapıyorsun. Daha hiç belli olmaz içini ferah moralini yüksek tut hadii bakalımm

Olay beni cok ama cok gerdi karnimin kasıldıgını farkettim artık
Yaa sormaa bıde benı düşün 5. Gün erken gebelık testı yapmısım bı kac saat sonra merdıvenlerden düştüm kolum bacagım bakım morardı kaskatı kesilmisım kac saat konusamadım esırgeyen rabbımm

Son düzenleme:
Hangi şehirdesiniZ Ankara’mı? Merkezde böyle oteller var ne yazık ki.. otel değiştirmekle niye tutunamamış olsun evham yapıyorsun. Daha hiç belli olmaz içini ferah moralini yüksek tut hadii bakalımm
Istanbul dayız ne biliyim icim icimi yiyor herseyin hayırlısı

Haklısın valla Rabnim ol derse olur simdi daha rahatım sükür ortsm degisince iyi oldum

Kuzum ya çok geçmiş olsun. İster istemez insan geriliyor çok haklısın. Yine de endişe etme ama bir şey olmaz Allah ın izni ile. Benim transfer sabahı acil de geçti koştur koştur transfere gittim geldim tansiyon rahat bırakmadı uyuyamadım. Kalkıp ertesi gün çalışmaya gidenler bile var bizim ki sadece içimiz rahatlasın diye tedbir. Ufak hareketliklerden bir şey olmaz. Sen valiz vs hiç ellemeyip arabadan otele yatağına git hiç bir şeycik olmaz. Ağrı filan belirti değil hele onu hiç düşünme bol bol uzan dinlen beslenmene dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…