- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
İnsallah valla bi sanssizliktir aldi yuruyorHiç kötü düşünme canım kötüyüde çağırma sakın. Onun nasibi varsa tutunacak zaten. Sen içini yeterki ferah tut.
Canım öyle düşünme hemen. Daha dün transfer olmuşsun. İyi düşün iyi olsunKizlar size basımiza gelen bir olayı anlatmak istiyorm dün transfer oldum biliyorsunuz burda bir otelde kaliyorduk temiz rahat sessiz bir yer ta ki düne kadar yan odamiza hayat kadını geldi sabaha kadar seslerden uyuyamadik esim kavga edecek diye odüm koptu gerim gerim gerildm s
anlayacagıniz sehrin gobeginde inanamiyorum o yizden donme karari aldik ama sonra cesaret edemedik otel degistirdik ordan oraya durekli tasinmak zorunda kaldim yavrum bana tutanamadı kesin zaten hic bir agri hic biseyim de yok
İnsallah öyle olur ne bilimCanım öyle düşünme hemen. Daha dün transfer olmuşsun. İyi düşün iyi olsunona bakarsan ben ilk transfer günü 2_3 saat yolcuuluk yaptim
Hangi şehirdesiniZ Ankara’mı? Merkezde böyle oteller var ne yazık ki.. otel değiştirmekle niye tutunamamış olsun evham yapıyorsun. Daha hiç belli olmaz içini ferah moralini yüksek tut hadii bakalımmKizlar size basımiza gelen bir olayı anlatmak istiyorm dün transfer oldum biliyorsunuz burda bir otelde kaliyorduk temiz rahat sessiz bir yer ta ki düne kadar yan odamiza hayat kadını geldi sabaha kadar seslerden uyuyamadik esim kavga edecek diye odüm koptu gerim gerim gerildm s
anlayacagıniz sehrin gobeginde inanamiyorum o yizden donme karari aldik ama sonra cesaret edemedik otel degistirdik ordan oraya durekli tasinmak zorunda kaldim yavrum bana tutanamadı kesin zaten hic bir agri hic biseyim de yok
Öyledir canım, sen moralini bozmaaaİnsallah öyle olur ne bilim
Yaa sormaa bıde benı düşün 5. Gün erken gebelık testı yapmısım bı kac saat sonra merdıvenlerden düştüm kolum bacagım bakım morardı kaskatı kesilmisım kac saat konusamadımOlay beni cok ama cok gerdi karnimin kasıldıgını farkettim artık
doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi ama inan bilmiyorum canım hangisi doğruBen sadece kalkıp evin içinde tur atıp ya gelip uzanıyorum yada oturuyorum yanlış mı yapıyorum onuda bilmiyorum
Istanbul dayızHangi şehirdesiniZ Ankara’mı? Merkezde böyle oteller var ne yazık ki.. otel değiştirmekle niye tutunamamış olsun evham yapıyorsun. Daha hiç belli olmaz içini ferah moralini yüksek tut hadii bakalımm
Haklısın valla Rabnim ol derse olur simdi daha rahatım sükür ortsm degisince iyi oldumYaa sormaa bıde benı düşün 5. Gün erken gebelık testı yapmısım bı kac saat sınra merdıvenlerden düştüm kolum bacagım bakım morardı kaakatı keaılsım kac saat konusamadımesırgeyen rabbımm
Kötü denk gelmıs yanınızda oyke ınsalrın olması gergın ortam felan hakkısın ınsan psikolojik kus gıbı olmak istiyorsun neyse sımdıden sonra rahatlaHaklısın valla Rabnim ol derse olur simdi daha rahatım sükür ortsm degisince iyi oldum
Cok guzel canim tebrik ederimkızlar 77 çıktı sonucum
Kaçıncı gunundu canimmkızlar 77 çıktı sonucum
8.gununmus. çok guzel maşallahkızlar 77 çıktı sonucum
sağol canım 8.gün canım 5.gün embriyosu 2tane ama sanırım teki tuttuCok guzel canim tebrik ederim...kacinci gundu kac embriyo idi..kat kat katlansın saglikla telsin insallah
Gözün aydın çok güzel çıkmışkızlar 77 çıktı sonucum
teşekkür ederim canım8.gununmus. çok guzel maşallahçok sevindim canım
Kuzum ya çok geçmiş olsun. İster istemez insan geriliyor çok haklısın. Yine de endişe etme ama bir şey olmaz Allah ın izni ile. Benim transfer sabahı acil de geçti koştur koştur transfere gittim geldim tansiyon rahat bırakmadı uyuyamadım. Kalkıp ertesi gün çalışmaya gidenler bile var bizim ki sadece içimiz rahatlasın diye tedbir. Ufak hareketliklerden bir şey olmaz. Sen valiz vs hiç ellemeyip arabadan otele yatağına git hiç bir şeycik olmaz. Ağrı filan belirti değil hele onu hiç düşünme bol bol uzan dinlen beslenmene dikkat et.Kizlar size basımiza gelen bir olayı anlatmak istiyorm dün transfer oldum biliyorsunuz burda bir otelde kaliyorduk temiz rahat sessiz bir yer ta ki düne kadar yan odamiza hayat kadını geldi sabaha kadar seslerden uyuyamadik esim kavga edecek diye odüm koptu gerim gerim gerildm s
Hadi hayırlı olsun kat kat katlansın canımkızlar 77 çıktı sonucum