2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben de senin gibi birebir doktorla muhattap olmak istediğimden tedavi için araştırma yaparken hiç merkezlerle görüşmedim. Bireysel muayenesi olan doktorların kendileri ilgileniyorlar genelde. Diğer türlü çok gıcık olurdum çünkü kendimi biliyorum, içim asla rahat etmezdi. Ama merkezde tedavi olmanında başka avantajları var, bütün testleri orda hallediyosun vs.
Benim ki de acıbadem de ama prof falan diil direk muhattap oluyorum gece vakti ariyorum açıo abla kardeş gibi olduk çok tatlı bi kadın konuşkan bir de , herkesin aradığı özellik işte başka oluyo ben de pimpirikliyim ama açıkçası hiç istemedim prof çok ünlü falan olsun diye , bana vakit ayırmazsa mahvederim onu😜 😂

Çok teşekkür ederim canim cevabın için🙏 almaya karar verdim.
Merak ettigim ufak bi nokta var, rapor almak için ilk nereye başvurmaliyim? Üniversite hastanesi var, gidip direk rapor isteyemem sanirim, önceden eski doktorumdan asilama yapildiğina ve tutmadiğina dair belge mi istemeliyim? Yoksa tüp bebek doktoru mu yönlendirsin.. ona göre rotami belirleyeyim.
ilk öncelikle hastaneleri arayıp tüp bebek raporu verip verediklerini öğrenmeniz lazım.benim bulunduğum ilde ne devlet , ne araştırma hastanesi rapor vermiyordu.bende başka bir ilde ki üniversite hastanesinden aldım raporu.sizin bulunduğunuz ilde devlet te araştırmada veriyor olabilir..

cnm biz bu konuyu başka iki topikte konuştuk.ayrıntılı açıkalama da yaptım gerekli olan tahlil ve belgelerin istenildiği kağıdın fotusuna attım ama ona bakarak hazırlanma her hastane farklı şeyler istiyor.ama bilgilenirsin en azından.

evet aşılama yapılıp negatif sonuç alındığına dair belgeleri istiyor.yalnız iki kez gonal f kullanıp negatif sonuç alınca devlet rapor veriyor.klomeni kabul etmiyor..

topiklerin adı;
samsun tüp bebek raporu
2021 tüp bebek fiyatları ve heyet raporu

Erzurum Atatürk Ünv'nde. Doktora çok güveniyordum. Bir de labarotuvar ve embriyologların kalitesine.

Evet hemşirelerin çok güler yüzlü olduklarını söyleyemem. Ben de çok ısınamamıştım ortama ama sonuç pozitif olunca özel hastanedir, güler yüzlülüktür çok da önemli değilmiş dedim. İkisini de test ettik nu süreçte de sadece ünv hastanesinde pozitif aldım. İnşallah bebişim şu düşük tehdidinden de kurtulacak.
Teşekkür ederim 🙏
Zaten en önemlisi doktor ve laboratuvar. Süreci bildiğiniz için hemşirelerin tavrına takılmamışsınızdır.
Hele pozitif olunca.
Ama biz Ankara'dayız. Fiyatı çok makûl gelmişti. Burada olsa denemek isterdim.

Umarım sımsıkı tutunmustur bebeginiz. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🤲🌼🌸

Merhaba 🙋‍♀️
Bir süredir takip ediyordum topiği, biraz önce artık üye olmamın zamanı geldi diye düşündüm. ☺️
Ben, 10 nisanda dondurulmuş embriyo transferi oldum ve dün beta sonucum 516 idi. Doktorum, çarşamba günü tekrar kan vermemi istedi.
Bu arada merak edecek olan arkadaşlar için 10. gün idrar testinde pozitifi görmüştüm ancak öncesinde hiç yapmadım. :)
Umarım hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız. 🥰

Merhaba 🙋‍♀️
Bir süredir takip ediyordum topiği, biraz önce artık üye olmamın zamanı geldi diye düşündüm. ☺️
Ben, 10 nisanda dondurulmuş embriyo transferi oldum ve dün beta sonucum 516 idi. Doktorum, çarşamba günü tekrar kan vermemi istedi.
Bu arada merak edecek olan arkadaşlar için 10. gün idrar testinde pozitifi görmüştüm ancak öncesinde hiç yapmadım. :)
Hoşgeldinn güzel haberlerle geldinn canımm 🥰 öncelikle maşallah Allah tamamına erdirsinn kuzum kat kat artsın değerlerin🤲🧿

Benim ki de acıbadem de ama prof falan diil direk muhattap oluyorum gece vakti ariyorum açıo abla kardeş gibi olduk çok tatlı bi kadın konuşkan bir de , herkesin aradığı özellik işte başka oluyo ben de pimpirikliyim ama açıkçası hiç istemedim prof çok ünlü falan olsun diye , bana vakit ayırmazsa mahvederim onu😜 😂
Evet ben de öyleyim, hemşire fln arasa ben üstüne bir de doktoru ararım😂 benim kadın doğum doktorum önermişti tüp bebek doktorumu, onun hocasıymış. Prof ama özel muayenesi olunca direk kendi ilgileniyor. Kadın doğum doktorum da çok ilgilendi bu süreçte, bazı işlemleri o yaptı.. doktor ilişkisinde enerjinin tutması en önemli şey, ancak öyle güveniyosun. Asık surata fln hiç gelemiyorum

Merhaba 🙋‍♀️
Hoşgeldiniz. Ne güzel, hayırlı olsun🐣 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🙏🏻

Merhaba 🙋‍♀️
Geç bile kaldın canım. 😂 En heyecanlı zamanlarında duygularını bizimle paylaşamadın. 😉
Olsun, yine de aramıza katıldığın için çok sevindik. Hoş geldin. 🥰
Hayırlı olsun. ❤️

Evet ben de öyleyim, hemşire fln arasa ben üstüne bir de doktoru ararım😂 benim kadın doğum doktorum önermişti tüp bebek doktorumu, onun hocasıymış. Prof ama özel muayenesi olunca direk kendi ilgileniyor. Kadın doğum doktorum da çok ilgilendi bu süreçte, bazı işlemleri o yaptı.. doktor ilişkisinde enerjinin tutması en önemli şey, ancak öyle güveniyosun. Asık surata fln hiç gelemiyorum
Güvendik işte bu yolda hepimizin ki bize en iyi gelen olsun inşallah iyi insanlarla karşılaşmışızdır tamamına ersinnn ☺️ Benziyoruz demekki ben de negatifliğe hiiiç gelemem genel olarak ta hiç gelemem terk ederim o ortamı ya da kızarım aile arkadaş ortamı falansa noluyo biri mi öldü hayırdır diye 😂😂 hayat çok kısa üzülmek için herşey çok boşta işte anlamlandırmak bizim elimizde 💐💐💐

Geç bile kaldın canım. 😂 En heyecanlı zamanlarında duygularını bizimle paylaşamadın. 😉
Olsun, yine de aramıza katıldığın için çok sevindik. Hoş geldin. 🥰
Hayırlı olsun. ❤️
Açıkcası bilerek o zaman gelmedim 🤭
Olmasını çok istediğim şeyler hakkında konuşamıyorum, büyüsü kaçacakmış gibi geliyor.🙈
Ama eğer o zaman üye olmuş olsaydım sürekli adet ağrılarımın olduğundan ve umutsuzluktan nakşederdim. İyi ki gelmemişim de enerji düşürmemişim🤭😂

Güvendik işte bu yolda hepimizin ki bize en iyi gelen olsun inşallah iyi insanlarla karşılaşmışızdır tamamına ersinnn ☺️ Benziyoruz demekki ben de negatifliğe hiiiç gelemem genel olarak ta hiç gelemem terk ederim o ortamı ya da kızarım aile arkadaş ortamı falansa noluyo biri mi öldü hayırdır diye 😂😂 hayat çok kısa üzülmek için herşey çok boşta işte anlamlandırmak bizim elimizde 💐💐💐
Amin Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Hele hasta-doktor ilişkisinde öyle üstten davranışlara fln çok sinir oluyorum. Bu insanlar ne durumda geliyor ayağına, senin kötü davranma gibi bi hakkın yok. Bi arkadaş yazmıştı burda geçen gün ondan önceki hastaya bağırmış doktor negatifine üzüldü diye, merhametli olmak, insan olmak başka bişi işte doktor olmakla olmuyor..

Açıkcası bilerek o zaman gelmedim 🤭
Olmasını çok istediğim şeyler hakkında konuşamıyorum, büyüsü kaçacakmış gibi geliyor.🙈
Ama eğer o zaman üye olmuş olsaydım sürekli adet ağrılarımın olduğundan ve umutsuzluktan nakşederdim. İyi ki gelmemişim de enerji düşürmemişim🤭😂
Aaaa ben sureklı agrılarımdan bajsettımm arkadaslarım da bana tesellı verıp belırtı olabılecegını soyledıler yoksa tekkeenn konusma dan nr yapardım bilemiyorum 🤣

X