2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aynen sperm kalitesi cok onemli malesef dogal yolla cikan sperm ile boyle islemle bulunan spermler aynı olmuyormus ama bir suru de azosperm olup cocugu olanda var tup.bebek oncesi tedavi bence cok onemli direk isleme alininca kaliteli sperm olmuyor
Benim gördüğüm erkek üremesi kendini yenileme imkanı olduğu için öncesinde alacakları tedavi faydalı olurmuş.

Şöyle anlatym canım ilk muayeneye gittim bülent hoca yapti ayrintili bir dosya doldurdular sonra istanbul uzak diye ben kayseri de yumurta hazirlgi olur mu dedim acibadem kayseriye yonlendirildim ama ilac dozlarini bülent hoca ayarladı o yuzden oraya sureklo gidenler nasil muayene oluykr bilmiyorm muhtemelen yanindaki doktorlar takip yapiyordur opu zamanı istanbula gittim orda opu islemini bulent hocanin yapmasini belirtmen gerekiyor yoksa diger doktorlar yapiyor ama ben hepsinden de memnun kaldim ozveri ozen cok iyiydi gun gun 12 olmadan bilgilendirildim simdi transfer icin yine bulent hoca yaptı muayeneyi ilaclarimi ayarladi transferide kendisi yapiyor
Bu tarz doktorlar çok işleme girmiomuş göremiyomuşsun falan diye duydum da bende korktum. Açıkçası çook popüler doktorların biraz ego problemi oluyo diye biliyorum sonuçlarla falan muhattap olmuyolarmış ulaşamıyomuşsun gibi gibiii de gerçi hepsi için geçerliii iyisine denk gelmek lazım. Sana iyi gelen bana gelmez belkiii neye göre karar vericez ki dimi 🤷🏻‍♀️☺️

@aysunayy tatlım bir üniversite hastanesine gitmeyi denedin mi? Ben 3. denememde ünv hastanesinde pozitifi gördüm de. İlk ikisi Medikal Park idi, yani özel hastane. Ünv hastanesinde ise ben raporlu yaptırdım ama raporsuz 3500 tl idi. İlaçlar hariç tabii.
Siz hangi üniversite hastanesinde pozitif aldınız acaba? Memnun kaldınız mı? Bazen davranışları falan kırıcı oluyor devlet hastanesinde, tedavi sürecinde hassas oluyoruz malum.

Bize vitamin falan vermedi sordum ben ama değerleri normal olunca takviye vermedi 🤷🏻‍♀️ genel olarak ama sağlıklı besleniyoruz biz de bi şu iğrenç sigara var bir de stres problemi var eşimin işten dolayı işkolik kendisi de 😂
Ay sigarayı keşke bırakabilse canım 🙄stres zaten çağın sorunu

Siz hangi üniversite hastanesinde pozitif aldınız acaba? Memnun kaldınız mı? Bazen davranışları falan kırıcı oluyor devlet hastanesinde, tedavi sürecinde hassas oluyoruz malum.
Erzurum Atatürk Ünv'nde. Doktora çok güveniyordum. Bir de labarotuvar ve embriyologların kalitesine.

Evet hemşirelerin çok güler yüzlü olduklarını söyleyemem. Ben de çok ısınamamıştım ortama ama sonuç pozitif olunca özel hastanedir, güler yüzlülüktür çok da önemli değilmiş dedim. İkisini de test ettik nu süreçte de sadece ünv hastanesinde pozitif aldım. İnşallah bebişim şu düşük tehdidinden de kurtulacak.

Bu tarz doktorlar çok işleme girmiomuş göremiyomuşsun falan diye duydum da bende korktum. Açıkçası çook popüler doktorların biraz ego problemi oluyo diye biliyorum sonuçlarla falan muhattap olmuyolarmış ulaşamıyomuşsun gibi gibiii de gerçi hepsi için geçerliii iyisine denk gelmek lazım. Sana iyi gelen bana gelmez belkiii neye göre karar vericez ki dimi 🤷🏻‍♀️☺️
Valla ben ilk gorusmeye cok onem veririm dedigin gibi ego felan olursa aklima yatmaz 4 yil ara vermistik biz zaten bilmem icim ısındı benim bülent hocaya opu oncesi ona gitsem kontrolleri baska dr ler yapardı muhtemelen ama her yerde aynı artık malesef opu transfer vs de giriyor zaten 😊ama maddi olarak tükendim diyebilurim

Bir süre giremedim neler olmuş öylee, bütün mesajlara yetişemedim. Negatif alanlar olmuş, üzüntünüzü içimde hissediyorum, sizin için en hayırlısını, en kolayından diliyorum hanımlar. Her adımda çok zor, bu süreçte olmayan aska anlayamaz. Yanınızdayız, bu sefer olmasa da bir gün olacak.

Bize vitamin falan vermedi sordum ben ama değerleri normal olunca takviye vermedi 🤷🏻‍♀️ genel olarak ama sağlıklı besleniyoruz biz de bi şu iğrenç sigara var bir de stres problemi var eşimin işten dolayı işkolik kendisi de 😂
Sigarayi mutlka bırakmalı ama ya bizim gittigimiz butun dr ler aynisini dedi bide orjinal keciboynuzu önermisti bize doktorumuz

Erzurum Atatürk Ünv'nde. Doktora çok güveniyordum. Bir de labarotuvar ve embriyologların kalitesine.

Evet hemşirelerin çok güler yüzlü olduklarını söyleyemem. Ben de çok ısınamamıştım ortama ama sonuç pozitif olunca özel hastanedir, güler yüzlülüktür çok da önemli değilmiş dedim. İkisini de test ettik nu süreçte de sadece ünv hastanesinde pozitif aldım. İnşallah bebişim şu düşük tehdidinden de kurtulacak.
Bünyamin beye mi gittiniz

Dualarımız seninle canım, inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunacak. 🥰

Ben de senin gibi birebir doktorla muhattap olmak istediğimden tedavi için araştırma yaparken hiç merkezlerle görüşmedim. Bireysel muayenesi olan doktorların kendileri ilgileniyorlar genelde. Diğer türlü çok gıcık olurdum çünkü kendimi biliyorum, içim asla rahat etmezdi. Ama merkezde tedavi olmanında başka avantajları var, bütün testleri orda hallediyosun vs.

Ay sigarayı keşke bırakabilse canım 🙄stres zaten çağın sorunu
Şimdi almış elektronik sigara içiyo bakalım işe yaricak mı 😂 ben de nefret ederim ağzıma sürmedim hayatımda çok zor biri içip diğeri içmeyince gerçekten ☺️
Valla ben ilk gorusmeye cok onem veririm dedigin gibi ego felan olursa aklima yatmaz 4 yil ara vermistik biz zaten bilmem icim ısındı benim bülent hocaya opu oncesi ona gitsem kontrolleri baska dr ler yapardı muhtemelen ama her yerde aynı artık malesef opu transfer vs de giriyor zaten 😊ama maddi olarak tükendim diyebilurim
Ekibi çok iyi bülent hocanın ya zaten Allahıö inşallah kucağına almayı nasip etcek canımcım 🤲
Sigarayi mutlka bırakmalı ama ya bizim gittigimiz butun dr ler aynisini dedi bide orjinal keciboynuzu önermisti bize doktorumuz
Keçiboynuzu da kullandık hiç bi işe yaramadı ayy ne vitaminler kullandık fitoterapi adı altında işe yaramadı çakşır suyu bilmem ne macunu cart curt olmayınca olmuyor 😪 dut pekmezi yiyo her sabah o işe yarar belki göreceğiz mikrotese de 🤷🏻‍♀️🤲🙏

Kızlar bu kan sulandırıcılar ne zaman kullanılmaya başlanıyor? Transferden sonra mı? Herkes kullanıyor heralde, benimki henüz bişi demedi de merak ettim..

X