2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende senin gibi dusunmustm esim azosperm oldugunu ogrendi gün dedim ki bosver ikizlerimiz olur ne güzel iste yil 2014 tü ve hala olmadi😐
Canım sen her gittiğinde bülent tıraş ı görüyomusun ? Bu tarz doktorların çalışma şekli farklı oluyomuş asistanlarla falan iletişim kuruyomuşsun kendine ulaşamıyomuşsun doğru mu ??

Dört farklı doktor dolaştık hepsi de geri gönderdi bizi gidin biraz daha diye. Şimdiki doktorum şıp diye çözdü böyle her şey normal gibi ama şu hormonu şuna oranlarsak sanki yumurtaların az olabilir dedi. Yaa diyorum hadi o testi de yapın içimden inanmadım dedim o kadar dolaştık muayenene test rahim filmi. Ah ah öğrenince dünyam yıkıldı. Eşime olur takma diyen ben o günden sonra umutlu olamadım canım bizim iki buçuk sene oldu ama işte. Allah yardımcınız olsun sizinde herkesin de inşallah
Ben bu topigin uguruna inaniyorum hepimiz pozitif oluruz Allah ın izniyle😉

Canım sen her gittiğinde bülent tıraş ı görüyomusun ? Bu tarz doktorların çalışma şekli farklı oluyomuş asistanlarla falan iletişim kuruyomuşsun kendine ulaşamıyomuşsun doğru mu ??
Şöyle anlatym canım ilk muayeneye gittim bülent hoca yapti ayrintili bir dosya doldurdular sonra istanbul uzak diye ben kayseri de yumurta hazirlgi olur mu dedim acibadem kayseriye yonlendirildim ama ilac dozlarini bülent hoca ayarladı o yuzden oraya sureklo gidenler nasil muayene oluykr bilmiyorm muhtemelen yanindaki doktorlar takip yapiyordur opu zamanı istanbula gittim orda opu islemini bulent hocanin yapmasini belirtmen gerekiyor yoksa diger doktorlar yapiyor ama ben hepsinden de memnun kaldim ozveri ozen cok iyiydi gun gun 12 olmadan bilgilendirildim simdi transfer icin yine bulent hoca yaptı muayeneyi ilaclarimi ayarladi transferide kendisi yapiyor

canlarr kızlarrr eşimizi seviyosak o da bizi seviyosa her şekilde kabul ederiz birbirimizi zaten öyle değil mi ☺️ Veren de Allah alan da Allah bu öyle büyük bir sınav ki yine de Allahım başka sağlık sorunu vermesin halimize şükredelim 🤲🧿 herşey güzel olucak güzel arkadaşlarımmm ❤️
Aynen öyle o konuda hic bir sıkntı yok sukur belki de omur boyu olmayacak ama huzurumuz yerinde olsun yeter

Hanimlar merhaba, pozitif görenleriniz çok olsun, rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallah🙏
Yaşim 34, 4yillik evliyiz. Sperm hizi düşüklüğü sorunu var ama ciddi değil, teshis sebepsiz infertilite. Hic pozitifi görmedim, klomen denemelerim ve gonal-f ile yaptirdigim iki asilamam tutmadi. Bugün ikinci aşilamamin 10.günü ve adetimin ilk günü. Epey kanamam var, yerlesme olmadigini düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay ara verecektim ama topiği okuyunca tedavinin aylar sürebileceğini gördüğüm için hemen baslamak istiyorum.
Tüp bebek tedavisine adetin kaçinci günü başlaniyor acaba? Pazartesi 4.günüm olacak, doktora gitmem uygun olur mu? Bir de rapor almali miyim? bütün koşullari sağliyorum cünkü.
canım bence al ben çok yararını gördüm.hastane ücereti 9500 dü 5000 ödedim.yumurta toplama işlemine kadar kullandığım ilaçlar 6000 tl idi 2000 lira ödedim.transferden için adet bekliyorum transferden sonra kullanacağım ilaçlardan rapordan faydalanacak mıyım bilmyormbu ay öğreneceğim.. ben üniversite hastanesinden aldım üç gitmeye hallettim.bir kerede halledebilirdim ama haşimatoyum triodilerim yüksek çıktı aksi gibi o yüzden bir kaç gittim.sen çevrende rapor veren bir devlet hastanesi ile görüş derim ben:))

Oglumdada aynı böyle öğrenmiştim ondada 3. Gün embryosuydu ciftti idrarda da kandada çıkmıştı bunda 1 bile değil betam 0.66 yani gayet net negatif yine 4 gün beklicem ama sonucun degisecegini sanmıyorum inşallah sonraki tedavilere kuzum ara vericem biraz bende kilo vericem 15 kilo falan verirsem baya zayıf oluyorum şöyle 1sene falan ara vermek istiyorum çok üzüldüm çok yiprandim
Bugün ben de 0.12 görünce çok kötü oldum.Bizimkilere kardeş gelmedi malesef😞Rabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin bizlere de🤲🏻Demek ki henüz vakti değilmiş .

benim eşim de azospermi bizde sperm bulundu ancak arkadaşlar erkek faktörlü infertilitelerde gebelik daha zor sağlık yumurta olsa bile sperm kalitesi nedeniyle sağlıklı embriyolar üretilemiyor maalesef mesela benim 11 yumurtam toplandı 8 i döllenebildi ve 5. güne 4ü gelebildi. yumurta kalitesi çok iyi olmasına rağmen o yüzden kimseyi umutsuzluğa kapılmasını istemem ancak sperm morfolojisi çok önemli sağlık embriyo oluşmuyor yoksa
Aynen sperm kalitesi cok onemli malesef dogal yolla cikan sperm ile boyle islemle bulunan spermler aynı olmuyormus ama bir suru de azosperm olup cocugu olanda var tup.bebek oncesi tedavi bence cok onemli direk isleme alininca kaliteli sperm olmuyor

Bugün ben de 0.12 görünce çok kötü oldum.Bizimkilere kardeş gelmedi malesef😞Rabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin bizlere de🤲🏻Demek ki henüz vakti değilmiş .
Ne diyim duygularının hepsinin farkındayım ve yanındayım üzülme diyemiyorum inşan üzülüyor üzül ama hayata küsme emin ol rabbim zamanını bizden iyi biliyor 💜😭

Arkadaslar size sormak istedigim soru var cevap verirseniz cok sevinirim esim azosperm ve tedavi oldu hormon tedavisi sukur sperm cikti 5. Denememizde tup bebek tuttu sukurler olsun kizim oldu. Simdi tekrar hormon tedavisi olmasi gerekiyor ama rapor cikmiyor devlet karsilamiyormu ucreti bilginiz var mi

canım bence al ben çok yararını gördüm.hastane ücereti 9500 dü 5000 ödedim.yumurta toplama işlemine kadar kullandığım ilaçlar 6000 tl idi 2000 lira ödedim.transferden için adet bekliyorum transferden sonra kullanacağım ilaçlardan rapordan faydalanacak mıyım bilmyormbu ay öğreneceğim.. ben üniversite hastanesinden aldım üç gitmeye hallettim.bir kerede halledebilirdim ama haşimatoyum triodilerim yüksek çıktı aksi gibi o yüzden bir kaç gittim.sen çevrende rapor veren bir devlet hastanesi ile görüş derim ben:))
Çok teşekkür ederim canim cevabın için🙏 almaya karar verdim.
Merak ettigim ufak bi nokta var, rapor almak için ilk nereye başvurmaliyim? Üniversite hastanesi var, gidip direk rapor isteyemem sanirim, önceden eski doktorumdan asilama yapildiğina ve tutmadiğina dair belge mi istemeliyim? Yoksa tüp bebek doktoru mu yönlendirsin.. ona göre rotami belirleyeyim.

Herkese Merhaba,

Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)🍭🧿
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?

Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim :KK200:

'' no worries🙅🏻‍♀️ positive vibes 🌈✨ ''

Anne adı🧚‍♀️YaşDeneme SayısıProblemTransfer Tarihi BetaHCG Sonucu
@Tsk06331.Amh Düşüklüğü
@Brccck34Pek Yakında:)
tupaaaaa tupaaaaa 321Sebepsiz infertilitePek yakında:)
Chocalete Chocalete 331DışGebelik30 Nisan
@Skrkz17261Sebepsiz9 NisanPOZİTİF
:nazar: :anneadayı:
Kilya Kilya
:anneadayı:
337 NisanPOZİTİF
:nazar:
@Sabr-Sukur-Dua
Bizimlesin:KK200:
291AMH Düşüklüğü9 NisanPOZİTİF
@sdbb30Pco /miyom24 Nisan
@Birumuttuyasataninsani :anneadayı:311PCO5 NisanPOZİTİF
@bsrbrk8833519 Nisan
RAAT RAAT :anneadayı:303Sebepsiz31MartPOZİTİF
:nazar::anneadayı:
@hayrunnisa85:anneadayı:361Sebepsiz9 NisanPOZİTİF
@Pasagirl322Sebepsiz8 Nisan
@Fatma8189311Pco23 Nisan
@Tendan :anneadayı:31212 Nisan:anneadayı::nazar:
@Eseymen
Esra_rengiz1016 Esra_rengiz1016 395Pco-MorfolojiPek yakında:)
Z Zeynepkur 13 Nisan
ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 275Azosperm26 Nisan
@Mavininsadesi3213 Nisan
@bbg362Amh
@Drystc86 :anneadayı:34210 NisanPOZİTİF
@Asli473111-3 Mayıs
Monaezop Monaezop 26Sperm sayısı ve azlığı15 Nisan
@angelbaby29 :anneadayı:POZİTİF
@hlks123 23Morfoloji13 Nisan
@gofretlisut29Pek Yakında:)
@Limon sever14 Nisan
@vicril1732AzospermPek Yakında:)
aysunayy aysunayy Pek Yakında:)
@rosebatumAmhPek Yakinda:)
@melo203936Çikolata Kisti21 Nisan
@akyaa341PCO16 Nisan
Benimde 21 Nisan

Arkadaslar size sormak istedigim soru var cevap verirseniz cok sevinirim esim azosperm ve tedavi oldu hormon tedavisi sukur sperm cikti 5. Denememizde tup bebek tuttu sukurler olsun kizim oldu. Simdi tekrar hormon tedavisi olmasi gerekiyor ama rapor cikmiyor devlet karsilamiyormu ucreti bilginiz var mi
Bir tane çocuğunuz varsa artık hiçbir şekilde rapor vermiyor devlet diye biliyorum.

Çocuğunuz olduğu için devlet ödeme yapmaz diye biliyorum🙏

X