Ooo baya düşüğü gostermis cnm çok mu silikticanım benim önceki denemede kaset testte silik çıkmıştı değer 16 çıktı o kadar düşük değeri bile gösterdi
Ay bu benim yatış tarzım.ne kadar düzgün uyusamda uykuya dalınca yüz uztune dönüyorumBen nerdeyse hiç sırtüstü yatmadım bilemiyorum kuzum hatta gece bazen yüzüstü bile dönüyorum hep ayaklarım toplu karnıma çekik. Bana hiç önemi yok dedikleri için de dikkat etmedim ayrıca
Canım benim de 3. Gün embriyosu. Bugün 11 Co gün kan verdim. Aksam doktorumla konuştum, 12. Ci gün kan değeri önemli dedi. 12. Ci gün ver istersenSaol canim benimde 3. Gün embryosu bilemedm en erken ne zaman kan versem
Ben de yapıyorum canım genelde altıncı ay mı öyle bir şey o zaman sırtüstü tehlikeli imiş göbek yayılıyor ya bebek beslenmiyormuş onun dışında bir şey yok yatma ile ilgili. O zaman bile istemsiz dönmelerin sorun olmayacağını annenin çok stres yapmaması gerektiği söyleniyorAy bu benim yatış tarzım.ne kadar düzgün uyusamda uykuya dalınca yüz uztune dönüyorum
Ben de duydum rahmin doğal yapısını bozmanın fayda yerine zarar verebileceğini duydum ama bu doktorlar arasında tartışmalı benim doktorum da uygulamıyor çizik atmayı. Mümkün olan en doğalı savunuyor.Vallaa bilemiyorum sadece duydugumu paylasmak ıstedım
Bazen embriyoların dış ortamda büyütülmesindense gelişimini rahimde tamamlaması daha sağlıklı olabiliyorHeyecanı yaşayamıyorum ki ben 3 sanıyordum da doktorum 2.gun embriyosu olduğunu söyledi transfer öncesinde embriyolog hucre sayısını söylemedi bile sadece dediği çok güzel iki embriyo transfer ediyoruz ne bileyim ya bütün morallerim yerle bir oldu
Valla kuzum yemek konusu sorun çünkü ne kadar dolaba koyabilirsin ki olmuyor bende ıspanak kavurup koymuştum mantı köfte ama olmuyor yani birkaç gün sonra illa yemek için bir şekilde kalkıyorsun. Eşimde asla beceremez. Evi temizleme olayı harika ben yapmadığım için çok pişmanım evim aşırı rahatsız ediyor şu an beni.Kızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasındaO yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum
O hiç belli olmuyor ki kuzum bana ne kalitede olduğu bile söylenmemişti. Sürekli başkalaşıyor süper olanların bile bir dakika sonra gelişimi durabiliyor kötü dedikleri kendini topluyor bunu kimse öngöremez ve engelleyemez.Heyecanı yaşayamıyorum ki ben 3 sanıyordum da doktorum 2.gun embriyosu olduğunu söyledi transfer öncesinde embriyolog hucre sayısını söylemedi bile sadece dediği çok güzel iki embriyo transfer ediyoruz ne bileyim ya bütün morallerim yerle bir oldu
walla ne emekler stresler yasiyoruz zaten senin rahat olmus canim ben kimseye soylemedigim icin aileden de o yuzden de tek kaldimCanımm ben halen dinleniyorum uzanıyorum o kadar kolay mı? Valla dıyorum gıt soganı dogra gel sonra uzerıne sunu koy sonra sunu koy bazende mutfaktan göruntulu arayıp tarıf ettım ama ablam felan da arada yemek yaptı getırdı dolabıma sarmalar felan koydular kofteelr borekler sadece tepsıye konulmak tencereye konulmak uzere cok şükür hıc ev işi veya yemek konusunda strese gırmedım allah razı olsunlar
aslinda cok da degildi yani burda hatta cekip gruba yollamistim gozukuyordu 7.gundu kesin yuksek cikar deger diye hemen kan vermistim hayal kirikligi oldu tabi kimyasal oldu sonraOoo baya düşüğü gostermis cnm çok mu silikti
Ben evlendiğimde bıraktım.. iki gün geçtikten sonra canım çok istedi kendime direk iki gün kendine boşuna mı eziyet ettin madem icecektin diye kızdım elime bile almadım ara ara hala canım istiyor iki yıldır icmiyorsun neden şimdi diye kızıyorum bende işe yaradıKızlar sigara kullanıp tedaviden itibaren bırakan var mı? Veya bırakamayan. Ya ben gonal f e başladığım gün bıraktım ama stresten aşırı canım istiyor kaç gündür,tam elim gidiyo hayır diyorum ama engel olamıyorum zorlanıyorum. Bi tane kaçamak yapsam mı ki
Güzel fikir bende bi kendime kızayım hemenBen evlendiğimde bıraktım.. iki gün geçtikten sonra canım çok istedi kendime direk iki gün kendine boşuna mı eziyet ettin madem icecektin diye kızdım elime bile almadım ara ara hala canım istiyor iki yıldır icmiyorsun neden şimdi diye kızıyorum bende işe yaradı
Ben şimdi gördümkızlar maalesef benimki olumsuz betahcg yükselmedi ve kanamam başladı yazamadım bir süre ama toplanmam zor oldu kusura bakmayın hepinizin güzel haberlerinin devamını diliyorum.
Türk filmi arıyorsan Aile Arasında, Yol Arkadaşım 1-2 ve Aykut Enişte iyiydi bence.Yüreğim delindi ya kapı filmini izledim az önce oyunculuklarda on numara olmuş.Zaten Kadir İnanır Vahide Perçin. Ağlamamak için kendimi sıktım film o film diyeAğlasam göbeğimi hoplata hoplata rahat rahat daha iyiydi. Ders çalışmam gerek kafam dağılsın dedim Allah dan yok mu şöyle komedi önerisi olan
Ama düşününce öyle düşünsene bı gün iki gün icmiyorsun sonra ay canım çekti madem icecektin neden o gün eziyet ettin kendine böyle diye diye bitti gitti iki seneGüzel fikir bende bi kendime kızayım hemen
Ah işte o bilinmezlik... inşallah kuzumBi yandan herşey olabilir sevinme diyorum. Bi yandan herşey güzel olacak sevin diyorum. İnsanın aklına herşey geliyor malesef. İlk bebeğimde de artışlar harikaydı 10. Haftada kalbi durmuş 12. Haftada 2 li teste gittiğimde öğrenmiştim. Ama bu başka bebiş diğer 2 sinin acısını bana unutturacak inşallahh
Yol arkadaşımı izlemedim olmadı bakarım kuzum sağ olTürk filmi arıyorsan Aile Arasında, Yol Arkadaşım 1-2 ve Aykut Enişte iyiydi bence.
Haklısın canım ben içmeyeli 25 gün falan oluyor baya kuyruğuna geldimde şu test sonucu ne olacak fikri itti işte beniAma düşününce öyle düşünsene bı gün iki gün icmiyorsun sonra ay canım çekti madem icecektin neden o gün eziyet ettin kendine böyle diye diye bitti gitti iki sene
Ama bak sonra çok güldüm sanki kramp girdi falan deme.Yol arkadaşımı izlemedim olmadı bakarım kuzum sağ ol