2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

5.gun çok erken canım ben burda çok okudum 7.gun bile negatif olup kanda pozitif gören.Ha Benim idrar testlerim hep doğruyu gösterdi ama herkeste böyle olmuyor lütfen kan testini bekle canım inan bana 5.gun çok çok erken.5.gun embriyosu kanda 12.gun 30-40 li değerlerde olup gebeliği sağlıklı devam eden var.Bak Benim 12.gun 900 küsürdü ama devam etmedi demem o ki zaten anca idrara geçiyordur daha Yeni
Saol canim benimde 3. Gün embryosu bilemedm en erken ne zaman kan versem

kızlar maalesef benimki olumsuz betahcg yükselmedi ve kanamam başladı yazamadım bir süre ama toplanmam zor oldu kusura bakmayın hepinizin güzel haberlerinin devamını diliyorum.
Kuzum benim ne desek boş ne söylesek anlamsız Allahım en güzel zamanda kucağını doldursun biliyorum şuan hangi kelime olursa olsun seni teselli etmez

Kız Kilya Kilya kaç gündür sende haber bekliyorum😁 Testin be kadar güzel çıkmış, çook ama çook sevindim😍 Allah sağlıkla kese görmeyi, kalp atışı duymayı, kucağına almayı nasip etsin arkadaşım🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kan testi yaptırdın mı?

Merhaba yine ben sizin grup çok sosyal birde size yazmak istedim benim dün opu islemim yapılmıştı 9 yumurta toplanmisti haberler çok kötü 9 yumurtadan 6 sına mikroenjeksiyon yapılmış bunun 4 u döllenmiş 2 si anomalili 2 si normal dollenmis o 2 sinin kalitesi nasıl diye sordum onlarda yarın sabah belli olur dediler yarın sabah transfere alcaz sizi hazırlıklı gelin dediler ya 3. Gün embriyosu ve 9 dan neden sadece 2 dokrorumla görüştüm 3.gun embriyosu iyidir dedi ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi benim gibi olan yaptıran var mı aranızda birde yarın ne yapmam gerekiyor yarından sonra neye dikkat etmem lazım benim yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım sakın üzülme, her işte vardır bir hayır. Eminim o yumurtalar tutunacak annesine, olumlu düşün🙏🏼

Kızlar sigara kullanıp tedaviden itibaren bırakan var mı? Veya bırakamayan. Ya ben gonal f e başladığım gün bıraktım ama stresten aşırı canım istiyor kaç gündür,tam elim gidiyo hayır diyorum ama engel olamıyorum zorlanıyorum. Bi tane kaçamak yapsam mı ki 🙄🙄🙄🙄
Ben gonal f opu arası bıraktım, opudan transfer adetine kadar komşuya paket alıp kendi paketimden otlandım 😂 transfer adetin den sonra Bi kaç tane kaçamak yaptım 🙈 transferden itibaren tamamen kestim.

Ben hep 1 yaşında küçük çocuğun elinde sigara görsem ne hissederim diye düşünüyorum. Sigara içsem aynı şeyi kendi çocuğuma kendi elimle yaşatmış olcam beni durduran bu kuzum... Yoksa hiç kolay değil keyfini sevdiğim...

kızlar maalesef benimki olumsuz betahcg yükselmedi ve kanamam başladı yazamadım bir süre ama toplanmam zor oldu kusura bakmayın hepinizin güzel haberlerinin devamını diliyorum.
Hemen toparlanmani ve takip eden denemende hayirlisi ile hamile kalmani ve sağlıklı dogum yapmani diliyoruz hepimiz. Bu döneminide en hızlı sekilde atlatirsin inşallah

Kızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasında:KK43: O yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum :işsiz:
Ben de hep yalnızdım kuzum
1 baklagil (nohut)
3 zeytinyağlı (dereotlu kabak, portakallı kereviz, taze fasulye)
2 de çorba yaptım (migrosta organik orvital tavuk var onunla tavuk çorbası, mantar çorbası)
Öyle gittim hastaneye, o kadar rahat ettim ki 1 hafta öğlen akşam muhteşemdi o zamandan beri her pazar yemek yapıyorum bütün hafta keyif yapıyorum 😂

Değişiyor kişiden kişiye benim 10. Gün 1000e yakın çıktı 7. Günde 400 falandı muhtemelen normal yani dert etme. Düşük çıkanların da sorun değil. Önemli olan 2 gün arayla %60 artması 🙏🏻 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallah
Canım ultrason muayenesine ne zaman gideceksin
Benim transfer 7 nisandı 30 nisana aldım randevu iyice oluşsun diye 😂
Pozitif çıkan arkadaslar kaçıncı gün gideceksniz ultrasona 🤔🙄

Merhaba yine ben sizin grup çok sosyal birde size yazmak istedim benim dün opu islemim yapılmıştı 9 yumurta toplanmisti haberler çok kötü 9 yumurtadan 6 sına mikroenjeksiyon yapılmış bunun 4 u döllenmiş 2 si anomalili 2 si normal dollenmis o 2 sinin kalitesi nasıl diye sordum onlarda yarın sabah belli olur dediler yarın sabah transfere alcaz sizi hazırlıklı gelin dediler ya 3. Gün embriyosu ve 9 dan neden sadece 2 dokrorumla görüştüm 3.gun embriyosu iyidir dedi ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi benim gibi olan yaptıran var mı aranızda birde yarın ne yapmam gerekiyor yarından sonra neye dikkat etmem lazım benim yardımcı olursanız çok sevinirim
Kuzum 1 embriyo bebek olacak 🙏🏻 yüreğini ferah tut, endişeye mahal verme lütfen. Güzel heyecanlar bunlar gölge düşürme 🥰

Kızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasında:KK43: O yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum :işsiz:
Ben hiçbirşey yapmadım. Sadece derin temizliğimi yaptım mutfak dolaplarının içini indirip yıkamaya kadar 😂 tüm çamaşırları yıkadım en son makineye deterjan koyup bıraktım anlatana kdar uyuz olmayayım diye 😂 2-3 gün benm kız kardeşim ve eşimin kız kardeşi geldi yemek yaptılar ama ben de kalktım yardm ettim gezindim yani ben pek yatmadım sonra zaten ful kalktım süpürdüm bile 🥳

Ben transfer olacağını bilmeden temizliği halletmistim eşimde transfer sonrasında izin aldı yanımda kaliyo o yemekleri falan hallediyor ama tutma şansını çok düşük gördüğüm için ayaklanır bütün herseyi yapasım var

Kuzum 1 embriyo bebek olacak 🙏🏻 yüreğini ferah tut, endişeye mahal verme lütfen. Güzel heyecanlar bunlar gölge düşürme 🥰
Heyecanı yaşayamıyorum ki ben 3 sanıyordum da doktorum 2.gun embriyosu olduğunu söyledi transfer öncesinde embriyolog hucre sayısını söylemedi bile sadece dediği çok güzel iki embriyo transfer ediyoruz ne bileyim ya bütün morallerim yerle bir oldu

Ben hiçbirşey yapmadım. Sadece derin temizliğimi yaptım mutfak dolaplarının içini indirip yıkamaya kadar 😂 tüm çamaşırları yıkadım en son makineye deterjan koyup bıraktım anlatana kdar uyuz olmayayım diye 😂 2-3 gün benm kız kardeşim ve eşimin kız kardeşi geldi yemek yaptılar ama ben de kalktım yardm ettim gezindim yani ben pek yatmadım sonra zaten ful kalktım süpürdüm bile 🥳
2 gun boyunca full yattın mı canım naptın acaba ilk günler de

ah sorma canım herşeyi ayarladım temizlik yemek üç çeşit yemek birde zeytinyağlı yaptım buzdolabından alıp ısıtmayı bile beceremedi🤦🏼‍♀️anlatana kadar kendim çıkardım ısıttım transferi günü yani çok sinirlendim bari makinaya koy dedim bi zahmet yani bu esler maalesef boyle

Burdan belkı fikir olur die yazmak ısteıdm bıraz ewel benım dr umun cankı yayını var dı mesela benık buradam duyduğum rahmıne cizik atma işlemini onaylamıyor yaptırmayın dıo yaptırmak isteyenlerde duysun dedı hatta
Yaptırmak ısteyenler belkı son bı kez arastırmaya devam edersınız dıe düşündüm

X