- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
Tamam canimlaboquick içeriğinde 20 hcg degerini hesaplayabilir yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canimlaboquick içeriğinde 20 hcg degerini hesaplayabilir yazıyor
Saol canim benimde 3. Gün embryosu bilemedm en erken ne zaman kan versem5.gun çok erken canım ben burda çok okudum 7.gun bile negatif olup kanda pozitif gören.Ha Benim idrar testlerim hep doğruyu gösterdi ama herkeste böyle olmuyor lütfen kan testini bekle canım inan bana 5.gun çok çok erken.5.gun embriyosu kanda 12.gun 30-40 li değerlerde olup gebeliği sağlıklı devam eden var.Bak Benim 12.gun 900 küsürdü ama devam etmedi demem o ki zaten anca idrara geçiyordur daha Yeni
Kuzum benim ne desek boş ne söylesek anlamsız Allahım en güzel zamanda kucağını doldursun biliyorum şuan hangi kelime olursa olsun seni teselli etmezkızlar maalesef benimki olumsuz betahcg yükselmedi ve kanamam başladı yazamadım bir süre ama toplanmam zor oldu kusura bakmayın hepinizin güzel haberlerinin devamını diliyorum.
Canım sakın üzülme, her işte vardır bir hayır. Eminim o yumurtalar tutunacak annesine, olumlu düşünMerhaba yine ben sizin grup çok sosyal birde size yazmak istedim benim dün opu islemim yapılmıştı 9 yumurta toplanmisti haberler çok kötü 9 yumurtadan 6 sına mikroenjeksiyon yapılmış bunun 4 u döllenmiş 2 si anomalili 2 si normal dollenmis o 2 sinin kalitesi nasıl diye sordum onlarda yarın sabah belli olur dediler yarın sabah transfere alcaz sizi hazırlıklı gelin dediler ya 3. Gün embriyosu ve 9 dan neden sadece 2 dokrorumla görüştüm 3.gun embriyosu iyidir dedi ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi benim gibi olan yaptıran var mı aranızda birde yarın ne yapmam gerekiyor yarından sonra neye dikkat etmem lazım benim yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben gonal f opu arası bıraktım, opudan transfer adetine kadar komşuya paket alıp kendi paketimden otlandım transfer adetin den sonra Bi kaç tane kaçamak yaptım transferden itibaren tamamen kestim.Kızlar sigara kullanıp tedaviden itibaren bırakan var mı? Veya bırakamayan. Ya ben gonal f e başladığım gün bıraktım ama stresten aşırı canım istiyor kaç gündür,tam elim gidiyo hayır diyorum ama engel olamıyorum zorlanıyorum. Bi tane kaçamak yapsam mı ki
Hemen toparlanmani ve takip eden denemende hayirlisi ile hamile kalmani ve sağlıklı dogum yapmani diliyoruz hepimiz. Bu döneminide en hızlı sekilde atlatirsin inşallahkızlar maalesef benimki olumsuz betahcg yükselmedi ve kanamam başladı yazamadım bir süre ama toplanmam zor oldu kusura bakmayın hepinizin güzel haberlerinin devamını diliyorum.
Ben de hep yalnızdım kuzumKızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasında O yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum
Canım ultrason muayenesine ne zaman gideceksinDeğişiyor kişiden kişiye benim 10. Gün 1000e yakın çıktı 7. Günde 400 falandı muhtemelen normal yani dert etme. Düşük çıkanların da sorun değil. Önemli olan 2 gün arayla %60 artması hayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallah
İnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederimCanım sakın üzülme, her işte vardır bir hayır. Eminim o yumurtalar tutunacak annesine, olumlu düşün
Benim doktorum çağırmadı, ben de kendi kendime sat a göre 5+3 e randevu aldım. Cumartesi günü baktırcam kese oluşacak mı merak ediyorumCanım ultrason muayenesine ne zaman gideceksin
Benim transfer 7 nisandı 30 nisana aldım randevu iyice oluşsun diye
Pozitif çıkan arkadaslar kaçıncı gün gideceksniz ultrasona
Kuzum 1 embriyo bebek olacak yüreğini ferah tut, endişeye mahal verme lütfen. Güzel heyecanlar bunlar gölge düşürmeMerhaba yine ben sizin grup çok sosyal birde size yazmak istedim benim dün opu islemim yapılmıştı 9 yumurta toplanmisti haberler çok kötü 9 yumurtadan 6 sına mikroenjeksiyon yapılmış bunun 4 u döllenmiş 2 si anomalili 2 si normal dollenmis o 2 sinin kalitesi nasıl diye sordum onlarda yarın sabah belli olur dediler yarın sabah transfere alcaz sizi hazırlıklı gelin dediler ya 3. Gün embriyosu ve 9 dan neden sadece 2 dokrorumla görüştüm 3.gun embriyosu iyidir dedi ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi benim gibi olan yaptıran var mı aranızda birde yarın ne yapmam gerekiyor yarından sonra neye dikkat etmem lazım benim yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben hiçbirşey yapmadım. Sadece derin temizliğimi yaptım mutfak dolaplarının içini indirip yıkamaya kadar tüm çamaşırları yıkadım en son makineye deterjan koyup bıraktım anlatana kdar uyuz olmayayım diye 2-3 gün benm kız kardeşim ve eşimin kız kardeşi geldi yemek yaptılar ama ben de kalktım yardm ettim gezindim yani ben pek yatmadım sonra zaten ful kalktım süpürdüm bileKızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasında O yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum
Ben transfer olacağını bilmeden temizliği halletmistim eşimde transfer sonrasında izin aldı yanımda kaliyo o yemekleri falan hallediyor ama tutma şansını çok düşük gördüğüm için ayaklanır bütün herseyi yapasım varKızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasında O yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum
canım benim önceki denemede kaset testte silik çıkmıştı değer 16 çıktı o kadar düşük değeri bile gösterdiKesin bilgimi kuzum
Ben de sat a göre 6+2 ye almışm randevu. Ben de aşırı merak ediyorum bakalım neler olcak. Cumartesi hayırlı haberlerini bekliyorum canmBenim doktorum çağırmadı, ben de kendi kendime sat a göre 5+3 e randevu aldım. Cumartesi günü baktırcam kese oluşacak mı merak ediyorum
Heyecanı yaşayamıyorum ki ben 3 sanıyordum da doktorum 2.gun embriyosu olduğunu söyledi transfer öncesinde embriyolog hucre sayısını söylemedi bile sadece dediği çok güzel iki embriyo transfer ediyoruz ne bileyim ya bütün morallerim yerle bir olduKuzum 1 embriyo bebek olacak yüreğini ferah tut, endişeye mahal verme lütfen. Güzel heyecanlar bunlar gölge düşürme
2 gun boyunca full yattın mı canım naptın acaba ilk günler deBen hiçbirşey yapmadım. Sadece derin temizliğimi yaptım mutfak dolaplarının içini indirip yıkamaya kadar tüm çamaşırları yıkadım en son makineye deterjan koyup bıraktım anlatana kdar uyuz olmayayım diye 2-3 gün benm kız kardeşim ve eşimin kız kardeşi geldi yemek yaptılar ama ben de kalktım yardm ettim gezindim yani ben pek yatmadım sonra zaten ful kalktım süpürdüm bile
ah sorma canım herşeyi ayarladım temizlik yemek üç çeşit yemek birde zeytinyağlı yaptım buzdolabından alıp ısıtmayı bile beceremedianlatana kadar kendim çıkardım ısıttım transferi günü yani çok sinirlendim bari makinaya koy dedim bi zahmet yani bu esler maalesef boyleKızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasında O yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum