2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Buna bende inaniyorum aslinda pozitif psikolojiye. Şuan bende 2 haftalik hamileymiş gibi hissediyorm (bana da gülmeyin) Yani umutsuzlukta var aslinda ama atiyorum o düşünceyi hemen. Bu sefer olacak diyorum. Eger olumlu olursa bu tedavim ise yaramis demektir🤲
Sen ne yaptn canım ne asamadasn aslinda haklisin bende kendimi buna hazirlamak istiyorum pzt transfer aysunay a laf söyluyorum stres yapma die ama bn ondan beter olucam heralde su surecte bi lutinus geri geliyoda kafam allak bullak oldu🤭

Herseyını bırebır dr una danıs canım bazıları gunde 1.2 tane ye izin verebiliyor cok tiryakı olan bırılerı ıcın zor hic olmasa daha ıyı tabıı ama dr un sana neyı uygun görürse onu uygula
Doktorumun hiç olumlu bakacağını sanmıyorum😬 ama bir tanenin de ne zararı olur ki diye düşünmüyodeğilim,neyse irademe sahip çıkmalıyım pazartesi pozitifi görürsem çok üzülürüm niye içtim diye. En azından bunu düşünerek aklımdan çıkarayım🙄
Kullanmadığım için o duyguyu bilemiyorum kuzum ama bütün kadın doğum doktorlarının on cümlesinden beşi sigaranın zararları. Arkadaşımı doktoru çok fena azarlamıştı. Ama o yoksunluk duygusunu bilmiyorum dediğim gibi başka sevdiğin bir şey varsa mümkünse ona yönelmeye çalış canım. Tek sigaradan bir şey olmaz ama içtikten sonra vicdan azabı çekeceğini de düşünüyorum. Sende aşırı gerginlik yapmıyorsa biraz sabr canım🍀
O kadar haklısın ki😬 diziye falan başlıyım ben en iyisi yoksa gidişatım kötü 🤷🏻‍♀️

Kızlar dün gece yatarken öksürdüm bir anda müthiş bir ağrı saplandı kasıklarıma. Sabaha kadar da geçmedi. Öksürük tek başına bir şey yapmaz ama işte kendimi tuhaf hissediyorum. Göğüslerim filan küçüldü iyice. Yarın normalde vermem gerekiyordu kan ama tatil diye sanırım doktor cumartesi dedi. O an hiç düşünemedim sormadım. Tekrar testlerime baktım e2 ve progesteron düşük çok. Doktor ondan mı sevinme dedi acaba 🙄 üstelik endişeli konuşuyordum. Bir de bütün testleri yenilememi istedi normalde sadece betahcg isterdi ikincide. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacak olana faydası yok nihayetinde. Merak içinde cumartesiyi bekliyorum...

Kızlar dün gece yatarken öksürdüm bir anda müthiş bir ağrı saplandı kasıklarıma. Sabaha kadar da geçmedi. Öksürük tek başına bir şey yapmaz ama işte kendimi tuhaf hissediyorum. Göğüslerim filan küçüldü iyice. Yarın normalde vermem gerekiyordu kan ama tatil diye sanırım doktor cumartesi dedi. O an hiç düşünemedim sormadım. Tekrar testlerime baktım e2 ve progesteron düşük çok. Doktor ondan mı sevinme dedi acaba 🙄 üstelik endişeli konuşuyordum. Bir de bütün testleri yenilememi istedi normalde sadece betahcg isterdi ikincide. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacak olana faydası yok nihayetinde. Merak içinde cumartesiyi bekliyorum...
Kuzum öksürükle bişey olmaz Allah'ın kzniyle öyle düşünme hormonlarida bebek kullandığı için tutunmasina kullanıldığı için az çıkıyor bence

Hk

Cok iyi be beta degerin var bence bunlarla hic kafani yorma hersey olacagina variyor zaten tedbiri elden birakmamk icin öyle demistir belki de

Kuzum öksürükle bişey olmaz Allah'ın kzniyle öyle düşünme hormonlarida bebek kullandığı için tutunmasina kullanıldığı için az çıkıyor bence
Aynen öksürükle olmaz da ne bileyim. Öyle bebeğin kullanması oluyor mu ki ilk defa duydum. Hayırlısı bakalım o kadar gün bekledik iki gün daha sabredelim 🤲🏻 İnşallah güzel olur 🍀

Hk

Cok iyi be beta degerin var bence bunlarla hic kafani yorma hersey olacagina variyor zaten tedbiri elden birakmamk icin öyle demistir belki de
İnşallah canım ne bileyim çok konuşan yorum yapan biri olmadığı içinde doktorum endişe ettim bir an. Haklısın her şey olacağına varıyor yapacağım bir şey yok beklemekten başka hayırlı olsun inşallah 🤲🏻

Sen ne yaptn canım ne asamadasn aslinda haklisin bende kendimi buna hazirlamak istiyorum pzt transfer aysunay a laf söyluyorum stres yapma die ama bn ondan beter olucam heralde su surecte bi lutinus geri geliyoda kafam allak bullak oldu🤭
Canım stres yapma herşey tıkır tıkır gidiyor gibi düşün lütfen çok az kaldı dimi seninde 26 Nisandı sanırım.
Ben cumartesi kontrole gidicem başka bi gelişme yok bende.. 30 unu bekliyorum. :)

Canım, benim de göğüsler küçüldü, hiç sıkma canını. 😉
Doktorun temkinli yaklaşmak istemiş bence o testleri isteyerek. ☺️
Öksürükle bir şey olmayacağını biliyoruz zaten ve ağrı saplanmasının yarısı psikolojik. 🙈 Kendimden biliyorum. ☺️ Dün çöpü çıkardım, akmasın diye bi poşete daha koyayım dedim. Çok da ağır değildi aslında. Kaldırınca bana da aynı öyle bi ağrı geldi.
Sonra alt raflara eğilmemeye çalışıyorum normalde, kuruyemiş kaplarını bulayım diye biraz uzun soluklu eğildim. Yine bir ağrı geldi.
Biraz uzanınca geçti tamamen. ☺️

Canım, benim de göğüsler küçüldü, hiç sıkma canını. 😉
Doktorun temkinli yaklaşmak istemiş bence o testleri isteyerek. ☺️
Öksürükle bir şey olmayacağını biliyoruz zaten ve ağrı saplanmasının yarısı psikolojik. 🙈 Kendimden biliyorum. ☺️ Dün çöpü çıkardım, akmasın diye bi poşete daha koyayım dedim. Çok da ağır değildi aslında. Kaldırınca bana da aynı öyle bi ağrı geldi.
Sonra alt raflara eğilmemeye çalışıyorum normalde, kuruyemiş kaplarını bulayım diye biraz uzun soluklu eğildim. Yine bir ağrı geldi.
Biraz uzanınca geçti tamamen. ☺️
Ah canım inşallah sorun yoktur. Sağlıklı değilse devam etmeyecek biliyorum öksürük filan değil. İşte yine de ne bileyim 🙄 Rabbim hayırlara güzel haberlere çıkarsın herkesi 🤲🏻

Kızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasında:KK43: O yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum :işsiz:

X