- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Değer yükselmişse yapacağın şey 2 gün sonra tekrar kan vermek. Az yükseldi olayına girme bence artık.2 saate demislerdi..ama baya oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değer yükselmişse yapacağın şey 2 gün sonra tekrar kan vermek. Az yükseldi olayına girme bence artık.2 saate demislerdi..ama baya oldu
Hesaplarıma göre yarım saat ıcınde cıkması lazımmm2 saate demislerdi..ama baya oldu
Hastane yarin test istiyordunyarin gidecektim aslında ama böyle olunca dayanamadım..yarin gene bakicaz artikDeğer yükselmişse yapacağın şey 2 gün sonra tekrar kan vermek. Az yükseldi olayına girme bence artık.
Hesaplarıma göre yarım saat ıcınde cıkması lazımmm
Senn bu hayatn hep stres canim yaa
Valla dun basladim hic gelmedi 2 kez vermistim bugun sabah verdim aksama dogru geldi simdi de surekli islaklik hali yavas yavas akiyorhemsireye sordum verdiktten sonra gelmediyse sorun degil dediBende de jel gibi geliyordu ve tek kullanıyordum ben hemen hemen hepsi gidiyordu. Aklına kötü getirme ya bende bi tık ileri koy birdahakine
cok heyecanli bir hayatım var görüyorsunSenn bu hayatn hep stres canim yaa
Valla.bende kendimi stresli bilirdimcok heyecanli bir hayatım var görüyorsun
Bacim nasil stresli olmayayım..borsa gibi bi inip bi cikiyor degerim kalp krizi geçirmedim gene iyiyim benceValla.bende kendimi stresli bilirdim
Çıkmadı mı daha yahucok heyecanli bir hayatım var görüyorsun
Ya o kadar merak ettim ki benim sarjim bitti hemen esimden aldim girdim hadi dualarim seninle canim benimHastane yarin test istiyordunyarin gidecektim aslında ama böyle olunca dayanamadım..yarin gene bakicaz artik
Hakkinda hayirlisi olsun canim20 ye düşmüş kizlar
..Idrar testi yanıltıcı demek ki...heyecan yaptirdi bize aksam aksam Neyse değişen birsey yok yani
Üzme kendini canım, Rabbim inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür20 ye düşmüş kizlar
..Idrar testi yanıltıcı demek ki...heyecan yaptirdi bize aksam aksam Neyse değişen birsey yok yani
20 ye düşmüş kizlar
20 ye düşmüş kizlar