- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Öyle valla amin gece nobetinddn alisigiz ama eve gelince uyurduk o gidince tamamen uykusuz kaldik ben aksam 5 e kadar yatardm valla nobet sonrasiBen de uyudum az iyi geldi valla gece uykusuzluğuna da alışığız nöbetlerden aslında ama işte zorlanıyoruz. Napalım Allah güç versin hepimize
Hafif meyilli konabilir aslinda ama puset daha iyi sanki yinede simdilik reflu yataklarini biraktiniz miKızlar bişey sorucam bebek arabasına pusetsiz koyabilir miyiz şuan bebişleri
Zaman zaman oluyor korkma kuzum sonra düzeliyor yapmada zorlanıyor ağlıyor ama yapacak da bir şey yokGunde 2 kez katiyorum aslinda 1 cay kasigi kadar mama degistigimizden beri hic olmamisti boyle kati cok moralim bozuldu
Konulur canımKızlar bişey sorucam bebek arabasına pusetsiz koyabilir miyiz şuan bebişleri
Kayıp geliyorlardı ben ilk ay koydum sadece reflü yatağına kuzum sonrasında ayakta sallama alt değiştirme burun tıkalı ise filan o zamanlar da kullandımHafif meyilli konabilir aslinda ama puset daha iyi sanki yinede simdilik reflu yataklarini biraktiniz mi
Şakaaa kız 5 neÖyle valla amin gece nobetinddn alisigiz ama eve gelince uyurduk o gidince tamamen uykusuz kaldik ben aksam 5 e kadar yatardm valla nobet sonrasi
Ayy ben cok uyurdum vallaŞakaaa kız 5 neArada ben de yapardım öyle gerçi. Ama ertesi gün gündüzsem erken kalkardım çünkü nöbet sonrası gündüze gitmek ölüm
Bizimki hala yatiyor artik yarisina kadar yatiyor ama duz birakirsam kusar diye korkuyorm bilemedmKayıp geliyorlardı ben ilk ay koydum sadece reflü yatağına kuzum sonrasında ayakta sallama alt değiştirme burun tıkalı ise filan o zamanlar da kullandım
Simdi normal yapti cok uzulmusym valla sanirim dun ilk kez parka cikarttk orda usuttu bnce o yuzden olduZaman zaman oluyor korkma kuzum sonra düzeliyor yapmada zorlanıyor ağlıyor ama yapacak da bir şey yok
Bende yığılıyor beli rahatsız olur diye bırakmıştım kuzum Allah esirgesin inşallah kusma olayı beni de tedirgin ediyor elbetteBizimki hala yatiyor artik yarisina kadar yatiyor ama duz birakirsam kusar diye korkuyorm bilemedm
Puset iyi olmaya iyi de sabit durmasa onu sevmiyolar yaa gezmeye giderken iyi tabi araba puset de.Hafif meyilli konabilir aslinda ama puset daha iyi sanki yinede simdilik reflu yataklarini biraktiniz mi
Deniycem ozamnKonulur canım
Gece uykuları artıp gündüz uykuları azalacakmış artık bakalım neler olacakAyy ben cok uyurdum vallao yuzden uykusuzluk zorluyor azcik
Aman gece uyusunlar da gubduze bizim de enerjimiz olir hic degilse sabahtan beri 10 dk uyuyp kalkiyor deli oldm vallaGece uykuları artıp gündüz uykuları azalacakmış artık bakalım neler olacak
Demekki tam dalmuyor kuzum. Benimki de 1 kez uyudular 1 saat yoktur odayı topladım kahvaltı yapim demiştim çayım yumurtam yarım kaldı. Uyandılar mideleri alarmlı malum saate Bi baktım vakitleri gelmiş. Sonra tekrar giriştim hallettim oyalandık sonra uyuttum tam mutfağa geri geldim toparlamaya oğlan viik. Kucağıma aldım uyuttum tekrar bakalım ne kadar gidecekAman gece uyusunlar da gubduze bizim de enerjimiz olir hic degilse sabahtan beri 10 dk uyuyp kalkiyor deli oldm valla
Evet cnm dikkat etmek lazım..ben yeni atlattığım için bu ara geziyorum birazÇok sağol canım. Bende ayakta kaldığım ve bebegime baktığım için şükrettim. Kimseye gitmeyin şu ara misafirde kabul etmeyin .
Evet bi türlü dalamıyor eli kolu durmuyor uyumadan nasil buyuyecekler anlamadm araba kanz s go travel bizim arabanin kolu iki yönlü degil bizim ama pusette digeride iki tarafada takiliyor kol sabit sadece oda isimi görüyor ayni sey zaten yani sanada baksa iyi olurdu aslnda ama dedigin gibi disariyi izler buyuyuncede bebeklern hali tavri ne olacak bilemiyoruz ki hic neyi seveceklerDemekki tam dalmuyor kuzum. Benimki de 1 kez uyudular 1 saat yoktur odayı topladım kahvaltı yapim demiştim çayım yumurtam yarım kaldı. Uyandılar mideleri alarmlı malum saate Bi baktım vakitleri gelmiş. Sonra tekrar giriştim hallettim oyalandık sonra uyuttum tam mutfağa geri geldim toparlamaya oğlan viik. Kucağıma aldım uyuttum tekrar bakalım ne kadar gidecek
Ya bebek araban nasıldı senin. Benim arabam travel değildi puset takılıyordu ayrıyeten. Ama pusetsiz normal sürüşte dışarıya bakıyor bana bakmıyor yüzü. Çift taraflı değil yani. Ozamn şöyle düşündük o zamanları zaten dışarıyı izlemek istiycek bana dönük olmasın nolcak çok önemli değil falan Ama şimdi sanki pişman olucam gibi. Puseti kaçıncı aya kadar kullan az mesela hadi 6 olsun. 6.aydan sonra yüzü dışa dönük olcak. Hata mı ettim ben yaa
Aa seninki de öyle. Pusetle bana bakıyor evet işte de puset yokken dışarı. Aynen valla günden güne bile huy değiştiriyor bunlar benceEvet bi türlü dalamıyor eli kolu durmuyor uyumadan nasil buyuyecekler anlamadm araba kanz s go travel bizim arabanin kolu iki yönlü degil bizim ama pusette digeride iki tarafada takiliyor kol sabit sadece oda isimi görüyor ayni sey zaten yani sanada baksa iyi olurdu aslnda ama dedigin gibi disariyi izler buyuyuncede bebeklern hali tavri ne olacak bilemiyoruz ki hic neyi sevecekler
Aynen alirken anlatmislardi ama iki tarafli takilinca sorun etmedm ha kol iki yonlü ha ben puseti kendim degistireyim ayni sey arada ciddi fiyat farki vardi yoksaAa seninki de öyle. Pusetle bana bakıyor evet işte de puset yokken dışarı. Aynen valla günden güne bile huy değiştiriyor bunlar bence