Ya kızlarn dedigi gibi sıcak uygulama yap sağ hatta sıcsk dusa gir sonra sag sonrads buz koy agrisini alsn iki üv sagmaya duzelir mastitten cok cektm malumAy kızlar tek gögsüm şiş gibi acıo biraz koltuk altıma doğrusıcak su yaptım emdi uyuduk şimdi gene doldu herhalde sızlıo napıyım bilemedim şişlik falan yok
Bilmiyorm valla iade yapmadm hicNeyse bakalım halletcez inşallah. Birine sen al birine ben dedim benimkine sanki ne farketcekse
Babybjörn muadili bişe buldum da ben hepsi buradada 700 lira.
Orada da iade varmıydı koşulsuz
Zaten 6 ay sonrası gereksiz kalıyor banada arkadas getırmıstı bende almadımMaşalllah. Aminn kuzum benim. Yaa benim ana kucağı yok hâlâ karar veremedim
O olsa rahat ederim heralde de. Kucakta az zor oluyo
Kız 2 yaşına kadar gider o ne 6 ayıZaten 6 ay sonrası gereksiz kalıyor banada arkadas getırmıstı bende almadım
Zaten alamazdım da bu kadar pahalılıga
Buyüdü gıttı kızz bısey olmaz 2 aybsınra yerde yuvarkanırlar
6 aya kadar dıyorlar ya kuzuKız 2 yaşına kadar gider o ne 6 ayı
Bi instamom var 8aylık bebesi paso onun üstünde
Diger beslenmesi geldi artk uyuyana kadarNbr kızlar biz hala uykuya dalamadik
Bk gibi Bi gece adam yatağın ucunda ben oturarak uyuyoz çocuklar da yatakta biri Bi tarafta biri bi tarafta. Bütün gün uyumadı lar diye saatlerce ellemedim. Ama geceye puanım - 400Nbr kızlar biz hala uykuya dalamadik
Aynen öyleDiger beslenmesi geldi artk uyuyana kadar
Bizim kide gündüz uyumadi bizde baba da işte tek başına salla dur puan versem benimde eksiler deBk gibi Bi gece adam yatağın ucunda ben oturarak uyuyoz çocuklar da yatakta biri Bi tarafta biri bi tarafta. Bütün gün uyumadı lar diye saatlerce ellemedim. Ama geceye puanım - 400
Valla bunun gibi geceler ve günler çok yaşamışımdır ama toleransım düşük bu ara çok fazla. Sabrım sıfır. Nedn böyle olduğuma anlam da veremiyorumBizim kide gündüz uyumadi bizde baba da işte tek başına salla dur puan versem benimde eksiler de
Beden yorgun o yuzden dinlenme dur durak olmadan hergun devam tabiki vucud da artık bir yerde böyle gösteriyor tepkilerini tahammülsüzlük sabırsızlık hepsi oluyor..Valla bunun gibi geceler ve günler çok yaşamışımdır ama toleransım düşük bu ara çok fazla. Sabrım sıfır. Nedn böyle olduğuma anlam da veremiyorum
Canim uykusuzluga bi sekilde alisiktik ama üstüne cocuk bakma evle ilgilenme de geldi ve dinlenemiyoruz ben tek cocukla inan boyleysem senin de oyle olman cok normal uykusuzluk yorgunluk insann sinir katsayisini dusuruyor gercekten sabah 2 saat uyudu bende uyudum ve kendime geldm resmen 2 saatlik uyku bile yetiyorValla bunun gibi geceler ve günler çok yaşamışımdır ama toleransım düşük bu ara çok fazla. Sabrım sıfır. Nedn böyle olduğuma anlam da veremiyorum
Mamasına zeutınyagı kat dedı dun dr bana kıloda aldırıyormusKızlar ya bebegim mamasini icerken bi agladi hep ıkınarak yapar zaten baktm ki kati azicik cikarmis rengi ne sari ne yesil arada kalmis kabizda degildi neden boyle oldu aceba
Gunde 2 kez katiyorum aslinda 1 cay kasigi kadar mama degistigimizden beri hic olmamisti boyle kati cok moralim bozulduMamasına zeutınyagı kat dedı dun dr bana kıloda aldırıyormus
Ben burayya yazdımmı onu bıle hatırlamıyorum benım kız 1 haftada 150 gr alnıs
Ben de uyudum az iyi geldi valla gece uykusuzluğuna da alışığız nöbetlerden aslında ama işte zorlanıyoruz. Napalım Allah güç versin hepimizeCanim uykusuzluga bi sekilde alisiktik ama üstüne cocuk bakma evle ilgilenme de geldi ve dinlenemiyoruz ben tek cocukla inan boyleysem senin de oyle olman cok normal uykusuzluk yorgunluk insann sinir katsayisini dusuruyor gercekten sabah 2 saat uyudu bende uyudum ve kendime geldm resmen 2 saatlik uyku bile yetiyor