- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Haber veririm canım günü geldiğinde pazartesi covid testi için gideceğim. Prolutex iğne olacakmışım o gün. Saatini de verirler o gün.Olacak inşallah kuzum saat kaçta bize hatırlatta dua edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber veririm canım günü geldiğinde pazartesi covid testi için gideceğim. Prolutex iğne olacakmışım o gün. Saatini de verirler o gün.Olacak inşallah kuzum saat kaçta bize hatırlatta dua edelim
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımKizlar alintilayqmiyorum yazdıklarınızı yürüyorum bir yandan sonuc geldi mi diye telefona bakmaktan deliricem...ya hcg artmasa cizgi koyulasir mi deyin hele deliricemm ben sonunda
İnşallah canımCanım tedavin sağlıcakla ilerlesin inşallah
Rahim kalınlığı şuan 7.5 Dr iyi dedi. Çarşambaya kadar biraz daha yükselir herhalde. Tahlil istedi bugün
Estraidol : 361.9
LH : 14.02
Progestron : 0.629
Testlerden anlayan var mı?
Bende hastanenin sitesinden baktım sonuç kartıyla. Kan verdim çıktım. Hemşire sonuçlarınız çıktı iyi dedi sadeceBen bu tahlillerin hiçbirini görmedim.
Her gidişte kan aldılar, sonuç doktora gidiyordu.
Insallah canim yacanım sakin ol öncelikle moralini bozmak gibi olmasın ama vücudunda halen bhcg vardır idrarın yoğunluğuna göre testte çıkmış olabilir sonuçta bir anda sıfırlanmıyor sende bilirsin herşeye hazırlıklı olmak lazım tabi umududa kaybetmemek lazım Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarım seninle
Insallqh canimm eve geldim bekliyorumHayırlı haberlerle gel inşallah canım
Canım benim doktorda direkt sonuçlara bakarak iyi dedi. Mesela progesteron sonucumu hiç bilmiyorum. Direkt doktorun sayfasına düşmüş. O yüzden doktor ne derse o şekilde ilerle, kafaya birşey takma. Zaten anormal birşey var ise ona göre ilaç verecektirRahim kalınlığı şuan 7.5 Dr iyi dedi. Çarşambaya kadar biraz daha yükselir herhalde. Tahlil istedi bugün
Canım benim doktorda direkt sonuçlara bakarak iyi dedi. Mesela progesteron sonucumu hiç bilmiyorum. Direkt doktorun sayfasına düşmüş. O yüzden doktor ne derse o şekilde ilerle, kafaya birşey takma. Zaten doktor ona göre ilaç verecektirRahim kalınlığı şuan 7.5 Dr iyi dedi. Çarşambaya kadar biraz daha yükselir herhalde. Tahlil istedi bugün
Sıkıntı yok demiş Gözümüz kapalı güveniyoruz yapacak bir şey yok.Canım benim doktorda direkt sonuçlara bakarak iyi dedi. Mesela progesteron sonucumu hiç bilmiyorum. Direkt doktorun sayfasına düşmüş. O yüzden doktor ne derse o şekilde ilerle, kafaya birşey takma. Zaten anormal birşey var ise ona göre ilaç verecektir
Aynen için rahat olsun benceSıkıntı yok demiş Gözümüz kapalı güveniyoruz yapacak bir şey yok.
Yarın itibari ile progestana başlayacağım.
Tabiki sevinmelisin. Bugün yine nette değerleri 11 ve 12 Ci günlerde 40 larda olup hamile kalan insanlarin yorumlarını okudum. Sana söyleyecektim ama kendini tamamen negatife hazırladığın için soylemedim. Pozitif düşün inşallah pozitif olacakNe olur bir sey söyleyin deger yükseldi ise sevinmeli miyim...Salak oldum ben
Kıızzz sorarıızzz benım dr aa herseyıı merakk etmee yeter ki guzel sonucc cıksınnnNe olur bir sey söyleyin deger yükseldi ise sevinmeli miyim...Salak oldum ben
bu adetin kaçıncı günü değerlerin benim 12.gün lh 3.72 idi bunada iyi dedi dr neye göre iyi acabaRahim kalınlığı şuan 7.5 Dr iyi dedi. Çarşambaya kadar biraz daha yükselir herhalde. Tahlil istedi bugün
Benim de 12 canım valla neye göre iyi diyorlar anlamıyorum maalesefbu adetin kaçıncı günü değerlerin benim 12.gün lh 3.72 idi bunada iyi dedi dr neye göre iyi acaba
Galiba öyle ben biraz korkuyorm itmiyormCanım ben de kullanıyorum.hiç o şekilde geri gelmedi.sadece ara ara akıntı gibi geliyor.cubugu az itiyorsundur.
Nezaman belli olacak sonuc canimNe olur bir sey söyleyin deger yükseldi ise sevinmeli miyim...Salak oldum ben
2 saate demislerdi..ama baya olduNezaman belli olacak sonuc canim