2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Rahim kalınlığı şuan 7.5 Dr iyi dedi. Çarşambaya kadar biraz daha yükselir herhalde. Tahlil istedi bugün
Estraidol : 361.9
LH : 14.02
Progestron : 0.629
Testlerden anlayan var mı?

Ben bu tahlillerin hiçbirini görmedim. 🙈
Her gidişte kan aldılar, sonuç doktora gidiyordu.
Rahim kalınlığı şuan 7.5 Dr iyi dedi. Çarşambaya kadar biraz daha yükselir herhalde. Tahlil istedi bugün

canım sakin ol öncelikle moralini bozmak gibi olmasın ama vücudunda halen bhcg vardır idrarın yoğunluğuna göre testte çıkmış olabilir sonuçta bir anda sıfırlanmıyor sende bilirsin herşeye hazırlıklı olmak lazım tabi umududa kaybetmemek lazım Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarım seninle🤲
Insallah canim ya

Canım benim doktorda direkt sonuçlara bakarak iyi dedi. Mesela progesteron sonucumu hiç bilmiyorum. Direkt doktorun sayfasına düşmüş. O yüzden doktor ne derse o şekilde ilerle, kafaya birşey takma. Zaten anormal birşey var ise ona göre ilaç verecektir

Canım benim doktorda direkt sonuçlara bakarak iyi dedi. Mesela progesteron sonucumu hiç bilmiyorum. Direkt doktorun sayfasına düşmüş. O yüzden doktor ne derse o şekilde ilerle, kafaya birşey takma. Zaten doktor ona göre ilaç verecektir

Canım benim doktorda direkt sonuçlara bakarak iyi dedi. Mesela progesteron sonucumu hiç bilmiyorum. Direkt doktorun sayfasına düşmüş. O yüzden doktor ne derse o şekilde ilerle, kafaya birşey takma. Zaten anormal birşey var ise ona göre ilaç verecektir
Sıkıntı yok demiş 🙏Gözümüz kapalı güveniyoruz yapacak bir şey yok.
Yarın itibari ile progestana başlayacağım.

Ne olur bir sey söyleyin deger yükseldi ise sevinmeli miyim...Salak oldum ben :KK61: :KK61:
Tabiki sevinmelisin. Bugün yine nette değerleri 11 ve 12 Ci günlerde 40 larda olup hamile kalan insanlarin yorumlarını okudum. Sana söyleyecektim ama kendini tamamen negatife hazırladığın için soylemedim. Pozitif düşün inşallah pozitif olacak 🙏

bu adetin kaçıncı günü değerlerin benim 12.gün lh 3.72 idi bunada iyi dedi dr neye göre iyi acaba 🤔

X