- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Yüksek ihtimal uykusuzluğun vermiş olduğu huzursuzluk oldu kuzum onda. Bir kısırdöngü gibi gidiyor çünkü bu uykusu var kendimi uykuya vermiyo gözleri kan çanağı tam dalıyo kucağımda zınk diye gözler yine açık. Ih ıhh ıhh sürekli böyle kendşnş su gibi terletiyo sıkmaktan. Bunlarda benim yaşadıklarım. Bu huzursuzluğu tetikleyen illaki altta bir sebep var ben gaza verdim bunu. Bi uykusuzluk da birbirini hep tetikledi. Doktora dediğimde by by night diye bişe va rya bunu deneyebilirsin dedi. Ama ben uygun bulmadım. Geçmezse sen yine kanı ver seninki çok feryat figan geçiyo belli ki.Kızlar bir haftadır bebelerden biri ile ilgili baya sıkıntıdayız. Etini koparırcasına ağlıyor uykuya dalamıyor dalarsa yarım saatte açıyor çığlıklarla gözleri. Bir yeri ağrıyor diye endişe ettik rutin muayene vardı gittik güzel geçti idrar istemişti verdik şükür temiz geldi. Dün gece yine doktora götürdüm amansız ağlıyor çünkü iki gündür ağrı kesici de veriyorum ama yok. Kulağını yokluyorum ateşine bakıyorum normal. Gazı her zamanki gibi kaka normal. Ama bebek huzursuz çığırtkan. Hatta doktor gece muayene ederken de bir anda çığlığı bastı doktor bile korktu bir şey yaptı da canı acıdı zannetti elini çekti hemen. Kucağına aldı salladı sakinleşti. Ağrısı olsa sakinleşmez hiç sürekli ağlar dedi. Kan tahlili bakalım diyeceğim ama delmek istemiyorum kan germek için sebep göremiyorum ama huzursuz belli dedi. Uyuyamama huzursuzluğu onun ki anlıyorum ben az çok huyunu. Ama hiç bu kadar uzun süre devam etmemişti. Çaresizim. Yine de acaba bir yeri mi ağrıyor diyorum her bağırdığında. Bir ton gözyaşı döküyor öyle kuru ağlama mızlama da değil. Atak filan diyorlar ama doktor bilmiyor mu gittiğim iki doktor da atak filan demedi. Gece ki doktor yarında devama ederse bir kan bakalım dedi. Önce yediğimi içtiğimi sorguladı baharatlı mı yiyorsun filan bitki çayımı içiyorsun diye ama yok yani hem bir haftadır böyle. Ha geçti geçecek gözleri uykusuzluktan ağlamaktan şişti resmen bugün sürekli sallıyorum gözünü açmıyor uyuyor mu bilemiyorum çünkü durunca hemen başlıyor. Bugün bu şekilde dinlendirmeye çalışacağım bakalım belki toplar kendini. Doktoru da geçmedi diye aramadım kan ver diyecek zaten biliyorum.
Bitki çayına da anlam veremedim açıkçası ben hep içiyorum anne çayı karışık olandan, ne demek istedi acaba. Ama acılıya dikkat et o direk geçiyor.
Bir de hâlâ banyoda Huzursuzlar mı. Yıkamak iyi gelebilir su sakinleştirir bir süre sonra diye düşünüyorum