2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlaaaarrr selamlar cuma günü 14.00da 2 tane 5. Gün embriyosu transfer olcam Allahın izniyle ilk denemem çok heyecanlıyım bilgilerinize ve dualarınıza talibim
Canım önümüzdeki cuma sanırım. Benimde çarşamba nasipse çok heyecanlıyım. İnşallah güzel geçer hepimizin benim ilk değil ama geçen sefer anestezi altında oldum bilmiyorum ve korkuyorum

Merhabalar benimde hormonların etkisiyle tedaviyle beraber polip gördü daha sonra kayboldu canım yumurta toplarken drum alıcam dedi fakat sonradan gözükmedi alınmadı senin ne zaman fark edildi polip canım
Yumurta gelisirken bakalim yumurtalarim iki gun ince toplandi yarn doktor kontrolum var kaybolsa bile tekrar cikma ihtimali var mi acaba

Transfer olacak tarihleri kesinlesen arkadaslar cok tebrikler simdiden bol dua gonderiyoruz size.

Peki reglin kacici günü baslaniyor ve ortalama kac gun ilac kullanilip transfer tarihi netlesiyor acaba.

PRP NEDİR CANIM.
yumurtalık rezervi az olan yada azalan hastalara yapılan bir işlem canım
kendi kanını alıp işlemden geçirip yumurtalıklarına enjekte ediyorlar
uyuyan yumurtaları uyandırdığı söyleniyor
bazılarında işe yaramıyor bazılarında yarıyor
sanırım bende yaptıracağım

hımm ama o artı maliyetli birşeydir. Ben de rahim ağzını genişletecek dokorum. O ara çizikte attırayım diyorum. PRP yi yeni duydum. Ama benim yumurtalarım iyi durumdaymış.

ilkini bi deniyim ondan sonra karar vericem :) opu bende burdan ogrendim canim yumurta toplama islemine deniyomus

hımm ama o artı maliyetli birşeydir. Ben de rahim ağzını genişletecek dokorum. O ara çizikte attırayım diyorum. PRP yi yeni duydum. Ama benim yumurtalarım iyi durumdaymış.
yumurtaların iyiyse hiç gerek yok canım
biraz maliyetli ama benim biraz zayıf o yüzden yaptırmak istiyorum

ilkini bi deniyim ondan sonra karar vericem :) opu bende burdan ogrendim canim yumurta toplama islemine deniyomus
Kızlar ilk gunler zor olsada sonra çıtır çerez oluyor igne yapmak inanin. Baslarda esime yaptırdım sonra kendim denedim daha kolay oldu. Elinizle gobegi sikip ignenin ucu girince gerisi geliyor. Bu sebepten stres olmayin derim...

yumurtaların iyiyse hiç gerek yok canım
biraz maliyetli ama benim biraz zayıf o yüzden yaptırmak istiyorum
öyleyse yaptır tabiki kuzum. Sağlam bir şekilde ilerlemek en iyisi. Benim doktorum da histerekopiyi önce yapmaktan yana nedense. Yani opu sırasında da yapılabilir ama ben öncesinde tavsiye ederim dedi.

Merhaba bende opu olucam bu hafta kismetse

öyleyse yaptır tabiki kuzum. Sağlam bir şekilde ilerlemek en iyisi. Benim doktorum da histerekopiyi önce yapmaktan yana nedense. Yani opu sırasında da yapılabilir ama ben öncesinde tavsiye ederim dedi.
bende hep bunu sorguluyorum
bana da polip gördüğü için yapmak istedi
aynı zamanda rahim kalınlaşması varmış
polip yapıyordur dedi
aslında transfer aşamasından önce yapılıyor genelde
sanırım temiz başlamak istedi
sana histeroskopiyi neden yapacak ?

Transfer olacak tarihleri kesinlesen arkadaslar cok tebrikler simdiden bol dua gonderiyoruz size.

Peki reglin kacici günü baslaniyor ve ortalama kac gun ilac kullanilip transfer tarihi netlesiyor acaba.
Teşekkür ederim canım Ben hiç ilaç kullanmadım muayenelere gittim ona göre belli oldu 18. Günde transfer olacak nasipse.

Polip varsa kesinlikle yaptırmalsın canım. Bence öncesinde yaptır hatta sende rahim az dinlensin. Opu sırasında da yapılır tranfer öncesi yani ama işte o zaman yumrta dondurma işlemi yapmak zorunda kalacaklar o zamnda artı maliyet doğar benim bildiğim. Bence benim doktorumda bu yüzden öncesinde yapalım dedi. Bugün ameliyat günü için konuşmaya gideceğim bunu soracağım kendisine. Taze trasfer ile dondurulmuş tranferlerde maliyat farklı oluyor.

Bizim sebepsiz infertilite olarak görünüyor bir sorunumuz yok. 3 dr gititm üçüde senin çocuğun olru dedi ama olmadı. Bu son gititğim doktorum artık tüp beek için kesin karar verdiğimizde gittik. Rahim ağzındaki ufak yapışıklıkların açıması lazım dedi. Onu açacak. ÖYle gerekirse tedaviye başlayacak. Yani doğal yolla kalmış olsaydın gerek görmeyiz dedi. ama tüp bebek gibi maliyetli bir işleme başlayacaksak rahmin temiz olmasını isteriz dedi. Öyle yani bu yüzden yaptıracağız. Geçirilmiş sezeryan kürtaj vs. Bunlar o bölgeyi daraltmış. Yani bilmiyorum tabi sperm geçişi de var. Belki yavaşlatıyordur dedik o durum aşılama denedik yine olmadı. Bu yüzden artık tüpe geçelim dedk. Bundan önceki görüştüğümüz doktorlar gebe kalmanıza engel değil histereskopiyi de gerek yok demişlerdi ama bu doktor gereiyor dedi.

haklısın canım hiç o yönden düşünmemiştim ben
hoca taze transfer yapacaksa eğer doğru söylüyorsun ekstra dondurmak gerekiyor
en doğrusu tertemiz başlamak
senin için de en doğrusu histeroskopi , doktorun ne güzel herşeye tertemiz başlamak istiyor
ben işlemden de korkuyordum adını ilk duyunca ama burda okuyunca yüreğim ferahladı
birbirimizi haberdar edelim hangimiz önce olursak
benim adetime 5-6 gün kaldı olunca gidip konuşacağız hocayla hemen randevu ayarlayacaklar
süreç uzasa da herşey sağlıklı olsun da ne yapalım uzasın

Merhaba herkese...Ben de 5.ve son denememi yaptik subat ayında...2 adet.blast donduruldu histeroskopi vs oldum ve cumartesi günü tranaferim yapılacak...insallah tutunur saglikla yoksa da bu defteri kapatacağım artik..yaşım 38 be amh.0.5 idi 2 yumurta cikiyor zaten daha da maddi manevi gücüm kalmadı.. hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…