Canım önümüzdeki cuma sanırım. Benimde çarşamba nasipse çok heyecanlıyım. İnşallah güzel geçer hepimizinKızlaaaarrr selamlarcuma günü 14.00da 2 tane 5. Gün embriyosu transfer olcam Allahın izniyle ilk denemem çok heyecanlıyım bilgilerinize ve dualarınıza talibim
histereskopiti tedaviye başlamadan önce neden yapmadı acaba?benim ilk önce rahim filmim çekildi sonraki adette opu oldu sonraki adetten sonra histereskopi sadece çizik ve prp yapıldı şimdide transfer için tedaviye başlıycam cuma günü inşallah
Yumurta gelisirken bakalim yumurtalarim iki gun ince toplandi yarn doktor kontrolum var kaybolsa bile tekrar cikma ihtimali var mi acabaMerhabalar benimde hormonların etkisiyle tedaviyle beraber polip gördü daha sonra kayboldu canım yumurta toplarken drum alıcam dedi fakat sonradan gözükmedi alınmadı senin ne zaman fark edildi polip canım
PRP NEDİR CANIM.yaa süper
ben doktoruma hatırlatayım ozaman gidince
çünkü son gittiğimde polipten dolayı histereskopi yapacağım dedi ama prp yi unuttu muhtemelen
ikisini de aynı anda yaptırayım çok daha iyi olur tek seferde
yumurtalık rezervi az olan yada azalan hastalara yapılan bir işlem canımPRP NEDİR CANIM.
hımm ama o artı maliyetli birşeydir. Ben de rahim ağzını genişletecek dokorum. O ara çizikte attırayım diyorum. PRP yi yeni duydum. Ama benim yumurtalarım iyi durumdaymış.yumurtalık rezervi az olan yada azalan hastalara yapılan bir işlem canım
kendi kanını alıp işlemden geçirip yumurtalıklarına enjekte ediyorlar
uyuyan yumurtaları uyandırdığı söyleniyor
bazılarında işe yaramıyor bazılarında yarıyor
sanırım bende yaptıracağım
ilkini bi deniyim ondan sonra karar vericem :) opu bende burdan ogrendim canim yumurta toplama islemine deniyomusBende yapamadım canm her gün acile gidp yaptırdım. İmkanın varsa acile git orda yaptır istersen canm. İğne yakıyor biraz iyiki De kendim yapmamışımopu ne demek bu arada canm ikidir görüyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
yumurtaların iyiyse hiç gerek yok canımhımm ama o artı maliyetli birşeydir. Ben de rahim ağzını genişletecek dokorum. O ara çizikte attırayım diyorum. PRP yi yeni duydum. Ama benim yumurtalarım iyi durumdaymış.
Kızlar ilk gunler zor olsada sonra çıtır çerez oluyor igne yapmak inanin. Baslarda esime yaptırdım sonra kendim denedim daha kolay oldu. Elinizle gobegi sikip ignenin ucu girince gerisi geliyor. Bu sebepten stres olmayin derim...ilkini bi deniyim ondan sonra karar vericem :) opu bende burdan ogrendim canim yumurta toplama islemine deniyomus
öyleyse yaptır tabiki kuzum. Sağlam bir şekilde ilerlemek en iyisi. Benim doktorum da histerekopiyi önce yapmaktan yana nedense. Yani opu sırasında da yapılabilir ama ben öncesinde tavsiye ederim dedi.yumurtaların iyiyse hiç gerek yok canım
biraz maliyetli ama benim biraz zayıf o yüzden yaptırmak istiyorum
Merhaba bende opu olucam bu hafta kismetseKizlar siz cogunuz opu gecirdiniz transfer mi bekliyorsunuz ?? Ben ilk kez igne olup opu gecircem bu ay belki taze transfer ederlerHayirlisi insallah bizim erkek faktor mikro tese olucak esim insallah sperm bulunur Bu gun tup bebek merkezinde ki kalabalik insanlari gorunce o kadar dua ettim ki isteyen herkese Allahim en sagliklisini versin
bende hep bunu sorguluyorumöyleyse yaptır tabiki kuzum. Sağlam bir şekilde ilerlemek en iyisi. Benim doktorum da histerekopiyi önce yapmaktan yana nedense. Yani opu sırasında da yapılabilir ama ben öncesinde tavsiye ederim dedi.
Teşekkür ederim canımTransfer olacak tarihleri kesinlesen arkadaslar cok tebrikler simdiden bol dua gonderiyoruz size.
Peki reglin kacici günü baslaniyor ve ortalama kac gun ilac kullanilip transfer tarihi netlesiyor acaba.
Hayirlisiyla insallah deneyimlerinizi bekliyorum sizdenMerhaba bende opu olucam bu hafta kismetse
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun şimdiden inşallah bu sefer olur
Polip varsa kesinlikle yaptırmalsın canım. Bence öncesinde yaptır hatta sende rahim az dinlensin. Opu sırasında da yapılır tranfer öncesi yani ama işte o zaman yumrta dondurma işlemi yapmak zorunda kalacaklar o zamnda artı maliyet doğar benim bildiğim. Bence benim doktorumda bu yüzden öncesinde yapalım dedi. Bugün ameliyat günü için konuşmaya gideceğim bunu soracağım kendisine. Taze trasfer ile dondurulmuş tranferlerde maliyat farklı oluyor.bende hep bunu sorguluyorum
bana da polip gördüğü için yapmak istedi
aynı zamanda rahim kalınlaşması varmış
polip yapıyordur dedi
aslında transfer aşamasından önce yapılıyor genelde
sanırım temiz başlamak istedi
sana histeroskopiyi neden yapacak ?
Amin sizin durum.nedirHayirlisiyla insallah deneyimlerinizi bekliyorum sizdenGuzel guzel yumurtalar ciksin
haklısın canım hiç o yönden düşünmemiştim benPolip varsa kesinlikle yaptırmalsın canım. Bence öncesinde yaptır hatta sende rahim az dinlensin. Opu sırasında da yapılır tranfer öncesi yani ama işte o zaman yumrta dondurma işlemi yapmak zorunda kalacaklar o zamnda artı maliyet doğar benim bildiğim. Bence benim doktorumda bu yüzden öncesinde yapalım dedi. Bugün ameliyat günü için konuşmaya gideceğim bunu soracağım kendisine. Taze trasfer ile dondurulmuş tranferlerde maliyat farklı oluyor.
Bizim sebepsiz infertilite olarak görünüyor bir sorunumuz yok. 3 dr gititm üçüde senin çocuğun olru dedi ama olmadı. Bu son gititğim doktorum artık tüp beek için kesin karar verdiğimizde gittik. Rahim ağzındaki ufak yapışıklıkların açıması lazım dedi. Onu açacak. ÖYle gerekirse tedaviye başlayacak. Yani doğal yolla kalmış olsaydın gerek görmeyiz dedi. ama tüp bebek gibi maliyetli bir işleme başlayacaksak rahmin temiz olmasını isteriz dedi. Öyle yani bu yüzden yaptıracağız. Geçirilmiş sezeryan kürtaj vs. Bunlar o bölgeyi daraltmış. Yani bilmiyorum tabi sperm geçişi de var. Belki yavaşlatıyordur dedik o durum aşılama denedik yine olmadı. Bu yüzden artık tüpe geçelim dedk. Bundan önceki görüştüğümüz doktorlar gebe kalmanıza engel değil histereskopiyi de gerek yok demişlerdi ama bu doktor gereiyor dedi.