Yeni doğum heyacanları bayadır yoktuKızlarrr ben bugün son kez dr a gittim hafif sancılar var başlamış dediiii hafif su azalmış dedi perşembe gel aliyim dedi ee dedim cumartesi dediniz kayınvalidem gelemiyo korona o zaman tamam dedi yine alttan muayene ederekten cumartesiye karar verdikyaniii cumartesi saat 10.00 da doğuruyorum Allah bir mani vermezseee sonunda belli oldu
Bende aldım hiç dertlenmeAyyy ciddi misin valla kusura bakma ben herkes kilo verdi ben almaya basladim azcik dertleneyim dedim cok özür☹
Saol fıstıgım hayıelısıyla inşallahYeni doğum heyacanları bayadır yoktuhoş gelsin bebek
Babyy eskiden kırkıncı gün adet olurmuş annelerimiz öyle derler yaniKızlar bişe sorucam. 2 gün önce kanamam anca kesilmişti benim. Bu sabah yine başladı ama bu sefer regl gibi yani çok ayıramıyorum ama bacak kasık hafif ağrılarım var. Hemen adet olırmuyım bu ne yaa kana kana bitmedim
Bu gidişle onu deneyecegim de oda aklıma takılıyor dışarı çıkınca nasıl olacak o halde hepp evde oturmam lazımEds dene derim kuzum ben şahsen
Ay ne bilim cnm ya bu kız aniden huy değiştirdi ne güzel biberonu alırdı aniden kesti almamayı evet biberon Chicco anne mesi ağzı ayriyeten normal biberon da var onuda denedim yok umarım zamanla eskiye döneriz.. yoksa vay halimeYaa süt yarar illaki ama az olabilir ondandıe sma bizede cok iyi gelmedi doktor pek begenmedi sma yida anlamadm aptamil aslinda iyide bizimkilee sevmedi bana gore söyle anne sutu sekersiz oldugu icin tadini bilen bebeler sekerli icmiyor mu aceba dedim bebelac kilo alimi nasil aceba biz hippten memnunuz ama bakalim diger ayin basina doktor kontrolu insallah oda iyidir hanigi biberonu kullaniyorsun memede tutuyor ya biberonun basligini mi sevmedi aceba chico felan mi denesen o ayni diyorlar ya
Sıcak suya gir evet belki normal doğum olur hadi Allah yardimcin olsunKızlarrr aşırı derece de belim ağrıyo sancı mıdır acaba kesik kesk gelmiyo ama çok fenayım hiç geçmio genesıcak banyoya gircem bi bakiim hafiflerse doğuruyomuyum yoksa yaaaa
Buyuk ihtimal adet olmussundir kanamanın rengi yoğunluğundan anlarsın lohusa kanaması zamanla renk değiştiridi ya adeti anlarsın .erken olmuşsun bakalım bende durumlar nasıl olacakKızlar bişe sorucam. 2 gün önce kanamam anca kesilmişti benim. Bu sabah yine başladı ama bu sefer regl gibi yani çok ayıramıyorum ama bacak kasık hafif ağrılarım var. Hemen adet olırmuyım bu ne yaa kana kana bitmedim
Gittim yavrum ozamn devam eden kanamam da vardı. kanamanın ne kadar olduğunu sordu söyleyince kan değerlerine bakalım dedi verdim hepsi normal dedi. Yok erken oldum demek istemedim aslında benim diğer kanamam yeni bitti ya 2 ay sonra hemen peşine olur mu ki bilemedimBabyy eskiden kırkıncı gün adet olurmuş annelerimiz öyle derler yaniAblam beş altı ay olmamıştı, arkadaşım ikinci ay oldu mesela tamamiyle bünyeyle alakalı bişey sen kontrole gitmişmiydin kırkın çıkınca kadın doğuma ?
Kızz sen hıc almamıssın bacımm 4 ney kılo mu o nende ödem sadece
Ayy deme ne edeceğiz bizi duvara tırmandıracak bu çocukIkizlerim diye demiyorum fena duygu durum degisikliklerim vardir
Ahh her duyan öyle diyorEyvahikizler zor bi burç ya kendim bile kendimi yoruyorum bazen
Ay bilmiyorum yaa. Doktora da tekrar gitmek istemiyorum çocuklar için gidicez yeter artık iliğimiz kemiğiniz kurudu vallaBu gidişle onu deneyecegim de oda aklıma takılıyor dışarı çıkınca nasıl olacak o halde hepp evde oturmam lazım
Ay ne bilim cnm ya bu kız aniden huy değiştirdi ne güzel biberonu alırdı aniden kesti almamayı evet biberon Chicco anne mesi ağzı ayriyeten normal biberon da var onuda denedim yok umarım zamanla eskiye döneriz.. yoksa vay halime
Sıcak suya gir evet belki normal doğum olur hadi Allah yardimcin olsun
Buyuk ihtimal adet olmussundir kanamanın rengi yoğunluğundan anlarsın lohusa kanaması zamanla renk değiştiridi ya adeti anlarsın .erken olmuşsun bakalım bende durumlar nasıl olacak
BirKızlarrr aşırı derece de belim ağrıyo sancı mıdır acaba kesik kesk gelmiyo ama çok fenayım hiç geçmio genesıcak banyoya gircem bi bakiim hafiflerse doğuruyomuyum yoksa yaaaa
Valla nolcak halimiz bilmiyorum ay sonu annem gidiyor artk bakalim bi basima kaldigimda üsenirim ben yemeye kendimi öyle teselli ediyorumBende aldım hiç dertlenme
Bencr kasiklarin felanda agriyorsa adet olmussundur kanaman miktari normal adet gibiyse korkma bence dedigin gibi git git iflahımız kesildi vallaAy bilmiyorum yaa. Doktora da tekrar gitmek istemiyorum çocuklar için gidicez yeter artık iliğimiz kemiğiniz kurudu valla
Valla ufak dengesizliklerim vardir ama kimseye belli etmem icimde yasarim herseyiyle tum ozelliklerimi yansitirim burcumunAyy deme ne edeceğiz bizi duvara tırmandıracak bu çocuk
Aman tanrimmmmmGerçi ben 23. Haftaya kdr -11 kg daydım. Sonra -11 i geri aldım üstüne 15 kg aldm doğuma kdrallahtan bulantıyla giden kiloları saymıyolar kalıcı olmadıgı için
Geliyorrr geliyorrrr havalı geliyorrrKızlarrr aşırı derece de belim ağrıyo sancı mıdır acaba kesik kesk gelmiyo ama çok fenayım hiç geçmio genesıcak banyoya gircem bi bakiim hafiflerse doğuruyomuyum yoksa yaaaa
Yok en son gittiğimizde ultrasonla baktı bişe yok işte iki hoşbeş çıktık. Boşa verdikhibi geldi. Neyse kötü bişe olmasın da. Öylr olsa gene mecbur gitcez de çok zor yaa. Bak 3 6 ay kıyafet ben çok almamıştım gerçi 03 de çok almamıştım ama. Küçük geliyo kıyafetleri. Toplu alışveriş yapcak durum yok şuan napcam bilmiyorum. Birden büyüdüler. Büyük dediğim kıyafetleri birden küçülmeye başladı.Bencr kasiklarin felanda agriyorsa adet olmussundur kanaman miktari normal adet gibiyse korkma bence dedigin gibi git git iflahımız kesildi valla
Annemde beni regl olursan gider diye teselli ediyorBirKilya atasözü derki dinlenince gecen agridan korkma dinlenince geciyorsa korkma cidden bide saate bak duzenli gelip giden sancilar mi herseye hazirlikli olmak gerek nolur nolmaz tetikte ol tabi sen yinede
Valla nolcak halimiz bilmiyorum ay sonu annem gidiyor artk bakalim bi basima kaldigimda üsenirim ben yemeye kendimi öyle teselli ediyorum
Sıcak banyo daha da tetiklemez mi yavrum yaKızlarrr aşırı derece de belim ağrıyo sancı mıdır acaba kesik kesk gelmiyo ama çok fenayım hiç geçmio genesıcak banyoya gircem bi bakiim hafiflerse doğuruyomuyum yoksa yaaaa