- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
O ney kız EDSkızlar iyi geceler
Dün doktora giderken çantasına mama yapmıstm. Sıcak sıcak yapıyorum ki orada ani krizlerinde mama vereyim diye. O mamayı verdım eve geldiğimde saat 12 gibi 60 cc vermiş oldm yani. Sonra bir daha akşam mama krizi oldu o zman da EDS yöntemi ile vermeyi denedim 10 cc flan içti. Yani dün 70 cc Bugun de EDS ile 40 cc verdim. Biberon kullanmadk ve mama miktarı az oldu. Bakalm gece nasıl olck şuan iyi gidiyor gibi Maşallah
Valla sanki azda olsa faydasi olur sarkmaz bari bnde normalde zayifimdir bu görüntü garip geliyor o yüzdenEvet iğrenç hissediyorum kendmi yaa be ben zayıf biriymdir yani hiç böyle bi göbeğim olmamıstı sonradan ekleme gibi duruyo. Korse alsammı acaba ya ben de şu yamunalardan
Biner atın iyisine nenni
Yüzer deniz kıyısına nenni
Haber verin babasına nenni
Şeker alsın kuzusuna nennii
Ninnici tayfaaa söylerken benim gözlerim çatladı cin gibi bakıyorlar ay bunlar
Benimkiler nakavt kız biraz kıpraşıyo daha ama
Benimki de şuan cin gibi tavanı seyrediyoruz bizde bakalım ne kadar direnecek
Ateş olmasın hiç bir bebekte ins böyle atalatir asiiyiTeşekkür ederim. Şimdilik atesi 36.9 un üstüne çıkmadı bi kez verdim bende calpolu umarim yarina daha iyi olurlar
Benimki de karma aşısını olduğunda 3 gün boyunca sürekli uyudu. Günün toplamda 18 saatini uyuyarak geçirdi. Tek yan etkisi bu olsum anam, boş ver.Kizlar buguj karma aşı oldu oğlum ateş yaparmış bi de sabahtan beri uyuyor aranizda yaptıran oldu mu nasil geçiyor neler yapmaliyim
Benimdee esim nobete gitti iyi uyuttum seni dedim yaa ne demezsn her sesinize uyandim dedi mamasini hazirladm altini degistim gazini cikardm tekrar uyuttm onada sadece bez atmaga giderken yataga koydugum icin bakarak ol dedim uykusu bölünmüsmüs bu cocuk ilerde babasini severse kıyameti koparirimGünaydın kıslaaarr yukumm var yukumm
Çok üzgünüm ama sevecekkkBenimdee esim nobete gitti iyi uyuttum seni dedim yaa ne demezsn her sesinize uyandim dedi mamasini hazirladm altini degistim gazini cikardm tekrar uyuttm onada sadece bez atmaga giderken yataga koydugum icin bakarak ol dedim uykusu bölünmüsmüs bu cocuk ilerde babasini severse kıyameti koparirim
Ayy bende ikizler doğuracağım görünüyorBen de ikizleraldıgım birşey 1 tl indirme girse bile üzülürm
Burda bi manav market karışımı bi yer vardı semtimizde. Onu carrefour yaptılar ama adı carrefour oldu içi hala semt manav ve marketi orda o fiyat anlamadm valla
Amann sız alsanız ne yazar hıc bırınız bır ben etmezsınız
Ballsınızzz yaaa vallaaBenimki de karma aşısını olduğunda 3 gün boyunca sürekli uyudu. Günün toplamda 18 saatini uyuyarak geçirdi. Tek yan etkisi bu olsum anam, boş ver.
Kızz sen hıc almamıssın bacımm 4 ney kılo mu o nende ödem sadeceyavrum sende şeker vardı normaldi o kiloları alman
totalde 4 kilo aldım şuan. bakalım saldığım bu ay ne kadar almış olacağım
Ikizlerim diye demiyorum fena duygu durum degisikliklerim vardirAyy bende ikizler doğuracağım görünüyorbakalım nasıl olacak korkuyorum anlık duygu değişimlerinden
Merhaba insallah sürec cok güzel ilerler hersey gönlünüzce olsun biz maslak acıbadem bülent tirasta denemistik ben memnun kaldim ama bu kisiden kisiye degisir hocayi birebir surekli gormedigimiz icin bazilari memnun kalmayabikiyor ben bir sorun yasamadm memnundmkızlar merhaba adet düzensizliklerim vardı benim hep hayatım boyunca poliskistik olduğumu söyledi en son gittiğim kadın doğumcu 1 yıldır cocuk deniyoruz ama olmadı ilk defa tüp bebek araştırmaya başladık eşim iznini baharda ayarlabilecek o yüzden merkez bakıyorum önediğiniz bir yer var mı?